Meny

Bröllop & Jubileum

Vi hjälper er att skapa en oförglömlig upplevelse!

Bröllop & Jubileum!!

Låt oss skapa de bästa och mest oförglömliga förutsättningar för att göra ert livs största fest till något alldeles extra! 

Hos oss är tanken att det ska vara kul och smidigt att planera livetsfest! 
Därför har vi valt att utforma några olika bokningsbara grundpaket som är utformade med hjälp av vår mångåriga erfarenhet av bröllop och vad våra gäster vanligtvis brukar välja. Vill ni sen addera till tillval har vi speciella sidor med evenemangstillval.

Vi har haft förmånen att få vara med och leverera till många olika typer av bröllop och Jubileumsfester. Från Hamburgerö till Siljans strand i Leksand. Från Djupaste vildmark till stadsnära miljöer. Gemensamt för alla är att varje bröllop och jubileum är helt unika för oss. Oavsett om vi levererar till kronprinsessparets bröllopsfestligheter i Ockelbo, familjen Bonnier, Haglöfs, välkomstfesten till melodifestivalen eller till vilken annan festlighet som helst så är det att se nöjda och glada ansikten som ger oss vår energi att fortsätta utvecklas.

Utmana oss nu gärna med just Er förfrågan! 

Allt kring Bröllop, Svensexor, möhippor, rehearsal dinner i och kring Gysinge Bruk

I en fantastiskt fin och levande bruksmiljö med älven som granne har vi flertalet perfekta lokaler för allt från rustika och lite annorlunda teman till stiligt herrgårdsbröllop. Alternativen är många och sidan kommer att uppdateras med fler alternativ under början av 2021.

Bröllop i tältkåta

Vi arbetar mer eller mindre över hela landet med uthyrning av bröllopstält. Här paketerar vi och utformar själva paketet tillsamans med kunden och gör skräddarsydda paket efter kundens önskemål. Förutom tälten har vi ett brett utbud av tillbehör som golv, värme, ljud, ljus, olika möblemang och dekorationer..

Svensexa/möhippa

Fartfyllda aktiviteter, härliga utflykter och sköna vildmarksbad? Vi har ett varierat utbud som passar utmärkt till alla typer av svensexor och möhippor.

Rehearsal dinner

För att lugna bröllopsnerverna dagen innan och ha möjlighet att spendera kvällen med de allra närmaste så har vi flera olika platser och aktiviteter som passar bra till en avslappnad rehearsal dinner.