Meny

Fiska som ett fullblodsproffs


Boka ett av våra färdiga fiskepaket eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning! 

Vi fiskar i Nedredalälvsområdet och i närliggande vatten som Storsjön, Öjaren och flertalet andra vatten i vår närhet. Många av våra fiskepaket är inte platsbestämda medans andra paket är det.

Vi breddar självklart våra vyer så har du ett vatten som du vill utforska med oss så går det självklart alldelesutmärkt!  


Prislista fiske
Grundpaket: Fiska som ett fullblodsproffs!!

Här får du verkligen chansen att fiska från en toppmodern båt utrustad till tänderna för ett kul och aktivt fiske efter i första hand gädda och sekundärt abborre. Är årstiden rätt kan vi även testa att jigga efter gös. Fiske guide ingår. 

Se prislista Dropp in fiske

Är du själv eller att ni vill anpassa er efter guidens önskemål och planering. kan ni här boka med er på ett av våra förutbestämda datum eller anmäla ert intresse till kommande turer. Dessa turer består oftast av personer som inte tidigare har fiskat med varandra. Otroligt trevligt och gemytligt där vi inte bara en gång har bidragit till att hitta nya fiskekompisar.

Prislista. Kombinationen

Perfekt för den lite större gruppen som vill fiska. Eller de grupper som består av några som vill fiska och några som vill njuta av naturen på andra sätt.
Tex paddla storkanot och leta bäverspår. Eller en nationalparkspaddling med besök till utkikstorn, titta på norrlandsgränsens möten eller varför inte göra ett strandhugg på åsen som korsar älven och besöka de gamla gravplatserna...

Ni som är en större grupp som vill fiska kombinerar turen med fiske från förslagsvis pontonbåtar.  

Kombinationen kombinaeras gärna med gemensam utflyktsfika, vildmarksbad, kolbullar, pizzabakning...

Det här paketet skräddarsys och prissätts efter diskussion med er.  Övernattning och förtäring.

Vi hjälper er gärna med att boka och planera ert flerdagars fiskepaket.

Boende vi samarbetar med flertalet olika anläggningar på olika orter. Men vid våra hemma vatten rekommenderar vi Gysinge Herrgård, Älvkarleö Herrgård och Högbo Brukshotell. De hjälper även gärna med smakfulla middagar och frukostar.

För den lite Äventyrliga vill vi rekommendera övernattning i någon av våra tältkåtor från Tentipi i kombination med vildmarksbad och varför inte en egenbakad pizza med all den topping du bara kan drömma om!!!