Meny

Gysinge

Ligger naturskönt vid Dalälvensstrand och bjuder in till oförglömliga paketarrangemang.

Gysinge plats information

Gysinge är lite av den naturliga startpunkten för besök i Färnebofjärdensnationalpark. Här ligger naturum där man kan samla inspiration och information inför sitt besök i parken.

Platsen är otroligt naturskön och älven är aldrig långt borta. Den ger liv och möjligheter åt hela byggden och dess innevånare. Dalälven utgör även norrlandsgränsen vilket gör att många olika arter möts just här. För oss alla som bor och är verksamma här betyder detta att det allra bästa från två världar möts just här!

Här blandas utvecklingslusta med fantastiska möjligheter.
Här kryllar det av spännande lokaler och fantastiska förutsättningar med det natursköna läget vid dalälvensstrand.

Vårt utbud i Gysinge kan med fördel jämföras med älvens karaktär. Här finns allt från lugnet med inspiration tagen från de stilla utsträckta fjärdarna till de fartfyllda och brusande forsarna!!!

Här finns det två riktigt bra restaurang och hotellanläggningar vars styrka verkligen är ett gott samarbete. Gysinge är gränslöst och stora sällskap kan därför med fördel nyttja båda anläggningarnas boende som en utan att det på något sätt kommer att kännas som två. Är man ett mindre sällskap finns det goda förutsättningar att man då kan bo i en gemensam byggnad med separata rum.

Bäddar Hotell standard i Gysinge: 151 st 
Fördelat på antal rum: 88 st  (Fler rustas och tillgängliggörs inom kort.)
Bäddar Vandrarhemmsstandard i Gysinge: 22 st
Fördelat på antal rum: 9 st

Gysinge ligger oss extra varmt om hjärtat då det var här vi grundade Äventyrsservice 2005. Så vi har samlat på oss stor erfarenhet av området, lokalerna och naturen vilket är en nödvändig förutsättning för bra paketeringsmöjligheter. 


Gysinge forsen

Kvarnruinen

Gamla järnvägsbroarna

Fjärdarna i höstskrud

Krokiga smedjan

Gysinge forsarna sett från flottningsområdet

Trevliga och smakfulla middagar i mysiga miljöer.

Mysiga rum med olika karaktärer