Meny

Stratus 72 med tygväggar


Tygväggar

Perfekt tillval till en stratus om man önskar ett tält med 13 meter i diameter som fungerar bra under årets alla årstider. 

Vi har flera olika väggar att välja mellan till stratus 72. Dessa tygväggar monteras runt hela tältet. Det finns inga sneda väggavslut till den här väggmodellen vilket gör att ett sådant avslut blir rätt knöligt och slappt. Så bäst är det att använda dessa till en helt uppfälld stratus. 

Innerdiametern blir 13 meter och väggarna går relativt rakt ner vilket gör att man kan möblera hela vägen ut till väggen och på så sätt nyttja hela storleken på tältet. 

Vi har även dockat en Nimbus 16 som bartält ihop med en Stratus 72 med väggar. Vilket kan ge upp till ca 128st sittplatser samt då även ett bar/köksutrymme på 5,5 meter. Vi byggde detta på vintern och det gick bra att få det så pass tätt så att vi fick full värme inne i tältet. 

Går även att kombinera en sådan här kåta med öppen eldstad eller med kaminlösning och skorsten. Annars rekommenderar vi gasolkanoner eller dieselvärmare för att få fullgod värme i tältet även vintertid. 

Många olika inredningsmöjligheter 

Se vårt breda urval av tillval till uthyrning.

Perfekt för teater eller andra spelningar.


Montering av mingeltält till bröllop på Nåttarö


Wall flex väggar med genomskinliga PVC fönster

Här presenteras ett annat vägg system till Stratus. 


De lux väggar gjorda i timmer och riktigt glas 

Med dessa väggar får man även riktiga trä/glasdörrar in till tältet. 

Et