Meny

Giftiga Paketlösningar

Boka snabbt och enkelt ett av våra favoritpaket

Enkelt för dig som bokar

Här presenterar vi olika paket för att inspirera och göra det lättare för våra bokare att hitta rätt i vårt breda utbud


Den här sidan har vi tagit fram i syfte att hjälpa våra bokare till snabba och enkla beslut. Det ska vara enkelt och lättsamt att boka roliga och givande arrangemang utan att ni som bokare ska behöva sätta er in hela vårt utbud och utan att missa någon av våra godbitar. 

Kontakta oss gärna för så hjälper vi er att sy ihop en trevlig och givande  tillställning på lämplig ort.

PRISLISTA PAKETLÖSNINGAR

Kvällsutflykten
Kundens favorit - Högbo
Utflykten börjar med en rolig 5-kamp på bruket innan vi paddlar med storkanoter ut till lämplig stuga. Här väntar er egen kock med en smakfull grillmiddag och bar med fullständiga rättigheter. Efter samkväm och mingel transporterar sedan traktor och vagn er tillbaka till Högbo Bruk.

I urminnes tider
Möten & Konferens - Högbo
I urminnes tider har vi samlats kring lägerelden när fattat viktiga beslut. 
I detta förslag börjar ni dagen med att syresätta hjärnan med en trevlig promenad innan ni kommer till dagens mötesplats - Jägartorpet.  Med dess mysiga miljö äter och konfererar ni fram tills att det är dags för en bensträckare med en kort ledarledd aktivitet.

Puls & Relax

Träning & vildmarksbad
Här erbjuder vi en träningsbuffé där alla får välja sitt favorit-träningssätt och utöva det i eget tempo.
Ni har möjlighet att välja en aktivitet ur vårt utbud. Efter träningen får ni njuta av en smakfull hälsowrap samt säsongens smoothie. Kvällen avslutas med en relax i ett av våra vildmarksbad.

Tre-rätters 
Johan Wadén rekommenderar
Jag vill rekommendera mina gäster
detta trevliga arrangemang:
Aktiviteten startar med att ni ska införskaffa en råvara till varje maträtt. T ex cykla MTB för att hitta kantareller till förrätten, fiska regnbåge till huvudrätten eller plocka äpplen till efterrätten. När ni är färdiga med den första delen så väntar en trevlig matlagningsaktivitet. Kvällen avslutas med att er middag avnjuts i Jägartorpet.

AW på Bergssidan
Kundens favorit - Högbo
OBSERVERA PGA. RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER I HÖGBO BRUK SÅ VILAR DET HÄR KONCEPTET SÅ LÄNGE.

Ett roligt After Work-paket som även passar bra till andra tillfällen!
Vi börjar med en turnering i Archery Tag samt mingelaktiviteter i form av Rallycross simulatorer, elektroniskt pistolskytte och nattduellen från "Mästarnas Mästare".
Efter turneringen serveras en smakfull middag som sedan avrundas med fortsatt mingel.

Outdoor

Möten & Konferens -Högbo
Har ni någon gång paddlat ut till en naturskön skogsstrand, haft ert möte sittandes på renfällar med skogen och vattnet som det enda bakgrundsljudet, Cyklat MTB, stekt egna kolbullar. Under ett och samma möte?

Här har ni chansen att testa!!!

Hundra plus

Större grupper och familjedagar
Perfekt koncept för den stora eller riktigt stora sällskapet som vill ha en kul och varierande dag fylld av roliga aktiviteter, gemensam förtäring i skydd av våra eventtält.