Meny

Regnbågsfiske i fin bruksmiljö

Boka en kurs eller en gruppaktivitet

Ån ringlar fint mellan brukets herrgårdar. Den är totalt 450 meter lång och börjar med ett strömmande och grundare parti som sedan övergår i lite djupare och lugnt vatten. I ån planterar vi in regnbåge till våra grupper. Varje gäst får behålla två fiskar resten är catch and reales.

​I ån kör vi tidsbestämda gruppbokningar med eller utan guide och kurser.
Vi erbjuder uthyrning av skalkläder, spinn- och flugfiskeutrustning.

Endast aktivt fiske i form av spinn och flugfiske är tillåtet i ån ej mete.

Prislista FiskeGrundkoncept och fiskeregler

Antal deltagare: 4- 40st
​(Vid större grupper se vår aktivitetsbuffé)

Aktivitetstid: Upp till 8h.
Gruppfiskekort: Förbokas via vår bokning.
Introduktion vid vattnet: Mellan kl 08.00-16.30 erbjuder vi en gratis introduktion vid vattnet där vi beskriver fisket i stort samt ger rekommendationer.
Fiskeregler: Maximalt två ädelfiskar får tas upp/ fiskekort. Vill man köpa extra fiskar kostar dessa 100kr/st och skall då meddelas direkt vid bokningen att önskemålet finns. Resten av fisken skall återutsättas. Har man ej meddelat extra fisk vid bokning får därmed fisket avslutas när två avlivade fiskar är landade och avlivade. Vid bokning skall alla fiskares namn uppges samt att alla fiskare på plats skall kunna identifiera sig på plats. Ett fiskeredskap/ person och endast aktivt spinn/flugfiske är tillåtet. OBSERVERA ej mete.Tillval som förbokas.

Fiskeguide pris 650kr/påbörjad timme.

Hyra av komplett fiskeutrustning se prislista (Borttappade beten och annan utrustning debiteras extra.)

Hyra av Vildmarkskamp: Med 1st Nimbus 16 möblerad för upp till 24st. 6st renfällar, fotogen lyktor på borden. 1st eldstad, 1st kaffepanna. Pris:
5 250kr

Hyra av Värmeställ med löstagbartfoder eller regnställ:
Pris 200kr/st

Önskas förtäring eller att kombinera fisket med en matlagningskurs se våra menyer eller kontakta oss.Snabbkurser eller bli nästan en flugfiskare på en dag!

Flugbindningskurs: Vi sitter i vårt jägartorp i stämmningsfull miljö med eldstaden som sällskap. Vi lär oss grunderna i flugbindning medans vi binder några bra mönster. 
Aktivitetstid: ca 4h max 10st deltagare boka till fika det är nästan ett måste ; )
Pris: 3 800kr för upp till 4st deltagare därefter tillkommer 650kr/person.

Kastteknikkurs i flugfiske plus praktisktfiske. Vi börjar på land för att få till grunderna i tekniken. När det känns som att ni är redo så får ni börja fiska. Aktivitetstid ca 4h. Ett tips är att boka till någon lättare förtäring. Max 10st deltagare/ instruktör. Pris 4000kr för upp till 4st deltagare. därefter tillkommer 750kr/person.

Tillval: Vill ni förlänga fisket efter kursen kostar det 225kr/deltagre och 4h.  

Observera att samtlig utrustning ingår. Inga förkunskaper krävs.Fiskepaket med extra allt!!

Vi kan bygga paket efter olika budgettar med olika inriktningar och innehåll. Men här har vi valt att inte snåla på det roliga utan här vill vi visa bredden på vårt utbud. Vill ni sen skala ner och förenkla ett av dessa färdiga paket så går det alldelesutmärkt! Då en viktig grej för oss är att verkligen kunna göra budgettanpassade paket.