Meny

Afterwork paket på Bergssidan

Ett kul och annorlunda mingelkoncept i en inspirerande miljö
Vid Bergssidan finns den ultimata hängkänslan. Här kan du mingla, äta gott och aktiveras med flertalet roliga aktiviteter.

AW paket på Bergssidan: Börjar med en Archery Tag turnering som körs parallelt med mingelaktiviteterna: Rallycross simulator (med heta dueller mellan upp till 6st deltagare samtidigt!!. Nattduellen, kluringar och elektroniskt pistolskytte. 

Efter ca 2,5h beroende av antal har vi korat segerlaget i Archery Tag och då är det dags att fira med en smakfull middag. 

Efter middagen avslutas grundpaketet. Men det är fritt fram att köpa till extra tid med mingelaktiviteterna. 

Mat & dryck
I grundpaketet ingår en middag välj en rätt av Kyckling Fajita eller American burger. Önskar ni uppgradera er middag till annan rätt från vår meny tillkommer mellanskillnaden. Dryck: Under hela arrangemanget är bar med fullständiga rättigheter öppen inne på Bergssidan. (ingen dryck ingår i grundpaketet) Dryck som inte tas på faktura kan också betalas med swish.  

Total Tidsåtgång: 4h (ca 2,5h aktivitet och 1.5h middag/mingel.  
Standardkonceptet pågår i upp till 4h. Med möjlighet att köpa till extra mingel/ förtäringstid. 
Rekommenderat antal gäster: Upp till 30st.


Prislista aktiviteter

Spelupplägg Archery Tag

Vi delar in er i lämpligt antal lag (max 6st) med lämpligt antal deltagare i varje lag. Vi upprättar en turnering där alla lag möter alla i grundomgången och kvalificerar sig därefter till finalen. Mingel aktiviteter

Racingsimulatorerna kör vi normalt sett heta Rallycross heat på. Normalt så har vi sex stycken sammankopplade simulatorer som ger galet roliga och tuffa heat. Men det går även att förboka formula 1, STCC och WTCC.

Vi erbjuder även pistolskytte med rödpunktsikte. Där målet är ett klassiskt skidskyttemål fast elektroniskt. Där träffar och bommar visas med lysande diodrar och poängen sammanställs på datorskärm. Där du även kan se vart exakt du träffat och hur du vinglat ; ))

Övriga aktiviteter är: Utmana kompisarna i Nattduellen och kluringar.Bergssidan

Ett skönt och avslappnat lägerhäng vid sidan av klippan (klätterväggen ; )
Inredningen är friluftinspirerad med allt från tält som bjuder in till yatzymatchen till skön lounge sittning. Där ni kan sätta strategien inför kommande match.

Vid Middags bokningar möblerar vi upp med bord och bänkar dekorerade med renfällar.    ​Bokningsbara tillval

Boka en extra ledare som säkrar och instruerar er vid klätterväggen.