Meny

Drop in bastu vid Engeltofta

Går även att förboka

Drop in basta i Engeltofta.

I Engeltofta i Gävle har vi ett uppbyggt vildmarksbad som ligger fint nere vid havet. När platsen är obokad så går det bra att bara hyra bastun av oss och sköta er helt själva med eldning och om ni tex. Önskar att göra en isvak eller liknande i havet för ett svalkande dopp. Bastun går att boka som drop in när den är ledig och annars går det också bra att förboka den. 

Ni ringer till oss och får en kod till låset på bastun samt på dasset som ligger ca 20 meter bort. Sen är det bara att swisha oss och tända en brasa i det vedeldade bastuaggregatet. Eldar ni på lite så är bastun i full temperatur på ca 45-60 min beroende av årstid.

Det går även bra att boka till Vildmarkskåtan som omklädningsrum eller som mysigt iordningställd tältkåta. Går även bra att boka till badtunnorna eller andra aktiviteter om så önskas. Se mer info här: 
Grundutbud i Gävle

Vi hyr alltid ut bastun till max ett sällskap åt gången.
Bastun är bokningsbar under dessa tidsintervaller:
08.00-11.30
14.00-18.00
20.00-00.00
Priserna är 250kr/vuxen. Minsta debitering 2 personer.
Ungdom under 12år 150kr/st
Barn upp till och med 4år gratis.

Betalning sker via swish till nr: 1230400085 Ange bokarens namn datum och drop in bastu i Engeltofta. Företag kan begära fakturabetalning.

Tänt var det här!! Det här konceptet behöver förbokas. Här förbereder vi bastun så att den är varm och skön när ni kommer. Ni får låna en nyckel av oss och ni släcker och låser själva efter er och lämnar den städad och släckt. Pris 2 500kr.

Specifikationer

Fantastisk utsikt över havet. Här badar man i havet vid Engeltofta sandstrand. Går även att gå ut till småbåtshamnen och låna stegen där men sandstranden är att rekommendera.

Specifikationer:
-Bastun rymmer upp till 6st som bastar samtidigt.
-Tyvärr ingen omklädningsdel i bastun. så det rekommenderas att boka till det.


Hitta hit

Bastun ligger nere vid småbåtshamnen vid Engeltofta. 
parkera på anläggningens parkering och prommenera ner till badet. 

Välkomna!!

Säkerheten främst!!!

Bastun ligger fantastiskt fint vid havet. Men var försiktiga då det är stenigt och dålig botten precis vid bastun. Så ta stigen bort till sandstranden ifall ni vill ta ett kalldopp i havet. Håll koll på varandra speciellt om barn är med samt gäster som börjar bli lite runda under fötterna då området inte heller helt omgärdas av staket. 

Så var försiktiga och inte mer än lite runda under fötterna!!

Tack på förhand!!


Tillval: Se vårt breda utbud av tillbehör från att hyra kåtan till olika typer av aktiviteter.

Roliga och utmnanade aktiviteter, Badtunnor, Vildmarkskåtan, matlagningsaktiviteter...