Meny

Vildmarksbad i Engeltofta

Efter en trevlig dag i Gävle avslutas kvällen bäst i en varm och skön badtunna / bastu!!!

Vildmarksbad vid Havet!!!

Grundpaket
Intill havet har vi placerat våra badtunnor och en bastu. I anslutning till badet finns även en mysig tältkåta med plats för upp till 25 personer.

Våra badtunnor rymmer 8-9 badgäster, tunnorna värms upp av en äkta vedeldad kamin. Vi iordningställer  platsen med facklor, strålkastare, lyktor och marschaller. Samt värmer upp vattnet i tunnorna till ca 37- 39 grader och bastun till ca. 80 grader. I våra vildmarksbad ingår alltid minst en bastu. 

Det är viktigt att ni kommer i tid till ert bokade vildmarksbad för att få en bra överlämning och viktig information från vår personal. 

-Vi byter alltid vatten efter en ordentlig rengöring inför varje bad. 
-Här badas det sommar som vinter och önskar ni boka till något / några av våra tillval så går det väldigt bra.
-Eldningstiden varierar under årets årstider men ca 3-4h för badtunnor på sommaren och ca 30-50 minuter för bastun. Vintern kan det ibland behövas ca 7h för badtunnorna och ca 60-90 min för bastun!

Prislista


Hitta hit

Badet ligger naturskönt direkt nedanför Engeltofta nere vid småbåtshamnen. (Bilden visar fullt iordningställd kåta med tillhörande extra miljöbelysning.)


Hyr till Vildmarkskåtan som iordningställd lokal eller som omklädningsrum. 

Önskar ni hyra vildmarkskåtan iordningställd med renfällar, lyktor och extra belysning i kringmiljön runt badet fullt upptänt och klart när ni kommer till badet pris 2 500kr.

Önskar ni hyra vildmarkskåtan i samband med att ni bokat vildmarksbad Har vi här ett special erbjudande: Hyr som omklädningsrum, Enkelt utrustad med endast bord och bänksett samt med elbelysning.
Pris:  950kr.Hur går det till i grundkonceptet Vildmarksbad

Ni meddelar oss vilken tid ni önskar bada så lämnar vår personal över badet uppvärmt och klart till er och ger er instruktioner på plats.

Ni eldar sedan vidare själva med försiktighet så att det inte blir för varmt!!

Ni får bada hela kvällen tills älvorna löser av.

Hyr egen drop in bastu & Elda själva 


Förboka endast bastun och elda själva
Ni väljer mellan följande tider: 
08.00-11.30
14.00-18.00
20.00-24.00

För priser och övrig info klicka på bilden eller texten.