Meny

Bröllop & fest

Vi hjälper er att skapa en oförglömlig upplevelse!

Bröllop & Jubileum

Låt oss skapa de bästa och mest oförglömliga förutsättningar för att göra ert livs största fest till något alldeles extra! 

​Vi har haft förmånen att få vara med och leverera till många olika typer av bröllop och Jubileumsfester. Från Hamburgerö till Siljans strand i Leksand. Från Djupaste vildmark till stadsnära miljöer. Gemensamt för alla är att varje bröllop och jubileum är helt unika för oss. Oavsett om vi levererar till kronprinsessparets bröllop, familjen Bonnier, Haglöfs, välkomstfesten till melodifestivalen eller till vilken annan festlighet som helst så är det att se nöjda och glada ansikten som ger oss vår energi att fortsätta utvecklas.

​Vi kan hjälpa er både på våra uttalade destinationer och självfallet även på andra orter. Det är helt upp till er att avgöra till vilken grad vi ska hjälpa er. Vi kan hyra ut enstaka delar som möbler eller andra inredningsdetaljer till helhetslösningar där vi hjälper till med boende, kyrka, transporter mm.

Utmana oss nu gärna med just Er förfrågan! 

Bröllopslokaler

Högbo Bruk
I allt i från en timrad mysig stuga till tältkåtor med plats för hundratals gäster har ni möjlighet att spendera den mest minnesvärda dagen i ert liv.

Bröllop i tältkåta

Erbjudande Högbo Bruk
Det kanske är fel att kalla en så stor händelse i livet som ett bröllop för ett event - Men låt oss skapa de bästa och mest oförglömliga förutsättningar för att göra ert livs största fest till något alldeles extra!

Svensexa/möhippa

Fartfyllda aktiviteter eller mysa vildmarksbad? Vi har ett varierat utbud som passar utmärkt till alla typer av svensexor och möhippor.

Rehearsal dinner

Högbo Bruk
För att lugna bröllopsnerverna dagen innan och ha möjlighet att spendera kvällen med de allra närmaste så har vi flera olika platser och aktiviteter som passar bra till en rehearsal dinner.