Meny

After Work i Jägartorpet

Mysig jaktstuga i fäbodvallsmiljö

Njut av lugnet och den stilfulla miljön som präglar jägartorpet. Här möts de rustika och stora middagsborden som bjuder in till trevliga diskusioner som alla kan delta i. Till en stilfull och mysig lounge som erbjuder en avslappnad sittning framför brasan.

I vårt grund afterwork koncept i Jägartorpet har vi valt att lägga upp det som ett gör det självpaket. Mycket bara för att visa bredden i vårt utbud. Önskar ni aktivitetsledare på plats går det självklart att boka till som ett tillval.

Aktiviteter
Som ingår i konceptet är biljard, olika sällskapsspel, texas holdem och så klart gitarren. Vi erbjuder även bokningsbara tema aktiviteter så som Laserlerduveskytte (utomhus) prova på flugbindning som är en perfekt upptakt till er nästa aktivitet hos oss som kan vara Regnbågsfiske i bruksån eller varför inte en kurs i kastteknik.

Information: Jägartorpet
är finns plats för upp till 26 gäster sittandes vid middagsbord. Stugan består av två rum samt en hall. Det stora rummet används till allt från mysiga middagar till konferenser. Öppen eldstad, stort rustikt middagsbord, på väggarna hänger troféer och dekoration som berättar om platsens historia. Rummet kan anpassas efter önskemål. Det gamla köket är nu ett biljardrum som ofta också används som serverings/bar. Det finns el men ej rinnande vatten.

PRISLISTA after work