Meny

Buffé av trevligheter riktade till lägerskolor

Från spännande övernattningsalternativ till roliga och goda aktiviteter av olika sorter.

Camp Gysinge Lägerskolor

Hos oss kan ni inspireras av våra färdiga lägerskolepaket och antingen välja en av dem eller plocka delar från vår buffé av trevligheter där ni som grupp kan forma och anpassa just ert paket efter era önskningar och framförallt budget. 

Platsen och dess unika fördelar formar grunden och förutsättningarna för att skapa dessa unika möjligheter. Även våra samarbetspartners spelar en stor roll i detta då de hjälper oss att skapa den bredd som vi vill kunna erbjuda er i form av olika boende alternativ, mat, fika, sevärdheter, mysig brukshandel med godsaker, national park med naturrum , ett jättestort brandbilsmuseum och inte minst en magisk natur som vi kan njuta av redan från Campen.  

Camp Gysinge är grundpelaren i våra paket i Gysinge. Här har vi övernattningstält, storkåta för mingel och utomhuskök ifall ni vill boka någon av matlagningsaktiviteterna eller tillaga något eget gott på grillen. Här finns även ett mysigt vildmarksbad som ligger nära älven och nära en allmän brygga med badstege. OBSERVERA dock att det blir djupt direkt vid bryggan så att bad måste alltid övervakas av föräldrar/lärare som följer med gruppen.

När ni inte myser vid lägerplatsen så rekommenderas det att ha förbokat roliga och trivsamma aktiviteter.

Vissa aktiviteter är gör det själv som tex bastun eller att hyra något kul spel, kanoter eller liknande och skapa sina egna äventyr med sina egna ledare och föräldrar. Medans andra aktiviteter är ledarledda där vi som under tex våra aktivitetskoncept leder grupperna på olika aktiviteter där vi ibland tar stöttning av föräldrarna som då deltar utan extra debitering om den möjligheten finns.

OBSERVERA att större delen av vistelsen kommer att vara utomhus. Så att klä sig efter väder med bra ombyten är lite av en förutsättning för en trevlig vistelse. Vi rekommenderar även att ha extra liggunderlag, sovsäck, kudde, badlakan och egen vattenflaska om man bokat övernattning i tält för att höja bekvämligheten lite extra. Vi har viss utrustning till uthyrning om något saknas men förboka det då så att vi slipper lägga fokus på sådana detaljer när ni kommit till oss. För då vill vi enbart kunna fokusera på er och på ert äventyr i stort.

Välkomna till oss i Gysinge!!

Se våra färdiga inspirationspaket:
Sportlovsäventyret
LÄGERSKOLEPAKET: SAMARBETE
Lägerskolepaket: Samarbete med två övernattningar   


Camp Gysinge med övernattnings förslag. 

Info & tips till dig som bokar detta.
Vi pratar ihop oss med er bokare om den finner det lämpligt att ha vedeldade kaminer i tältet eller inte.

Sen är det skönt att ha ett underställ att sova i då detta samt mjukisbrallor, tröja och mössa även är en väldigt bra regleringsmöjlighet om sovsäcken kanske har en lite låg comforttemperatur eller att man blir lite kulen. Att frysa är aldrig roligt varken på dagen eller på natten.  
Hyr trevliga sällskapsspel, kubb eller boka en match i vårt unika koncept Äventyrskrocket!! 

Sträva efter att förboka även detta även om vissa delar kan gå att ordna även med kort varsel.

Önskar ni en egen stuga med en massa matlagningsutrustning och 4st bäddar + 2st extra tältsängar. 

Här finns även stort kylskåp. Riktigt mysigt och fin stuga som är extra bra vid längre vistelser.

Hyr kanoter eller boka en ledarledd kanottur.

20-manna Acron kanot
6-manna Acron kanoter
2-manna Linder kanoter

Vildmarksbad Camp Syd

Vildmarksbad Camp Nord

Skön avslutning på en kul dag!
Vad kan vara bättre än att mötas av ett rykande vildmarksbad som belöning efter en upplevelsefylld utflykt. 

Vi har nu ett fullskaligt vildmarksbad med bastu i Gysinge.

Priser: 
-1st badtunna uppvärmd och klar
samt bastu
Pris: 5 200kr
-2st badtunnor uppvärmd och klar
samt bastu
Pris: 6 600kr
-3st badtunnor uppvärmda och klar samt bastu
Pris: 8 200kr
-Endast bastu elda själva bastun rymmer 8st gäster så: Pris max 2 500kr eller 250kr/person om ni är färre än 8st. Minsta debitering är 2st personer. Priset gäller för en tidsperiod. Välj mellan:
08.00-11.30
14.00-18.00
20.00-24.00

Roliga inomhus och utomhusaktiviteter

En av våra mest populära och formbara aktiviteter vi delar in er i lämpligt antal lag med max tio deltagare/lag. Lagen tävlar mot varandra i en mix av stafetter, någon kluring, mycket samarbete och kanske även lite precision. Vår önskan är att alla ska kunna delta på allt så meddela gärna redan vid bokning om några rörelsehinder finns eller annat som vi som ledare bör känna till om gruppen för att göra vistelsen så trevlig och bra som möjligt. 

Drop in hyr en egen bastu för en kväll. 

Vad kan vara trevligare än att summera dagen i en varm och skön bastu. Se vårt erbjudande gällande att drop in hyra hela bastun alldeles för er själva. Den hyrs endast ut till ett sällskap åt gången.

Boka en smakfull 
matlagningsaktivitet

Kanske en kolbulle lunch, favorit toasten i mackjärn, en riktigt smarrig pizza som ni toppar själva och sen tillagar i våra vedeldade ugnar eller kanske en smarrig eldsbuffé med godsaker gjorda av er på brasan.
God och nyttig mat som håller energinivån på topp

Här hittar ni några färdiga rätter att välja på och önskar ni specialkost eller fler förslag så är det bara att hojta till. 

Meddela allergier och specialkost vid bokningstillfället.
Archery Tag och Bumperball

Action och fart!!! Här spars det sällan på krutet. Riktigt roliga aktiviteter i en kombination. Under 1,5 h varvar vi intensiva matcher med lite pauser.
Archery Tag pilarna är tjockt gummerade så det känns betydligt mindre än paintball. Har man otur kan man få ett litet blåmärke av en träff men då har man haft otur.

Hittar ni inte det ni söker

Eller exakt det ni söker kontakta då vår bokning på info@aventyrsservice.se


Vinter lägerskola!!!

Givetvis kör vi lägerskolor under hela året bara det att vi anpassar utbudet efter rådande förutsättningar.