Meny

Det är vi som är Äventyrsservice

Vår i särklass viktigaste och mest avgörande tillgång är vår personal!
​Det spelar ingen roll hur roliga aktiviteter, hur fin evenemangsutrustning eller hur bra logistikmöjligheter vi har om vi inte har den rätta personalen. Vår personal är alltd taggad, ansvarsfull, rolig, har rätt känsla och är kreativa!

​Vi är ett kul gäng som består av många olika personligheter. Men det som är gemensamt för oss alla är att genom oss alla går det en gemensam och guldfärgad tråd som förenar oss i vårt tänk kring kvalitet, engagemang och servicekänsla. 

Vi älskar vårt jobb, det är därför vi gör det så bra!

Johan Wadén 

VD och utvecklingsansvarig
Johan är en glad, positiv och driven person som har nära till skratt! 
Han är en idéspruta och kommer med både bra och ibland rätt galna idéer. 
Fiske är något han brinner för, sommar som vinter.
Johan är gift med Anki och tillsammans har dom dottern Ellie, 4år.

Anki Wadén

Ekonomi och administration
Anki är en nogrann person som är grym på siffror! Hon stöttar och ansvarar för hela den administartiva sidan.

Jens Persson 

Extra - Aktivitetsledare, fiskeguide & Event
Sabina är en glad, trevlig och nogrann tjej! Hon har en otroligt bra koll på vår bokning samt är jätteduktig på att kombinera ihop oförglömliga arrangemang till våra gäster. Hon är grym på att baka och att dekorera! Så vad ni än gör utmana henne aldrig i en baktävling - Vi har provat!

Martin Axelsson

Extra - aktivitetsledare, fiskeguide & event
Fantastisk kille med ett fantastiskt intresse ;) (enligt Johan Wadén)
Den fisk Martin inte lyckas lura till hugg är antingen proppmätt eller så har den precis varit hos tandläkaren! Martin var med Johan W i fiske Team Äventyrsservice våren 2018 och tog hem segern i "Vårgäddan" som Gävle fiskeredskap arrangerade med totalt 50st andra lag. Samanlagt 413cm på 4st fiskar!

Kjell Josefsson 

Extra - aktivitetsledare & event
Kjell är vår guru på friluftsliv!! De stigar och kanotvägar som inte kjell känner till i Gysinge och Färnebofjärden är lätträknade. Kjell är även en klippa på problemlösning och tekniska lösningar!!

Victor Andersson Drugge

Extra aktivitetsledare & event
Victor är killen som aldrig tvekar inför en ny uppgift! Kan han det inte redan så frågar han om tips och improviserar sen fram ett strålande resultat.

Christoffer Jansson

Extra - aktivitetsledare & event
Christoffer är superscouten som trivs bra uppe bland trädtopparna på höghöjdsbanan men även levererar 100-procentigt ledarskap under våra aktiviteter.

Tomas Andersson

Extra - aktivitetsledare, fiske, pizza specialist & event
Tomas är en friluftsmänniska de lux!! Han cyklar till jobbet som idrottslärare året runt och tar med sig både nära och kära och elever på diverse äventyr så fort möjlighet ges. Han är även väldigt duktig på utomhusmatlagning och då främst Pizza och kolbullar som specialitet. Så nu vet vi vad som bygger en riktig äventyrare ; )

Emil Spjuth

Ansvarig klättring 
Emil arbetar till vardags på Sandvik men när han har en lucka så hoppar han gärna in och kör ett pass på klätterväggen. Han är en lite halvt galen person som gärna håller sig ovanför trädtopparna med hjälp av olika färdmedel.
 

Gärda gädda 

Modellansvarig och statist på Äs 
Gillar att lura i vassen och posera framför kameran innan hon återigen simmar ner och snackar ihop sig med polarna om vems tur det är att komma upp och ge oss en riktigt blöt kram.

Kanske du är vår nästa lugna solstråle?

Speciella tider 
FBara Pandemin släpper sitt tag och allt börjar ordna upp sig i Högbo igen så kommer vi att behöva fler som arbeta med oss. Så håll ut så blir det nog snart ordning på torpet igen.