Meny

Outdoor

Möten & Konferens/ Högbo bruk
"Outdoor" är ett av våra nya möteskoncept som är ämnade för att ta oss tillbaka till grunden och hitta inspirerande och lugna mötesplatser för att stimulera kreativiteten. I Urminnes tider arbetar vi med elden som verktyg för att skapa den rätta känslan! Här är verktyget vatten och vind. Hur många av oss upplever inte lugnet som sprids genom att blicka ut över ett vattendrag. Eller att låta våra  sinnen påverkas av vinden. Naturens element påverkar oss mycket och skänker oss ro och inspiration. 

Vi vill hjälpa våra gäster att hitta tillbaka till en lugnande och inspirationsrik känsla när ni ska mötas och utvecklas. Därför har vi nu tagit fram en serie av natur nära koncept som ska hjälpa er tillbaka till lugnet som är roten till kreativiteten.

Outdoor
I det här paketet har vi valt att höja även syrenivån i kroppen! Därför startar vi dagen med en härlig paddeltur ut till er första mötesplats. Skogsstranden är en väldigt naturskön och fin plats som ligger i direkt närhet till en av våra spektakulära byggnader Träkåtan. Så skulle vädretsmakter göra så att vi vill byta ut vår outdoor sittning på renfällar mot träkåtans värmande brasa så är det fullt möjligt.

Medans er tur ledare gör upp elden och förbereder förmiddagsfikat så påbörjar ni ert outdoor möte. Efter förmiddagsfikat, fortsatt möte och en god lunch byter ni nu utflyktssätt till MTB. Vår ledare guidar er till er nästa natursköna mötesplats som ligger naturskönt i skogen. Här väntar kaffetermosen och ett gott bakverk på er ankomst. Mötet fortsätter nu under våra småhattar. Ni fikar när ni önskar och återvänder sedan själva till bruket med hjälp av våra anvisningar när ni är klara med mötet.    

Antal gäster: 1 0-30st.
Totaltidsåtgång: ca 8h.
Aktuella säsonger: Barmark .  

PRISLISTA färdiga paket

Paddelturen

MVår färdledare leder paddelturen ut mot vårt första stopp. Paddlingen tar ca 30 minuter och startar i Högbo dammen och fortsätter sedan upp i en grund och mysig å som sedan mynnar i sjön Öjaren. 

Vid sjö mynningen ligger skogsstranden vid träkåtan som är vårt första delmål.

Middagsmenyer

Skogsstranden/Träkåtan

Här får ni tid för möten och reflextion.
Träkåtan står till förfogande ifall vädret inte visar sig från sin bästa sida. 

Här får ni även förmiddagsfika i form av kaffe/te och renklämma.

Lunchen är en god Kyckling fajitas som serveras direkt från murrikkan. 


MTB tur och fortsatt möte

Efter lunchen byter vi färdmedel till MTB och syresätter oss igen genom att cykla till vår nästa mötesplats.

Mötesplatsen är en eller flera uppställda Nimbus 16 kåtor som är placerade på en naturskön plats. Här väntar även kaffe termosen och goda bullar.

När ni sen är klara med ert möte cyklar ni tillbaka till avtalad plats på Högbo Bruk.

Bokningsbart tillval

Nu har vi ljudlöst glidit över vattnet, cyklat på mysiga stigar och nu får ni möjlighet att krydda ert paket med en riktig utmaning i luften!! Utmana era kollegor eller bara testa upplevelsen att ta sig från A till B på våran Twin Zip. 

två paralella vajrar som ni åker och drar er fram över vattnet från träd till träd och sen tillbaka igen.

Tidsåtgång ca 30-40 minuter beroende av ert antal.