Meny

Gysinge

Ligger naturskönt vid dalälvensstrand och bjuder in till oförglömliga paketarrangemang.

Gysinge

Här blandas utvecklingslusta med fantastiska möjligheter.
Här kryllar det av spännande lokaler och fantastiska förutsättningar med det natursköna läget vid dalälvensstrand.

Vårt utbud i Gysinge kan med fördel jämföras med älvens karaktär. Här finns allt från lugnet med inspiration tagen från de stilla utsträckta fjärdarna till de fartfyllda och brusande forsarna!!!

Dalälven formar och verkligen omfamnar hela Gysinge genom att dela upp sig i vackra älvfåror som ringlar i, kring och igenom det levande bruksområdet. 

Här finns det två riktigt bra restaurang och hotellanläggningar vars styrka verkligen är ett gott samarbete. Gysinge är gränslöst och stora sällskap kan därför med fördel nyttja båda anläggningarnas boende som en utan att det på något sätt kommer att kännas som två. Är man ett mindre sällskap finns det goda förutsättningar att man då kan bo i en gemensam byggnad med separata rum.

Bäddar Hotell standard i Gysinge: 164 st 
Fördelat på antal rum: 88 st  (Fler rustas och tillgängliggörs inom kort.)
Bäddar Vandrarhemmsstandard i Gysinge: 22 st
Fördelat på antal rum: 9 st

Gysinge ligger oss extra varmt om hjärtat då det var här vi grundade Äventyrsservice 2005. Så vi har samlat på oss stor erfarenhet av området, lokalerna och naturen vilket är en nödvändig förutsättning för bra paketeringsmöjligheter. 


Hitta hit och plats info

Gysinge - Stockholm centrum 14,9 mil.
Gysinge - Uppsala 8 mil.
Gysinge - Västerås 9,9 mil
Gysinge - Örebro 18,9 mil
Gysinge - Ludvika 12,7 mil
Gysinge - Falun 8,9 mil
Gysinge - Sandviken 4,6 mil
Gysinge - Gävle 5,3 mil
(Källa Hitta.se)

Behöver ni hjälp att boka buss eller liknande kan vi hjälpa till om ni önskar.

Bröllop & fest i Gysinge

Livets fest!!! Det är så vi ser på bröllop
det är därför en självklarhet för oss att erbjuda unika, minnesvärda och rent av oförglömliga lokaler. Vi har många års erfarenheter av olika event och har valt att paketera några grunderbjudanden och därefter kan man krydda dem med våra tillval.

Konferenser och andra företagsarrangemang

Oavsett om ni är ett mindre eller större sällskap så välkomnar vi er hit för att få uppleva trevliga och unika förslag skapta för just er!!

Ordinarie Arrangemangsplatser i Gysinge (Camp Gysinge)

Vi har delat upp området i tre olika ordinarie bokningsbara  arrangemangsplatser. 

Camp Nord upp till ca 14st gäster. 
Camp Syd upp till ca 30-40st gäster
Stora Järnboden 100-150st gäster.

Vid större eller andra önskemål erbjuder vi stora ihop monterade lokaler av våra häftiga eventtält för åretrunt bruk. På sommrarna erbjuder vi även outdoor sittningar under lagomt många hattar som då enbart blir som häftiga tälttak men med helt öppna sidor som gör sig riktigt bra på detta fantastiska område med utsikt över älven.

Utforska området från en kanot eller MTB

Får ni lite tid över kan ni snabbt befinna er ute på älven tittandes efter bäver eller bara uppleva den underbara naturen från en MTB sadel.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.