Vill du också bli en av oss?

Vi söker personal för tim-, säsongs, och tillsvidareanställning

Verksamhetsbeskrivning
Äventyrsservice är ett aktivitets- och eventbolag som utgår från Högbo Bruk, Sandviken. Verksamheten bedrivs till stor del i Högbo Bruk, men är även mobilt. Verksamheten är inriktad mot både företag och privata gäster. Utbudet av aktiviteter är stort och varierat. Exempel på aktiviteter är teambuilding, mångkamper, badtunnor och middagar i stugor och tältkåtor.
 
Arbetsuppgifter
Att jobba på Äventyrsservice är ett varierat arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Arbetet bedrivs till största delen utomhus så att tycka om att vara utomhus oavsett väder är en stor fördel.
Förberedelser, utförande och ihopplock av event eller aktiviteter utgör en stor del av arbetstiden. Arbetet kan ofta bestå av ensamarbete alternativt arbete i mindre grupper där varje individ i gruppen är mycket betydelsefull. Det är därför viktigt att all personal är självgående och tar plats i gruppen, tar egna initiativ, är engagerad, ansvarsfull och ordningsam.
 
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du behöver kunna bevara ditt vänliga bemötande även i stressiga situationer och därför söker vi dig som är stresstålig, ansvarsfull, kreativ och har ett problemlösande tänk. Det är pclså viktigt att ha en genuin servicekänsla, ta egna initiativ, vara lättlärd och kunna samarbeta med andra så att du blir en i teamet.
 
Att kunna tala inför en större grupp är något som ingår i arbetsuppgifterna. Många av våra gäster är internationella så att kunna tala/förstå engelska är ett krav.
Då många av våra event och aktiviteter sker på kvällar och helger så krävs flexibilitet gällande arbetstider. 

Självklart så påverkas våra önskemål och krav av vilken anställningsform man söker hos oss. Så även om man fyller flertalet av kriterierna men delvis är tex begränsad i flexibiliteten gällande arbetstider pga annat jobb eller liknande så är alla ansökningar välkomna. 
 
Extrapersonal
Vi söker extrapersonal som kan börja jobba redan nu under hösten 2019 samt även personal som kan börja till vår-, sommar- och höstsäsongen 2020.
 
Säsongsanställning
Här finns möjlighet att teckna ett anställningsavtal från hösten 2019 till och med sista september 2020.  (Vanligtvis tecknas avtal för perioden april-sista september)
 
Tillsvidareanställning
Vi ser nu ett behov av att förstärka oss på den praktiska sidan. Det ska vara en person som både kan vara med och leda våra grupper, bygga upp olika eventmiljöer samt arbeta med underhåll av lokaler, utrustning mm. Så en praktisk bakgrund som hantverkare eller ett stort "gör-det-själv-intresse" bör finnas. Den här personen ska inte heller tveka för att arbeta fysiskt utomhus under årets alla årstider. B-körkort är ett krav och fler körkortsbehörigheter är meriterande. Ett teknikintresse ser vi också som en stor fördel. 



Övrigt om ansökan:
Ansökan till tjänsterna sker via mail till: johan@aventyrsservice.se
Vid frågor, ring gärna 026-21 50 01.