Meny

Stugor & festlokaler

Här finns det möjlighet till de mest exotiska middagarna & festerna!
I allt i från en timrad mysig stuga till tältkåtor med plats för hundratals gäster får ni avnjuta maten i oförglömliga miljöer.
Prislista stugor & festlokaler

Magasinet

Högbo Bruk
Med plats för upp till 100 gäster.
Magasinet ligger mitt i centrala Högbo bruk ca 100 meter från Högbo Brukshotell. Lokalen används till 
bröllop, middagar, konferenser och som lunch/fika lokal i samband med våra 
aktiviteter.

Logen

Högbo Bruk
Logen ligger mitt i Högbo Bruk, ca. 200 meter från Högbo Brukshotell.
Lokalen används normalt för aktiviteter, men passar även för fester/middagar för större grupper. Logen är godkänd för upp till 150 gäster.

Bergssidan 

Högbo Bruk
Bergssidan, fd. Klätterväggen ligger mitt i centrala Högbo bruk ca 200 meter från Högbo Bruks Hotell.
Perfekt till afterwork, mindre 
middagar & konferenser.

Jägartorpet

Högbo Bruk
Lokalen är renoverad invändigt under 2017. Denna lokal är tänkt för den mindre gruppen, upp till 16 gäster. Lokalen är inredd likt en mysig jaktstuga. Här är känslan av ro och avkoppling ett faktum.

Träkåtan

Högbo Bruk
Träkåtan ligger vid sjön Öjaren ca 3 km från Högbo Bruk.
Träkåtan är som namnet avslöjar, en stuga byggd av trä med formen av en kåta. Bord och bänkar är placerade runt den stora eldstaden som 
ligger i mitten av stugan. Här finns plats för upp till 56 gäster.

Ålhus

Högbo Bruk
Denna timrade stuga är en av våra populäraste platser för vildmarkskvällar. Perfekt läge ca 1,5 km från Högbo Bruk. Med en känsla av 
vildmark men ändå väldigt nära bruket. Stugan rymmer 30 gäster. 

Svartudden

Högbo Bruk
Platsen ligger ca 4 kilometer från Högbo bruk, mitt i vildmarken och med en fantastisk utsikt över sjön Öjaren. Hit kan man med fördel paddla, cykla mtb eller åka traktor och vagn. Stugan är mysigt timrad och med en eldstad i mitten. Stugan rymmer 30 gäster.

Svartviksstugan

Av oklar anledning har Högbo Bruks AB stoppat vår bokningshantering av Svartviksstugan kontakta dem vid frågor, Vi vet inte mer än ni vet..
Denna nybyggda stuga rymmer 56 gäster och ligger ca 4 km från Högbo Bruk. Stugan är handikappsanpassad och det går bra att ta bilen hela vägen fram till stugan. Stugan har en öppen planlösning med två öppna eldstäder som avdelar stora rummet. Stugan är öppen för allmänheten mellan 7:30-15:30 varje dag. Kvällstid är den bokningsbar. 

Uddstugan

Av oklar anledning har Högbo Bruks AB stoppat vår bokningshantering av Uddstugan vid frågor kontakta dem, vi vet inte mer än ni vet..
Upp rymmer 30 gäster. Stugan är en av våra populäraste platser för vildmarksbad, dessutom perfekt läge med gångavstånd efter upplyst gångväg till Högbo Brukshotell och "centrala" Högbo Bruk.  Stugan är öppen för allmänheten mellan 7:30-15:30 varje dag. Kvällstid är den bokningsbar.

Digerön

Av oklar anledning har Högbo Bruks AB stoppat vår bokningshantering av Digerön. Kontakta dem vid frågor, Vi vet inte mer än ni vet..
Camp Digerön består av en vildmarksby med sovstugor, storstuga, bastu och badtunnor. Platsen ligger i en natursjön vik på västra sidan av Digerön med en fantastisk kvällssol. Här kan ni njuta av aktiviteter, vildmarksbad, fiske samt lugn och ro.

Tältkåta Cirrus 28

Engeltofta
I anslutning till vildmarksbadet vid Engeltofta står en tältkåta med plats för upp till 20 sittande gäster. 
Här finns möjlighet att avnjuta en mysig middag eller bara sitta och prata runt eldstaden i mitten.


Tältkåta de luxe 

Högbo Bruk - Ålhus
Tältet är möblerat i härlig vildmarksstil med bord, bänkar, lyktor & renfällar. 
Det stora glaspartiet skapar en vacker utsikt över Ålhusdammen. 
Tältkåtan är placerad vid Ålhus, ca 1,5km från centrala Högbo Bruk. Hit kan man ta sig antingen till fots, cykel, kanot eller traktor och vagn.