Meny

Det är vi som är Äventyrsservice

Vår i särklass viktigaste och mest avgörande tillgång är vår personal!
​Det spelar ingen roll hur roliga aktiviteter, hur fin evenemangsutrustning eller hur bra logistikmöjligheter vi har om vi inte har den rätta personalen. Vår personal är alltd taggad, ansvarsfull, rolig, har rätt känsla och är kreativa!

​Vi är ett kul gäng som består av många olika personligheter. Men det som är gemensamt för oss alla är att genom oss alla går det en gemensam och guldfärgad tråd som förenar oss i vårt tänk kring kvalitet, engagemang och servicekänsla. 

Vi älskar vårt jobb, det är därför vi gör det så bra!

Johan Wadén 

VD, ägare och utvecklingsansvarig
Johan är en glad, positiv och driven person som har nära till skratt! 
Han är en idéspruta och kommer med både bra och ibland rätt galna idéer. 
Fiske är något han brinner för, sommar som vinter.
Johan är gift med Anki och tillsammans har dom dottern Ellie, 7år.

Anki Wadén

Ägare, Ekonomi och administration
Anki är en nogrann person som är grym på siffror! Hon ansvarar för hela den administartiva sidan. Hon kör även stundtals aktiviteter och tar hand om våra arrangemangsgrupper. Hon stortrivs på utflykter med cykel och kängor i trevligt sällskap!!

Alvina Snar & Ellie Wadén

Framtidshopp, kvalitetssäkring och koncepttestare
Två glada tjejer som gärna testar fram nya aktiviteter och som kvalitetssäkrar vårt utbud genom att tex provgrilla marschmallows tills de blir helt perfekta!!

Martin Axelsson

Heltidsanställd som både jobbar administrativt samt ute på fältet.
Stefan är inte bara grym på att skjuta pilbåge utan även på foto och marknadsföring!!
Han är även en klippa på att ställa iordning Vildmarksbad, lokaler och arrangemangsplatser. vilket han gör med en grym tach och stor noggranhet!!

Thomas Hellman

Deltidsanställd aktivitetsledare & event
Thomas har många strängar på sin lyra. Där han även jobbar som vaktmästare och deltidsbrandman. Han gillar även att cykla blandannat vättern rundan.

Lisa Öst

Extra - aktivitetsledare & event
Lisa är grym på att göra kolbullar och köra aktiviteter. Hon är även en riktig friluftsmänninska och scout. Förutom det så är hon en riktig glädjespridare.

Christoffer Jansson

Extra - aktivitetsledare & event
Christoffer är superscouten som trivs bra uppe bland trädtopparna på höghöjdsbanan men även levererar 100-procentigt ledarskap under våra aktiviteter.

Tomas Andersson

Extra - aktivitetsledare, fiske, pizza specialist & event
Tomas är en friluftsmänniska de lux!! Han cyklar till jobbet som idrottslärare året runt och tar med sig både nära och kära och elever på diverse äventyr så fort möjlighet ges. Han är även väldigt duktig på utomhusmatlagning och då främst Pizza och kolbullar som specialitet. Så nu vet vi vad som bygger en riktig äventyrare ; )

Emil Spjuth

Ansvarig klättring och grym tältbyggare!! 
Emil arbetar till vardags på Sandvik men när han har en lucka så hoppar han gärna in och bygger tält, klättrar och hjälper till som aktivitetsledare. Han är en lite halvt galen person som gärna håller sig ovanför trädtopparna med hjälp av olika färdmedel. Arbetar även med underhåll samt utveckling av nya aktiviteter.

Kjell Josefsson

Extra Aktivitetsledare & event
Kjell är vår guru på friluftsliv!! De stigar och kanotvägar som inte kjell känner till i Gysinge och Färnebofjärden är lätträknade. Kjell är även en klippa på problemlösning och tekniska lösningar!!

Calle Axelsson 

Allt i allo och storfiskare!  
Calle kan det mesta och är en ovärderlig hjälpande hand som alltid ställer upp i vått och tort! 

Martin Bohlin

Extra Aktivitetsledare & Event
Martin är vår lugna och stabila ledare som verkligen gillar natur och friluftsliv. Jakt är hans största intresse!! Så han ser gärna att ni alla bokar Laserlerduveskytte ; ))