Meny

Gysinge

Ligger naturskönt vid dalälvensstrand och bjuder in till oförglömliga paketarrangemang.

Gysinge

Här blandas utvecklingslusta med fantastiska möjligheter.
Här kryllar det av spännande lokaler och fantastiska förutsättningar med det natursköna läget vid dalälvensstrand.

Vårt utbud i Gysinge kan med fördel jämföras med älvens karaktär. Här finns allt från lugnet med inspiration tagen från de stilla utsträckta fjärdarna till de fartfyllda och brusande forsarna!!!

Dalälven formar och verkligen omfamnar hela Gysinge genom att dela upp sig i vackra älvfåror som ringlar i, kring och igenom det levande bruksområdet. 

Här finns det två riktigt bra restaurang och hotellanläggningar vars styrka verkligen är ett gott samarbete. Gysinge är gränslöst och stora sällskap kan därför med fördel nyttja båda anläggningarnas boende som en utan att det på något sätt kommer att kännas som två. Är man ett mindre sällskap finns det goda förutsättningar att man då kan bo i en gemensam byggnad med separata rum.

Bäddar Hotell standard i Gysinge: 164 st 
Fördelat på antal rum: 88 st  (Fler rustas och tillgängliggörs inom kort.)
Bäddar Vandrarhemmsstandard i Gysinge: 22 st
Fördelat på antal rum: 9 st

Gysinge ligger oss extra varmt om hjärtat då det var här vi grundade Äventyrsservice 2005. Så vi har samlat på oss stor erfarenhet av området, lokalerna och naturen vilket är en nödvändig förutsättning för bra paketeringsmöjligheter. 


Hitta hit och plats info

Gysinge - Stockholm centrum 14,9 mil.
Gysinge - Uppsala 8 mil.
Gysinge - Västerås 9,9 mil
Gysinge - Örebro 18,9 mil
Gysinge - Ludvika 12,7 mil
Gysinge - Falun 8,9 mil
Gysinge - Sandviken 4,6 mil
Gysinge - Gävle 5,3 mil
(Källa Hitta.se)

Behöver ni hjälp att boka buss eller liknande kan vi hjälpa till om ni önskar.

Bröllop & fest i Gysinge

Livets fest!!! Det är så vi ser på bröllop
det är därför en självklarhet för oss att erbjuda unika, minnesvärda och rent av oförglömliga lokaler. Vi har många års erfarenheter av olika event och har valt att paketera några grunderbjudanden och därefter kan man krydda dem med våra tillval.

Konferenser och andra företagsarrangemang

Oavsett om ni är ett mindre eller större sällskap så välkomnar vi er hit för att få uppleva trevliga och unika förslag skapta för just er!!

Tentipi Showroom & Tentipi outdoor camp Gysinge

Perfekt för lägret, lägerskolan, företaget eller till dig som önskar en tältövernattning med kompisarna/familjen. Som återförsäljare och uthyrare känner vi att det finns väll inget bättre sätt att demo visa våra produkter än i samband med våra arrangemang.

Utforska området från en kanot eller MTB

Får ni lite tid över kan ni snabbt befinna er ute på älven tittandes efter bäver eller bara uppleva den underbara naturen från en MTB sadel.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.