Bumperball

Nyhet 2018!!! Både mobilt och i Högbo Bruk. 
Spela fotboll på det roligaste och galnaste sätt du hitills har gjort det på!!!
​Vi brukar oftast dela in gruppen i flera lag och göra som en mini turnering. Med korta intensiva matcher med 3-5 spelare per lag. Så att lagen hinner hämta andan mellan matcherna och att intensiteten i matcherna bibehålls ; ))

​Vi spelar med vanliga fotbollar eller mjuka skumbollar som inte rullar lika långt. Som mål använder vi popupp mål. Dessa är bra om man trillar på dem så viker de undan och är inte hårda som andra traditionella mål kan vara.   

​Bumperball kan med fördel bokas ihop med tex Archery Tag och/eller Högbo Bandy och på så sätt skapa en 3-kamp.spel upplägg

Anpassas efter gruppensstorlek och hur lång tid ni bokat. Vi kör allt från korta matcher i en del av en mångkamp. Till rena mini turneringar där gruppen bokat Bumperball som hela aktiviteten. Vanligast är att vi kör 3-5 spelare /lag. (Som bilden visar går det så klart bra att boka bollarna för att bara spontan rulla i dem också ; ))
 

Spelplanen

​Bestämms i samspråk med er och anpassas efter ert antal samt vilken boll ni önskar spela med. Men i grunden består den av två popupp mål. Samt en plan skapad av konor.
Underlag som funkar bra är gräs eller gymnastikhall.

Kostnader

Bumperball
1h  300 kr/ person
1,5h 350 kr/person

Bumperball + Archery Tag
​1h 360 kr/person
​1,5h 410 kr/person

Bumperball + Högbo Bandy + Archery Tag
​1,5h 450 kr/person
​2h 495 kr/person

Minsta debitering 10st deltagare

Gör det ont???

​Vi är väldigt noga med att instruera grupperna om att man inte får tackla bakifrån. Eftersom det medför den största skaderisken. Det är bra att ha oömma kläder iallafall byxor ifall man tappar balansen