Stratus 72

Försäljning & Uthyrning

Stratus 72 är vårt största evenemangstält. Dessa tält kan användas en och en som singeltält. Eller byggas ihop med varandra eller med andra evemttält från Tentipi.

​Tältet har även andra smarta funktioner om gör att du på ett maximalt sätt kan anpassa tältet efter just dina förutsättningar! Det går att fälla upp en, några eller alla sidor på tältet. Helt uppfälld ser tältet ut som en stor hattkåta.

​Om du sen önskar tältet helt eller delvis uppfällt för det ökade utrymmetsskull.
​Fast att du ändå vill vara skyddad från väder och vind. Kan du hos oss välja mellan tre olika typer av väggar till tältet. Alla tre modellar av väggar ligger dessutom i olika prisklasser så att du kan anpassa valet efter er budgett. 

Hittills största jobb vi varit med och byggt är Världscupen i skidflygning i Vikersund (Norge) Totalt var det 50st tält! Varav 36st av dem var ihop monterade till ett enda stortrum för upp till 2600 gäster! Bilden är tagen från bygget när tälten ännu inte var ihop monterade. (den översta bilden till Höger)

​Kombinera dessa fantastiska tält med vårt breda sortiment av inredning, golv, scen, ljus, ljud, värme etc. Vi kan erbjuda allt från enklare men genomtänkta evenemang till de allra finaste galamiddagarna!
Till salu nytt & begagnat

Nytt komplett Stratus 72 Pro
Pris: 161 600kr

Nytt komplett Stratus 72 Comfort
​Pris: 146 700kr.
---------------------------------------------

​Beg. komplett Stratus 72 Pro:
​Pris från 130 000kr

Beg. Komplett Stratus 72 Comfort
​Pris: 105 000kr

Samtliga försäljningspriser anges inklusive moms.Info om tältet

- Huvudstängerna är ca 8,25m långa
- Diameter nedfälld: 10,3m
​- Diamter helt uppfälld som en hatt ca 13,5m.
​- Höjd ca 6m
- Sittande vid bord: beror på möblering och hur mycket som är uppfällt.
​- Tältet monteras av 2st erfarna och normal starka personer.

Komplett tält består av: 
​- Topp pinnar 6st
- Huvudstänger 9st.
- tvärstag 9st.
​- Monteringssats med spik, komplett krona, L- sprinter och R-sprintar. 
​- Tältduk av Base, comfort eller Pro. 
(vi rekommenderar i första hand de sista två dukarna).Uthyrning

En komplett flamskyddad Stratus 72.
​Uthyrningspris inklusive montering och demontering: Från 14 500kr exklusive moms.Referensjobb

Tack vare våra unika förutsättningar och ett alltid taggat arbetslag har vi fått äran att leverera evenemangslösningar till en lång rad av prestigeladdade evenemang!

Vi har och gör fortfarande både enklare evenemangslösningar och mer avancerade lösningar till riktigt namnstarka evenemang så som bl a:
- Välkomstfesten till Melodifestivalen
- Stort afterskiområden Winter show
- Härligt maffiga bröllop
- Haglöfs 100-års jubileum
- Stora företagsinvigningar
- Demområden för nya bilmodeller
- Stort VIP-on-track-område till Skid VM i FalunEvent i tält

Högbo Bruk
Missa inte chansen till flera mycket förmånliga erbjudanden! Vi kommer att ha en säsongskåta vid vår eventarena i Högbo bruk mellan april och minst fram till sista september. Event i tält

Främby Udde - Falun

Vi kommer att ha en säsongskåta vid natursköna Främby Udde. Njut av en härlig utsikt över sjön Runn. Tältet kommer att finnas på plats mellan april och sista september. (beroende av bokningsläget)Event i tält

Engeltofta - Gävle
Inom kort:
Här kommer vi att ha en förvandlingsbar kåta som ibland kommer att utrustas med tentipis stora nyhet, genomskinliga plastväggar.

​Eftersom vi här även har en Cirrus 20 med timmer/glasväggar. Så har vi här gjort skräddarsydda erbjudanden som lägger de minsta grupperna i cirrus 20 medans medelstora till stora grupper bokas in i den större evenemangskåtan.Event i tält

Tällberg
På förfrågan:
Här kommer vi att ha en förvandlingsbar kåta som ibland kommer att utrustas med Tentipis stora nyhet, genomskinliga plastväggar.