Meny

Utflyktsservice Uthyrning och Försäljning

Från den mysiga sovsäcken till forsande upplevelser

Utflyktsservice : Uthyrning och försäljning.

Vi hjälper er att skapa den oförglömliga utflykten! Oavsett om det handlar om en kort drop in paddling på ett par timmar eller om det är en flerdagarsexpedition här i området eller på annan ort. Så hjälper vi er gärna med den service och utrustning som ni söker.

Det mesta av vårt utbud behöver förbokas även besök i vår uthyrningsbutik. Vi har även en drop in uthyrning av kanoter och bastu på Camp Gysinge för att kunna ge er en god service under hela dygnet.

Kvalitet, funktionalitet och hållbarhet är viktiga grundstenar när vi söker utrustning till vårt utbud. Därför är det en självklarhet för oss att arbeta med kvalitativa märken så som: 
Tentipi, Wolfcreak Lures, Fly dressing, West Gear, Linder, Uuni, Haglöfs samt sportfiskebutikerna Real Fishing i Sandviken samt Gävlefiskeredskap.

Viss del av utbudet är även till försäljning medans annat endast är för uthyrning. 
Det här är en av flera verksamhetsdelar hos oss då vi i grunden är ett aktivitets och eventbolag vilket gör att vi har mycket erfarenhet av att använda den här utrustning och ser betydelsen av kvalitativ och välfungerande utrustning. Så vi erbjuder endast sådan utrustning som vi själva gillar. Detta ger oss även ett väldigt brett utbud som ni själva kan välja godbitar ur till er utflykt. 

Camp Gysinge

Övernattning på Camp Gysinge

Utflyktsservice Uthyrning och försäljning. 

Förboka alltid ditt besök i butiken. Eftersom vi åker ut med utrustning till olika platser i parken och kör diverse utflykter så är det inte säkert att någon är i butiken just när ni kommer förbi. Men kontakata oss så kan vi säkert möta upp er där vid avtalad tid.

Äventyrsservice
Gysingestigen 7
811 74 Österfärnebo

Hyr eller köp fiskeutrustning eller boka en guidadfisketur 

Vi fiskar från vår toppmoderna och fullutrustade Alumacraft eller från våra pontonbåtar där alla gäster får fiska och utforska området från egen liten båt. Samtlig fiskeutrustning ingår samt flytväst i våra guidade turer. Flytvästar ingår alltid vid uthyrning av vatten farkost.

Vi fiskar efter de arter som är mest aktiva för säsongen så som gädda, aborre och gös. Vi fiskar antingen med spinn eller fluga. 

Vi hyr även ut skalkläder, värmeställ, fiskeutrustning, vadare, pontonbåtar mm. 

Hyr eller köp en egen Tentipikåta

Det här riktar sig till er som önskar göra ett roligt sommaräventyr i allt från den egna trädgården till en vildmarksexpedition. Vi har valt att erbjuda några lämpliga grundkombinationer som vi tror passar till just ert en eller flerdagars äventyr. Hittar ni inte det ni söker så erbjuder vi hela Tentipi sortimentet till försäljning och stora delar av det till uthyrning.

Vildmarksbad i Gysinge

Skön avslutning på en kul dag!
Vad kan vara bättre än att mötas av ett rykande vildmarksbad som belöning efter en upplevelsefylld utflykt. 

Vi har nu ett fullskaligt vildmarksbad med bastu i Gysinge.

Priser: 
1st badtunna uppvärmd och klar
samt bastu
Pris: 4 500kr
2st badtunnor uppvärmd och klar
samt bastu
Pris: 5 900kr
Endast bastu: 1 900kr
Eldar ni själva rabatteras priset med 800kr.

Ledarledda kanotturer

Med Bäver och Örnspan
Finns det något trevligare än att stillsamt och nästintill ljudlöst glida fram över älvens variationsrika natur. Upplev norrlandsgränsen och dess färgsprakande djur och naturliv.

Vi erbjuder flera olika paket! 

Drop in hyr en egen bastu för en kväll. 

I Gysinge Bruk
Vad kan vara trevligare än att summera dagen i en varm och skön bastu. Se vårt erbjudande gällande att drop in hyra hela bastun alldeles för er själva. Den hyrs endast ut till ett sällskap åt gången.

Boka gott utflykts fika/mat och gör/njut den på din utflykt. 

Maten är en viktig del i en utflykt och är man på utflykt så är det alla sinnen som ska få njuta! 
Därför kan ni här se mer om vårt smaskiga utbud och rekommendationer.Tentipi camp & showroom i Gysinge

Vi förbereder just nu konceptet som riktas till er som vill komma och titta på våra trevliga tält och även till de som önskar tältövernattning vid vår outdoor camp. Men innan du reser till oss kontakta oss och se så att just den modell du önskar se är monterad och finns i vårt egna demo lager.
Lägerskolor & undomsläger i Gysinge 

Vi erbjuder allt från färdiga paket till skräddarsydda lösningar. Allt från lärande lägerskolor till bara mysiga och trevliga välj det som passar er bäst.

Stora utmaningen!!!

Gysinge Bruk
Vi delar in er i ett lämpligt antal lag som tävlar mot varanadra i mer avancerade grenar i kombination med enklare och roliga grenar för att få den bästa balansen på kombinationen. 

Tidsåtgång: Ca 2-2,5h
Pris för upp till 10st deltagare: 7 400kr
Pris/extra deltagare: 500kr

Grenar:
-Laserlerduveskytte
-Segway
-Klotlabyrint
-Bläckfisk
-Tangram
-Avlopp utan stopp
-Tactagon


Badutflykten 

(Gör det själv)
Färnebofjärdens nationalpark
Vi levererar önskade kanoter till önskad iläggningsplats samt kartor och beskrivningar till älvens bästa badstränder.

Ni packar med er vänner, familj, badbollar och en riktigt god matsäck. 
Sen är ni förberedda för ett riktigt trevligt äventyr!!

Observera att vi har 2-manna, 6-manna och 20-manna kanoter till uthyrning.