Meny

Äventyrliga familjer Dagspaket och utflykter

Njut av trevliga små expeditioner över dagen och kortare utflykter till olika sevärdheter och annat skoj!
Camp Gysinge är en mysig vildmarksinspirerad anläggning som ligger naturskönt  vid stranden av Dalälven och i princip endast ett stenkast från Färnebofjärdens nationalpark. I vårt närområde kryllar det verkligen av olika upplevelser! Här försöker vi tipsa samt ge er de allra bästa förutsättningar för att kunna anpassa er vistelse till den helhetsupplevelse som ni önskar ska prägla er tid på Camp Gysinge.

Sevärdheter och roligheter som tilltalar de allra flesta!
I vårt närområde finns en uppsjö av trevliga utflyktsmål. Med allt från sköna och lugna utflykter med våra familjekanoter i Färnebofjärdens nationalpark med inriktning badutflykt, besök utkikstorn, historiska gravplatser samt smakfulla måltider vid något av nationalparkens vindskydd eller ert egna läger. Sen går det att åka och besöka älgpark, badhus, Kungsberget, Furuvik, insektslandet, Årsunda Viking, Brandbilsmuseumet i Gysinge, naturum, Outdoor butiken Bendict, Brukshandeln i Gysinge och Centrum för byggnadsvård...

Många av dessa sevärdheter kan ni boka och besöka själva. Sen kan vi med vårt utbud möjliggöra vissa utflykter och tillval till utflykter na för att krydda och göra dem extra trevliga. läs mer om detta här nedan i puffarna. 
Sevärdheter och roliga utflykter för att krydda er vistelse i Gysinge och dess närområde.

naturum färnebofjärden
Benedicks outdoor & inredning

Boendepaket 

Här presenterar vi några färdiga inspirationspaket som är bokningsbara. Sen skräddarsyr vi även paket direkt efter era önskemål samt ihop med våra samrabetsanläggningar i området. 

Familjeäventyret i Flottarkojan

Dagspaket och utflykter

Bor du någon annanstans eller vill krydda din vistelse på Camp Gysinge med en trevlig utflykt eller annat dagspaket så hittar du flera trevliga alternativ här. 

Välj en aktivitet eller skräddarsy ditt egna paket.

Här presenterar vi olika lösa paket delar som kan sättas samman av er själva för att forma just ert egna dröm paket!

Fler paket & erbjudanden riktade till Äventyrliga familjer

Mysig miljö, stort bord för upp till 14st deltagare, roliga spel och trevligt umgänge klicka in här och läs mer om att boka en trevlig spelkväll i flottarkojan.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.