Meny

Året runt Aktiviteter

Vi erbjuder upplevelser för både den större och den mindre gruppen med allt ifrån teambuilding till utmanande tävlingsarrangemang!

Aktiviteter

Vi erbjuder roliga upplevelser som passar alla! Tack vare vårt breda aktivitetsutbud kan vi paketera och anpassa stationerna/grenarna efter gruppen och eller temat. För oss är det extra viktigt att alla deltagare har roligt och är delaktiga så mycket som det är möjligt.  

För att skapa så bra förutsättningar som möjligt och effektivisera våra aktiviteter har vi nu gjort en välutrustad aktivitetsbuss som enbart används till våra aktiviteter. Den gör att vi på ett strukturerat och bra sätt alltid har ett betydligt bredare utbud med oss än vad som bokats. Det ger oss goda marginaler, flexibilitet och bra anpassningsförmåga. Skulle vi pga riktigt dåligt väder tex behöva flytta in aktiviteten i ert konferensrum så kan vi snabbt anpassa om aktiviteten till ett nytt inomhus koncept. Är det en grupp som vi har kört tidigare som vill ha helt nya aktiviteter så kan vi snabbt justera grenarna om bokaren önskar detta.

Förutam att vi arbetar vid vår anläggning i Gysinge, vid våra samarbetsanläggningar i mellan Sverige eller hos någon av våra kollegor så gör vi även mycket aktiviteter direkt på plats hos våra slutkunder.  

Priser
Eftersom att avstånden till våra kunder varierar stort har vi valt att lägga med en grundkostnad som täcker transportkostnaden för ledare och utrustning samt beaktar den totala tid som våra ledare är ute på jobb. 

Grundkostnaden skall alltså alltid adderas till själva aktivitetspriset för att få fram den totala kostnaden.

Ort                                                                                                               Grundkostnad
Gysinge                                                                                                     ingen grundkostnad
Sandviken, Hofors, Östervåla, Garpenberg, Harbo                       900kr
Gävle, Älvkarkeby, Tierp, Sala, Hedemora, Kungsberget            1 350kr
Uppsala, Österbybruk, Ockelbo, Falun, Fagersta, Enköping      2 400kr
Västerås, Knivsta, Gimo, Åmot, Bjursås, Söderbärke                  3 200kr
Tällberg, Söderhamn, Öregrund, Sigtuna, Strängnäs, Ludvika 4 420kr
Stockholm, Arboga, Kopparberg, Siljansnäs, Bollnäs                  5 100kr 
Järvsö, Orsa, Grythyttan, Örebro, Katrineholm, Nynäshamn     6 800kr

Inomhus aktiviteter

Roliga och givande aktiviteter inomhus!! Här hittar du allt från den lämpliga bensträckaren till mingel eller teambuildingliknande aktiviteter.

Utomhus aktiviteter

Spela fotboll på ett galet och roligt sätt!
Vi spelar korta matcher så spelarna hinner hämta andan. 
Spelas utomhus på en gräsmatta.

Fiske & fiskerelaterade kurser.

Vi har många olika fiskeaktiviteter. Några av dem är anpassade till kortare konferensaktiviteter medans andra koncept passar bättre för den genuint fiskeälskande gruppen!

Matlagningsaktiviteter

Här presenteras roliga och smaskiga matlagningsaktiviteter som även är en bra aktivitet om man vill stärka gruppdynamiken.


Mest bokade utomhus aktivitet 2022: Samarbetskampen

Samarbetskampen
5- eller 7-kampEnbart samarbetsövningar. Ni tävlar i två eller flera lag mot varandra beroende av ert antal. Bra och kul variation på grenarna med en kampar avslutning!!

Tidsåtgång
5 grenar 1-1,5h
7 grenar 1,5-2h

Lämpligt för både riktigt stora sällskap samt mindre.

Grundgrenar som kan komma att ändras
- Bläckfisk
- Tangrampussel
- klotlabyrint
- Avlopp utan stopp
- Dragkamps final mellan de två främsta lagen.

Vid 7 grenar tillkommer
- Sänka skepp
- Tactagon

Mest bokade inomhus aktivitet 2022:
Kluriga rummet

Ett trevligt mingelkoncept som med fördel kombineras med god förtäring. Lättsamma och kluriga övningar som lockar till många skratt och en avslappnad och trevlig mingelkänsla. 

Ingen uppstyrd tävlan.

Tidsåtgång upp till 2h

Övningar anpassas efter förutsättningar och grupp. Den här aktiviteten går väldigt bra att köra i er konferenssal, bar, uteservering eller liknande.

Nyhet 2023!!!

Turneringen

Ett helt nytt koncept som redan har börjat bokats!! Här får de mest tävlingssugna deltagarna utlopp för sina begär ; )) Vi anpassar antalet spelplaner efter antalet lag i turneringen. I vissa fall kommer vissa lag bestå av två eller fler deltagare som turas om att spela matcherna och i vissa fall bara en. Detta styrs av att få lagomt antal lag för att få till turneringen på ett fullgott sätt.

Bensträckaren 2.0 Perfekt paus under konferensen!!

Gammal goding i ny tappning!!
Perfekt aktivitet i konferenslokalen som alla kan vara med på.

Gör en kortare paus mitt i arbetspasset innan ni fortsätter. Aktiviteten pågår i 30-60 minuter beroende av ert önskemål. 

Ni delas in i mindre lag som tävlar mot varandra i roliga och utmanande aktiviteter.

Relax & Hälsa i Älvlandskapet

Naturen och inte minst älven och dess kringliggande skogslandskap har i urminnes tider alltid varit en rekreationsplats för dess innevånare.
Nu vill vi välkomna er alla som söker lugnet och den mer stillsamma upplevelsen att komma och ta del av lugnet. 

Hos oss kan du boka en föreläsning i stresshantering i en stressfrimiljö, En hälso relaterad aktivitet som tex skogsbad, Älv spa eller ett färdigt hälsopaket. Självklart erbjuder vi olika boende alternativ och så klart god mat!!!


Hyr kanoter och lägerutrustning till din gör det själv utflykt.