Meny

Vildmarksbad i Engeltofta

Efter en trevlig dag i Gävle avslutas kvällen bäst i en varm och skön badtunna / bastu!!!

Vildmarksbad vid Havet!!!

Grundpaket
Intill havet har vi placerat våra badtunnor och en bastu. I anslutning till badet finns även en mysig tältkåta med plats för upp till 25 personer.

Våra badtunnor rymmer 8-9 badgäster, tunnorna värms upp av en äkta vedeldad kamin. Vi iordningställer  platsen med facklor, strålkastare, lyktor och marschaller. Samt värmer upp vattnet i tunnorna till ca 37- 39 grader och bastun till ca. 80 grader. I våra vildmarksbad ingår alltid minst en bastu. 

Det är viktigt att ni kommer i tid till ert bokade vildmarksbad för att få en bra överlämning och viktig information från vår personal. 

-Vi byter alltid vatten efter en ordentlig rengöring inför varje bad. 
-Här badas det sommar som vinter och önskar ni boka till något / några av våra tillval så går det väldigt bra.
-Eldningstiden varierar under årets årstider men ca 3-4h för badtunnor på sommaren och ca 30-50 minuter för bastun. Vintern kan det ibland behövas ca 7h för badtunnorna och ca 60-90 min för bastun!

Prislista


Hitta hit

Badet ligger naturskönt direkt nedanför Engeltofta nere vid småbåtshamnen. (Bilden visar fullt iordningställd kåta med tillhörande extra miljöbelysning.)


Tillval: Fullt iordningställd de lux kåta

Önskar ni kåtan och extra belysning i kringmiljön runt badet fullt upptänt och klart när ni kommer till badet pris 2 500kr. i samband med bokning av vildmarksbadet annars kostar endast kåtan 4 500kr.Hur går det till i grundkonceptet Vildmarksbad

Ni meddelar oss vilken tid ni önskar bada så lämnar vår personal över badet uppvärmt och klart till er och ger er instruktioner på plats.

Ni eldar sedan vidare själva med försiktighet så att det inte blir för varmt!!

Ni får bada hela kvällen tills älvorna löser av.

Hyr egen drop in bastu för en kväll & Elda själva 

Om ni önskar elda själva så rabatterar vi våra priser med 800kr. Då tar ni över vildmarksbadet med nytt och fräscht vatten i tunnorna och ni eldar dem varma själva.

Ni får bada hela kvällen tills älvorna löser av.

Förboka endast bastun och elda själva
Ni väljer mellan följande tider: 
08.00-11.30
14.00-18.00
20.00-24.00

Pris 250kr/person.