Meny

Livets fest!!!

Oavsett om det är ett bröllop eller en jubileumsfest så gör vi det med känsla och en genuin service.

Livetsfest!

Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda lokaler i en fantastisk miljö. Den bästa cateringen , det familjärasteboendet och de allra trevligaste kryddorna för att sätta en riktigt trevlig prägel från rehersaldinner till brunchen dagen efter och det bästa av allt är att vi gör det året runt och med en genuin servicekänsla.

Vi har valt att lägga upp våra erbjudanden med olika grundpaket som sedan går att krydda med olika tillval. Saknar ni någon detalj eller önskar lyfta någon del extra mycket så tveka inte att meddela era önskemål. 

Vi erbjuder enstaka delar som färdiga bröllops lokaler mm Men det vi tycker är allra roligast är när vi får rå om er lite längre och göra ett trevligt och avslappnat bröllopspaket till er. 

Möhippa & Svensexa

Paket eller en aktivitet
Vi har många roliga aktiviteter anpassade för både möhippor och svensexor med allt från:
- 5-7 kamper.
- Matlagningsaktiviteter
-Mysiga utflykter med kanoter, tandemcyklar, turskidor, snöskor, långfärdsskridskor och så klart mysiga vildmarksbad med bastu, badtunnor och skönt dopp i Älven.

Rehersal dinner på vårt sätt

Kvällen innan bröllopet är det dags att njuta och slapna av! Nu är alla förberedelser gjorda och gästerna börjar droppa in. Vad passar då bättre än en mingel drop in aktivitet som leder till en mysig matlagningsaktivitet där ni tillsamans gör goda pizzor och delar med varandra i en mysig miljö! Klicka in här för att se våra olika paket.

Vanliga och ovanliga festlokaler

Prata ihop er med en av våra bokare om ni önskar hjälp att hitta rätt typ av lokal för just er och under eran årstid.
Här ser ni några av de lokaler som vi erbjuder.

Stora Järnboden
Camp Syd

God mat & dryck

Vi samarbetar med flera olika leverantörer av mat och flera av lokalerna kan ni även sköta er mat och dryck själva om så önskas. Vi har även ett relativt brett utbud av matlagningsutrustning för utomhus bruk om ni önskar hyra något.  

Utrustning till vigseln, Bröllopet eller tillval till de färdiga bröllopspaketen.

Här hittar ni ett brett utbud av olika eventtillbehör till uthyrning. Som tex: Ljudanläggningar, bänkar, renfällar, filtar, facklor, värme, scen, golv, möbler, barer, matlagningsutrustning...Önskar ni vår hjälp att fixa Bröllopsfotograf eller hjälp med dekorationer?

Vi har några bra fotografer och bröllops dekoratörer som gärna hjälper er. Boka dem inte för sent bara!!

Hur vill ni anlända till festlokalen?

-I följe av musikanter?
Pris offert.
-Padlandes i kanot? 
Pris från 1250kr
-Ståendes i fören på en båt:?
Pris från 3 500kr
-Häst och vagn?
Pris Offert.
-Tandemcykel?
Pris från 300kr
-Elbil?
Pris från 1 500kr
-Varsin Segway?
Pris från 800kr
-4-hjuling och släp?
Pris från 2 000kr
....

Vickning på vårt sätt

Gör något kul och med lite stil låt gästerna mingla ut och briljera med sina pizza bak! Där de toppar de färdiga bottnarna med godsaker och sedan gräddar vi dem i våra vedeldade pizza ugnar innan de slicas upp till de imponerade gästerna!
Flera alternativ finns som tex:

-Att gästerna grillar sina egna toast i mackjärn över elden.

-Korvbuffé där gästerna får välja korv, tillagningssätt (steka på murikka eller grilla på grill. Samt bland olika tillval och bröd.   Tips: Svärmorsdrömmen!?

kul aktivitet där brudgummen och bruden får varsina målar uppsättningar och får uppdraget att måla sin partner på ett beskrivande sätt som både visar utseendet och vad partnern egentligen är för en individ med olika intressen och egenskaper. Tavlorna ges därefter till respektive Svärmor.

Tips: Boka med fördel en visuell middag som delvis tillagas på plats.