Regnbågsfiske i fin bruksmiljö

Boka en kurs eller en gruppaktivitet.


Ån ringlar fint mellan brukets herrgårdar. Den är totalt ca 450 meter lång och börjar med ett strömmande och grundare parti som sedan övergår i lite djupare och lugnt vatten. I ån planterar vi in regnbåge till våra grupper. Vi kör ett catch and reales fiske med undantag för middagsfiskar.

​I ån kör vi tidsbestämda gruppbokningar och kurser. Där vi tillhandahåller samtlig utrustning och instruktörer.

​Boka med fördel till något av våra tillval med tex en smakfull middag med kock i mysig tältkåta. Eller varför inte en after fish i Jägartorpet!Grundkoncept

Max  rekommenderat antal: 40st
​(Vid större grupper bör man lägga till fler aktiviteter)
Aktivitetstid: Upp till 4h.
Fiske utrustning: Haspelspön av god kvalitet med spunnenlina. Vi tillhanda håller alltid ett mindre antal flugspön under våra arrangemang. Är det så att ni vet att det är många flugfiskare i gruppen meddela då det i bokningstillfället så ökar vi på antalet flugfiske utrustningar och minskar antalet spinnutrustningar något.
Vanligaste beten som vi tillhanadahåller är: Spinnare, skeddrag och flugor.

Pris för upp till 12st deltagare:
5 760kr. därefter tillkommer 450kr/extra deltagare.

​samtliga priser anges exklusive moms.Prova på /snabbkurs

​kastteknik + grunderna i flugfiske
Tid: ca 2,5h. Inga förkunskaper krävs!!

​Vi börjar med ca 1-1,5h kastteknik på land där ni får lära er grunderna i kastteknik med flugspö. Vi går även igenom utrustningen som vi använder.

​När vi fått in grunderna på land. går vi igenom de olika flugor vi använder och hur vi använder dem. Den sista timmen får ni testa er kastteknik med praktiskt flugfiske i fin bruksmiljö.

Pris för upp till 2st deltagare: 1 400kr.
​Därefter tillkommer 350kr/extra gäst.

​(Under kursen har du möjlighet att prova ut och köpa din favorit utrustning från Vision.)

Samtliga priser anges exklusive moms.

Prova på / snabbkurs

Flugbindning. kul för aktivitet till grundkonceptet eller varför inte kursen i kastteknik eller som enskild aktivitet. Inga förkunskaper krävs!!! 
Tid: ca 2-2,5h

​Vi binder lämpliga flugor till i förstahand regnbågsfisket i ån. Men har ni andra speciella önskningar gällande typ av flugor. Meddela då det vid bokningstillfället. 

​Vi tillhandahåller samtlig utrustning. Observera att inga förkunskaper krävs.

Pris för upp till 2st deltagare: 1 400kr.
​Därefter tillkommer 350kr/extra deltagare. 

​Samtliga priser anges exklusive moms.
Rekommenderade tillval

Boka till en uppgraderad lunch eller en hel fiske weekend! vi har ett brett urval med olika boende anläggningar/vildmarksboende, eller varför inte olika typer av fiskevatten, fiskarter och fiskesätt... under en och samma resa! Kontakta oss för mer detaljerad info om hur vi kan lägga upp just ditt fiskepaket.