Meny

Vildmarkskåtan i Engeltofta

Trevliga middagar, bad och möten!!!

Stämmningsfulla arrangemang

En mysig och rustik lokal som rymmer  upp till max 20st gäster.
Tältet är möblerat i härlig vildmarksstil med bord, bänkar, lyktor & renfällar. Under det mörkare halvåret placerar vi även ut LEd belysning utanför tältet som belyser kringmiljön och delar av tältet.
Innermiljön dominers av vår centralt placerade gjutjärnskamin med tillhörande skorsten. 

Tältkåtan är placerad naturskönt vid havet en bit från Engeltofta. Bredvid tältet har vi ett mysigt uppbyggt vildmarksbad med tre badtunnor och en fin bastu. Önskar ni boka till vildmarksbadet se då mer priser och information under tillval nedan.  Dass finns ca 20 meter från tältet.

Det finns även möjlighet att boka till ljudanläggning, underhållning, mat, fika matlagningsaktivitet, termostatstyrd gasolvärmare till tältet ifall man vill säkerställa jämn och bra värme under hela året. etc.Grundpaket och möjlighet till tillval.

-Rektangulära bord och bänkar.
-Stämningsfull belysning
-Renfällar/filtar till bänkarna
-Toalett med belysning
-Städutrustning (Sopkvast, golvmopp/hink, disktrasa, rengöringsmedel, sopsäckar)
- 2st säckar ved ingår i priset och resten debiteras extra efter åtgång med 150kr /extra säck. Vill man säkerställa fullvärme i tältet rekommenderas det att boka till våra termostatstyrda Gasolvärmare som kostar 1 000kr/st samt extra debitering för förbrukad gasol.

Hyreskostnad för iordningställd Vildmarkskåta: 2 500kr
Normal hyrestid upp till ca 8h.
Tältet iordningställs med renfällar/gråa arméfiltar på bänkarna och fyllda fotogen lyktor på borden.

Hyreskostnad enkelt förberedd Vildmarkskåta: Kan bokas i samband med bokning av vildmarksbad. Där kåtan här kan användas som omklädningslokal. Endast bord och bänkar samt elbelysning i tältet ingår.
Pris: 950kr

Boka tillval till Vildmarkskåtan

Tillval: Vildmarksbad 

Inled eller avsluta en härlig middag med ett skönt och avslappnande vildmarksbad som består av bastu och lämpligt antal badtunnor. Vi har stor kapacitet gällande att skapa även riktigt stora vildmarksbad. Men i grundutförandet är det 2-3 badtuonnor samt bastu.

Tillval: Hyr bastun och elda själva

för endast 250kr/vuxen. Se mer information genom att klicka på gula överskriften.

Tillval: Mat & dryck.

Boka en trevlig matlagningsaktivitet,
Grillmiddag med kock, catering.


Aktiviteter

Brett och varierat utbud av roliga aktiviteter som passar alla. 

Hittar ni inte exakt det som ni söker så tveka inte att kontakta oss så gör vi en skräddarsydd lösning efter era önskemål.