Meny

Utflykter

Naturnära säsongsanpassade utflykter 
Samtliga utflykter som presenteras nedan är ledarledda utflykter. Vill man sen paketera sin egna utflykt så går det självklart jättebra. Titta då under uthyrning och behöver du tips kontakta oss direkt. annars ligger samtliga priser synliga under de olika kategorierna. 

​Våra olika utflykter delar vi in i två kategorier:

Utflykten
Dessa alternativ används nästan dagligen av våra grupper som önskar ett trevligt sätt att ta sig ut till någon av våra iordningställda utflyktsmål för en middag, vildmarksbad eller bara en fika. Så detta är ofta en del av ett helt arrangemang.  

Naturupplevelsen
Här ligger några av våra riktiga guldkorn! Följ med vår ledare och upptäck naturen och dess innevånare från våra olika färdsett. Vi erbjuder både kortare och flerdagarsutflykter. 

Utflykten 

Välj det färdsett som ska leda er ut på er utflykt.

Om er utflykt kombineras med en middag med fullständiga alkoholrättigheter rekommenderar vi att ni väljer en av våra kombinationsutflykter. Där ni färdas ut till utflyktsmålet med ert valda färdsett och därefter kommer traktor eller 4-hjuling och vagn och hämtar er. Naturupplevelsen

Trevliga paketerade utflykter som tar oss genom några noggrant utvalda platser.

Gemensamt för dessa turer är att de alla betyder extra mycket för oss som arbetar på Äventyrsservice! 
Vi delar gärna med oss av dessa fantastiska miljöer till andra likasinnade som förstår och uppskattar värdet av att bevara dessa fina och ofta skyddade naturområden så orörda som möjligt.

Vi är här extra noga med att inte lämna avtryck efter oss i dessa känsliga miljöer.Paketera din egna utflykt 

Vi har ett brett utbud av utrustning till att skapa din egna utflykt. 
tältkåtor
Vi använder oss uteslutande av tältkåtor från Tentipi. 2-manna till 15 manna adventuretält. Sen har vi även ett stort utbud av de större eventkåtorna.
Färdsätt
Priser och info om alla våra olika typer av kanoter, MTB...
Fiskeutrustning
​VI samarbete med flugfiske märket VISION och lokala fiskebutiker kan vi erbjuda ett kvalitativt utbud av fiske utrustning.
Fullständigt utbud
Här hittar du allt vi erbjuder till uthyrning. Som tex matlagningsutrustning... ​Extra

Mer info inom kort