Meny

Det är vi som är Äventyrsservice

Vår i särklass viktigaste och mest avgörande tillgång är vår personal!
​Det spelar ingen roll hur roliga aktiviteter, hur fin evenemangsutrustning eller hur bra logistikmöjligheter vi har om vi inte har den rätta personalen. Vår personal är alltd taggad, ansvarsfull, rolig, har rätt känsla och är kreativa!

​Vi är ett kul gäng som består av många olika personligheter. Men det som är gemensamt för oss alla är att genom oss alla går det en gemensam och guldfärgad tråd som förenar oss i vårt tänk kring kvalitet, engagemang och servicekänsla. 

Vi älskar vårt jobb, det är därför vi gör det så bra!

Johan Wadén 

VD, ägare och utvecklingsansvarig
Johan är en glad, positiv och driven person som har nära till skratt! 
Han är en idéspruta och kommer med både bra och ibland rätt galna idéer. 
Fiske är något han brinner för, sommar som vinter.
Johan är gift med Anki och tillsammans har dom dottern Ellie, 7år.

Anki Wadén

Ägare, Ekonomi och administration
Anki är en nogrann person som är grym på siffror! Hon ansvarar för hela den administartiva sidan. Hon kör även stundtals aktiviteter och tar hand om våra arrangemangsgrupper. Hon stortrivs på utflykter med cykel och kängor i trevligt sällskap!!

Jens Persson 

Extra - Aktivitetsledare, fiskeguide & Event
Sabina är en glad, trevlig och nogrann tjej! Hon har en otroligt bra koll på vår bokning samt är jätteduktig på att kombinera ihop oförglömliga arrangemang till våra gäster. Hon är grym på att baka och att dekorera! Så vad ni än gör utmana henne aldrig i en baktävling - Vi har provat!

Martin Axelsson

Extra - aktivitetsledare, fiskeguide & event
Fantastisk kille med ett fantastiskt intresse ;) (enligt Johan Wadén)
Den fisk Martin inte lyckas lura till hugg är antingen proppmätt eller så har den precis varit hos tandläkaren! Martin var med Johan W i fiske Team Äventyrsservice våren 2018 och tog hem segern i "Vårgäddan" som Gävle fiskeredskap arrangerade med totalt 50st andra lag. Samanlagt 413cm på 4st fiskar!

Kjell Josefsson 

Extra - aktivitetsledare & event
Kjell är vår guru på friluftsliv!! De stigar och kanotvägar som inte kjell känner till i Gysinge och Färnebofjärden är lätträknade. Kjell är även en klippa på problemlösning och tekniska lösningar!!

Victor Andersson Drugge

Extra aktivitetsledare & event
Victor är killen som aldrig tvekar inför en ny uppgift! Kan han det inte redan så frågar han om tips och improviserar sen fram ett strålande resultat.

Christoffer Jansson

Extra - aktivitetsledare & event
Christoffer är superscouten som trivs bra uppe bland trädtopparna på höghöjdsbanan men även levererar 100-procentigt ledarskap under våra aktiviteter.

Tomas Andersson

Extra - aktivitetsledare, fiske, pizza specialist & event
Tomas är en friluftsmänniska de lux!! Han cyklar till jobbet som idrottslärare året runt och tar med sig både nära och kära och elever på diverse äventyr så fort möjlighet ges. Han är även väldigt duktig på utomhusmatlagning och då främst Pizza och kolbullar som specialitet. Så nu vet vi vad som bygger en riktig äventyrare ; )

Emil Spjuth

Ansvarig klättring och grym tältbyggare!! 
Emil arbetar till vardags på Sandvik men när han har en lucka så hoppar han gärna in och bygger tält, klättrar och hjälper till som aktivitetsledare. Han är en lite halvt galen person som gärna håller sig ovanför trädtopparna med hjälp av olika färdmedel. Arbetar även med underhåll samt utveckling av nya aktiviteter.

Stefan Axelsson

Extra Aktivitetsledare & event
Stefan är inte bara grym på att skjuta pilbåge utan även på foto och marknadsföring!!
Han är även en klippa på att ställa iordning Vildmarksbad, lokaler och arrangemangsplatser. vilket han gör med en grym tach och stor noggranhet!!

Gärda gädda 

Modellansvarig och statist på Äs 
Gillar att lura i vassen och posera framför kameran innan hon återigen simmar ner och snackar ihop sig med polarna om vems tur det är att komma upp och ge oss en riktigt blöt kram.

Martin Bohlin

Extra Aktivitetsledare & Event
Martin är vår lugna och stabila ledare som verkligen gillar natur och friluftsliv. Jakt är hans största intresse!! Så han ser gärna att ni alla bokar Laserlerduveskytte ; ))