Meny

Arbeta med oss!!!

Värdskap

När jag grundade Äventyrsservice, år 2005, var min ambition att skapa ett drömjobb där jag får vakna på morgonen och känna "äntligen en ny arbetsdag!"

Om du också tror att detta kan vara just ditt dröm jobb så är du välkommen att skicka in din ansökan oavsett om du känner att detta kan vara ett kul extra arbete eller om du har som ambition att arbete med detta på säsong eller på heltid. 

Det vi söker är taggade medarbetare som verkligen visar att de brinner för att vara en i teamet och hjälpa oss att utvecklas och att göra sitt yttersta för att göra säkra och oförglömliga arrangemang till våra kunder. 

Du behöver vara en ansvarsfull person som är lösningsorinterad och gärna självgående. Du ska både vara bekväm att arbeta i grupp och att arbeta ensam. 
Bra om du är händig och tar för dig när du ser att något behöver åtgärdas eller lagas. 

För oss är det viktigt att vi alltid levererar på ett förbestämt och likvärdigt sätt så att oavsett vilken ledare som förberett eller lämnar över tex ett vildmarksbad eller en hyrd lokal till kund så får de alltid en likvärdig leverans. Därför arbetar vi mycket med checklistor som stöttar våra ledare i sitt arbete. Sen finns det så klart alltid utrymme för att testa och utveckla nya saker och arbetssätt. Men det är viktigt att vi vet vad vi säljer och kunderna alltid kan känna sig trygga i vår leverans. 

Du behöver ha minst B-körkort och du behöver vara bekväm i att leda grupper på både svenska och Engelska. Det betyder inte att du behöver vara jättebra på engelska men du måste våga prata och ha trevligt med våra gäster även på Engelska. 

Vårt lager och utgångspunkt är i Österfärnebo. Vi har även ett eget evenemangsområde i Gysinge som vi kallar för Camp Gysinge. Här finns det allt från vildmarksbad, övernattningscamp i tältkåtor, stora evenemangskåtor samt andra rustika byggnader för bröllop, konferenser och samkväm. Vi arbetar mycket med konferenser/företag, Svensexor, möhippor och lägerskolor. Men det är inte bara gruppverksamhet utan vi kör även fiskeguidningar mm för enskilda personer. 

Vi arbetar även mycket mobilt. Mestadels runt om i mellansverige men det händer även att vi arbetar på andra platser i landet. 

Om det här låter som ett intressant och kul arbete så kontakta oss gärna på vår mail eller telefon (se sidfoten).   


/Johan Wadén - VD