Det är vi som är Äventyrsservice

Vår i särklass viktigaste och mest avgörande tillgång är vår personal!
​Det spelar ingen roll hur roliga aktiviteter, fin evenemangsutrustning, bra logistik möjligheter vi har. Om vi inte har den rätta personalen. Som är taggad, ansvarsfull, rolig, har rätt känsla och är kreativ!

​Vi är ett kul gäng som består av många olika personligheter. Men det som är gemensamt för oss alla är att genom oss alla går det en gemensam och guldfärgad tråd. Som förenar oss i vårt tänk kring kvalitet, engagemang och servicekänsla.

Johan Wadén 

VD och utvecklingsansvarig
Johan är en glad, positiv och driven person som har nära till skratt! 
Han är en idéspruta och kommer med både bra och ibland rätt galna idéer. 
Johan är gift med Anki och tillsammans har dom dottern Ellie, 3 år.

Anki Wadén

Ekonomi och administration
Anki är en nogrann person som är grym på siffror! Hon stöttar och ansvarar för hela den administartiva sidan. Hon har varit mammaledig en lång period och nu välkomnar vi henne tillbaka!

Sabina Svahn

Ansvarig bokning, marknadsföring & kontor
Sabina är en glad, trevlig och Nogrann tjej!!! Hon har en otroligt bra koll på vår bokning. Samt är jätteduktig på att kombinera ihop oförglömliga arrangemang till våra gäster. Hon är grym på att baka och att dekorera!!! Så vad ni än gör utmana henne aldrig i en baktävling!!! Vi har provat!!!

Johan Hägglund

Ansvarig ljud & ljus samt ledare aktivitet & event
Här finns det inget som är omöjligt eller tråkigt!!! Allt är kul och som ni vet gör man saker som man tycker är kul så blir det också riktigt bra!!! Johan är vår Teknik och MTB GURU!! Samt väldigt duktig på att leda våra grupper.

Martin Axelsson

Extra aktivitetsledare, fiske guide & event
Fantastisk kille med ett fantastiskt intresse ; ))
Den fisk Martin inte lyckas lura till hugg. Är antingen proppmätt eller så har den precis varit hos tandläkaren!!! Martin var med Johan W i fiske Team Äventyrsservice våren 2018 och tog hem segern i vårgäddan som Gävle fiskeredskap arrangerade. Med totalt 50st andra lag!!! 413cm på fyra fiskar!!!


Victor

Extra aktivitetsledare & event
Victor är killen som aldrig tvekar inför en ny uppgift!!! Kan han det inte redan så frågar han om tips och improviserar sen fram ett strålande resultat. 

Ida Westerholm

Extra - aktivitetsledare & event
Ida är en glad och positiv tjej. Man ser tydligt att hon älskar att jobba med människor. 
När hon inte är hos oss så arbetar hon som friskvårdsinstruktör.

Jennifer Törnhult

Extra - aktivitetsledare & event
Jennifer är tjejen som alltid ställer upp!
Hon är lättlärd, positiv och har inga problem att ta i när det krävs.
Till vardags så pluggar hon idrottsvetenskap på högskolan i Gävle samt spelar hockey.

Lina Danielsson

Extra - aktivitetsledare & event
​Lina är Tjejen som alltid, och då menar vi alltid, ställer upp.
 Hon är duktig på allt!!! När hon inte jobbar hos oss så jobbar hon i Kungsberget eller som reseledare på transsibiriska järnvägen eller på andra spännande platser runt om i världen.

Emil Spjuth

Ansvarig klättring 
Emil arbetar till vardags på Sandvik men när han har en lucka så hoppar han gärna in och kör ett pass på klätterväggen. Han är en lite halvt galen person som gärna håller sig ovanför trädtopparna med hjälp av olika färdmedel.

Calle Wadén

Hustomte 
Calle är vår allt i allo på företaget! 
Han kan allt, precis allt, när det gäller att fixa saker, bygga och laga.

Johan Nygren

Extra - aktivitetsledare & event
Johan har tidigare arbetat inom försvarsmakten och det märks tydligt i hans arbete. Ordning och reda är två ord som passar bra in på Johan.

Jens Persson

Extra - aktivitetsledare & event
Jens är en varm, positiv och lösningsdriven person. Han är mån om sina kollegor och ser snabbt när man behöver en kram eller positiv feedback. 
Han har många idéer och är väldigt effektiv i sitt arbete.

Joel Wisting

Extra - aktivitetsledare & event
Joel är vår klippa! Han fixar allt och fort går det! Han ligger alltid steget före alla andra och vet inte hur man tar en paus. 
Han är även älskad av våra kunder. 
När Joel inte jobbar hos oss så pluggar han vidare inom idrottsvetenskap i Stockholm med målet att bli idrottslärare en dag.