Meny

Tre rätters

Johan Wadén rekommenderar ett av sina favoritpaket!

Jag vill varmt rekommendera mitt favorit koncept: Tre rätters!!
Inte bara för att det leder till en smaskig middag på slutet som man själv som deltagare varit med och skapat på flera sätt. Utan jag gillar verkligen hela upplä'gget från start till mål!!

Konceptet börjar med ca 2-2,5h aktivitetstid. Där deltagarna får fiska för att försöka fånga regnbåge till varmrätten, Cykla MTB för att hämta/plocka indigrienser till förrätten och till efterrätten.

När aktivitetstiden börjar nära sig sitt slut hämtas samtliga deltagare upp av traktor och vagn vid avtalade platser. För fortsatt traktor och vagn transport upp till antingen Jägartorpet för grupper upp till max 24-26st. Större grupper transporteras till i första hand Ålhus eller till Svartviksstugan.

Väl framme vid lokalen möter en kock upp er som välkomnar er till vårat uppbyggda vildmarkskök. Där han sen leder er under er matlagningsaktivitet.

efter avslutad matlagning får ni njuta av en underbar tre rätters middag som ni själva varit med och skapat från grunden. (självklart har vi täckt upp med råvaror ifall någon av grupperna får problem att ordna råvaror ; )      

Antal gäster: 1 - 24st Jägartorpet 1 - ca 50st Vildmarkskåtan/Svartviksstugan 
Totaltidsåtgång: Minst 6h
Aktuella säsonger: barmarkssäsongen.
Övrigt: Har vi inte vädret till fullo med oss kan det bli ändringar i val av lokal. Till den bäst väderskyddade platsen. 

Prislista All-inclusivepaket

Fisket

Fisket sker i bruksån efter i första hand regnbåge. Vi behåller ett lämpligt antal fiskar som vi senare tillreder på kockenssätt. 

Vi fiskar aktivt med spinnfiske och flugfiskeutrustning tillsammans med en av våra ledare som ger er teknik och fisketips.

MTB

En av våra ledare hjälper er att ställa in era cyklar och informera er om era uppdrag.

Ni tilldelas sedan uppdragskartor och får instruktioner i vart och när ni ska lämna era cyklar och bli hämtade med traktor och vagn för vidare transport till er lokal.

Traktor och vagn

Traktor/4-hjuling och vagn transporterar gruppen upp till er lokal.
Den kommer även att transportera er tillbaka till bruket vid avtalad tid.

Lokal och matlagning

Under matlagning och middag erbjuder vi öppen bar med fullständiga rättigheter. Där ni som bokare kan välja att reglera utbudet i baren. Det finns alltid alkoholfria alternativ. Ingen dryck förutom kaffe på maten ingår i priset.