Meny

Äventyrliga familjer Övernattningspaket

Njut av ett rustikt och trevligt boende med gemenskapen i centrum oavsett om det handlar om matlagning eller trevliga små aktiviteter. 
Camp Gysinge är en mysig vildmarksinspirerad anläggning som ligger naturskönt  vid stranden av Dalälven och i princip endast ett stenkast från Färnebofjärdens nationalpark. Här sätter ni själva aktivitetsnivån. Platsen bjuder in till spontan bad, trevliga lekar och aktiviteter med barnen och inte minst matlagningen som sker över öppeneld eller på gasol muurikkor. 

Vi har satt samman några färdiga inspirationspaket som ska göra er vistelse både enkel och trivsam trotts att vissa bekvämligheter som vi kanske är vana vid i vardagen saknas eller är lite annorlunda här. Men i är övertygade om att ni här kan få en annorlunda och otroligt trevlig vistelse där vi har försökt trycka på gemensamet och att verkligen skapa bra förutsättningar fr att bara umgås och njuta i sällkap av familjen. Har vi inte helt lyckats så skräddarsyr vi och justerar gärna förslagen så att de blir anpassade för er och er vistelse hos oss. 

 

Sevärdheter och roligheter som tilltalar de allra flesta!
I vårt närområde finns en uppsjö av trevliga utflyktsmål. Med allt från sköna och lugna utflykter med våra familjekanoter i Färnebofjärdens nationalpark med inriktning badutflykt, besök utkikstorn, historiska gravplatser samt smakfulla måltider vid något av nationalparkens vindskydd eller ert egna läger. Sen går det att åka och besöka älgpark, badhus, Kungsberget, Furuvik, insektslandet, Årsunda Viking, Brandbilsmuseumet i Gysinge, naturum, Outdoor butiken Bendict, Brukshandeln i Gysinge och Centrum för byggnadsvård...

Många av dessa sevärdheter kan ni boka och besöka själva. Sen kan vi med vårt utbud möjliggöra vissa utflykter och tillval till utflykter na för att krydda och göra dem extra trevliga. läs mer om detta här nedan i puffarna. 
Sevärdheter och roliga utflykter för att krydda er vistelse i Gysinge och dess närområde.

naturum färnebofjärden
Benedicks outdoor & inredning

Boendepaket 

Här presenterar vi några färdiga inspirationspaket som är bokningsbara. Sen skräddarsyr vi även paket direkt efter era önskemål samt ihop med våra samrabetsanläggningar i området. 

Familjeäventyret i Flottarkojan

Dagspaket och utflykter

Bor du någon annanstans eller vill krydda din vistelse på Camp Gysinge med en trevlig utflykt eller annat dagspaket så hittar du flera trevliga alternativ här. 

Välj en aktivitet eller skräddarsy ditt egna paket.

Här presenterar vi olika lösa paket delar som kan sättas samman av er själva för att forma just ert egna dröm paket!

Fler paket & erbjudanden riktade till Äventyrliga familjer

Mysig miljö, stort bord för upp till 14st deltagare, roliga spel och trevligt umgänge klicka in här och läs mer om att boka en trevlig spelkväll i flottarkojan.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.