Meny

Möten & Konferenser med känsla!

Kreativa möten för alla dina sinnen!

Känsel, lukt, hörsel, syn och smak

Alla era sinnen ska få ta del av och uppleva er konferens i Gysinge!
Detta är möjligt tack vare de allra bästa förutsättningarna. Här finns en sällan skådad miljö som är så unik så att Nationalparken och andra naturskyddsområden är med och bevarar den omkringliggande miljön för framtiden. Mitt i detta unika älvlandskap ligger Gysinge. Här kan du mötas i sällskap med uttrar, havsörnar och med elden som värd för mötet.
Sedan urminnestider är det just runt elden vi har samlats för att fatta de allra viktigaste besluten varför sluta nu?

Vi är övertygade om att kreativitet och fokus inte kan tvingas fram! Utan det kommer självmant när förutsättningarna är de rätta. Så släck tandläkar belysningen och följ med på stimulerande och mysiga möten!  Forsen

Max 12-16 gäster
Sittning vid bord och bänkar dekorerade med fällar och tända lyktor under en liten hattkåta vid forsens strand.

Halvdag: inklusive fika under hatten och avslutande restaurang lunch. 
Pris:

Heldag: inklusive 2st fika under hatten och restaurang lunch. 
Pris:

Lämpligt tillval
Byt ut lunchen mot matlagningsaktivitet: Kolbulle lunch vid hatten.

Flottarkojan

Max 12-16 Gäster
Samlas runt elden eller borden i den mysigt timmrade flottarkojan! Här flödar kreativiteten med den centralt placerade eldstaden och älven direkt utanför fönstret som påminner om flottnings epoken med några kvarvarande länsar i vattnet.

Halvdag: Inklusive toast mackor grillade av deltagarna själva med hjälp av smörgåsjärnen och naturligtvis står sotpannan vid brasan. Lunchen avnjuts på restaurang inom gångavstånd. 
Pris: 

Heldag: Till eftermiddagsfikat gör och steker gästerna sina egna kanel äppelknyten som avnjuts med vaniljsås och kokkaffe/te

Brasan

Anpassas efter antalet deltagare.
Möten under bar himmel med elden som värd för mötet.  

Mellan kåtan

Upp till ca 30 Gäster
Njut av en stämmningsfull miljö i våran tältkåta. Tältkåtan varierar lite i storlek och plats beroende på årstider och vart den gör sig bäst. Därför varierar antalet något i den men oftast rymmer den upp till 30st gäster. Men är ni fler så tveka inte att fråga oss om detta erbjudande ändå är aktuellt då vi har större och fler tält.  


Outdoor mötet 

0 - flera hundra
Sitt ute men vädersäkra er med ett fint tak. Här kan vi verkligen sitta luftigt och med det avstånd som önskas. Vi skräddarsyr detta alternativ efter ert antal och önskemål. Indoor mötet

Önskar ni ett annorlunda möte som är inomhus i våra stora eventtält.
Vi anpassar konstruktionen efter väder förhållandena så stundtals kör vi dem helt stängda. Inget problem att köra under kallare årstider då vi har gått om värmare.

Älvmötet

max 8st  (större grupper titta vidare bland förslagen)
Kanske ett av de konstigaste sätten att mötas på men oj så trevligt och oj vilken överraskning för deltagarna. Deltagarna har här precis splitrats för normalt drar vi ihop alla pontonbåtarna och lägger oss i den lugna strömmen och driftar nedströms. Visst blir det någon vassrugg här och någon bäverhydda där men vad gör det när man får mötas på älven. Självklart ingår fika paket och bokas heldag så förbereder vi lunchen till er ankomst på lämplig ö.

Övernattning från Outdoor till Hotell.  

Vi erbjuder camp Gysinge till den som vill ha friluftskänsla i sitt boende här övernattar ni i mysiga tältkåtor från Tentipi. 

Vi har även gott samarbete med hotell anläggningarna på området och hjälper er hitta rätt utan extra kostnad.Älvmötet mellan

Max 17st deltagare.
Här sätter vi föredragshållaren längst fram och vår styrman längst bak. Det sägs ju att viss fysisk aktivitet under ett informationsintag / diskussion höjer fokuset och gör oss mer närvarande. Här får ni paddla i lugn takt och bara fokusera på ämnena som tas upp medans vår styrman håller full koll på styrningen.

Matlagningsaktiviteter eller bli bortskämd med den godaste & bästa servicen från vildmarkskocken!!!

I Gysinge har vi inte bara den finaste miljön utan även fantastisk mat lagad från grunden!! Vi erbjuder allt från catrade lösningar med vildmarkskock som eätter den extra tachen på maten till spännande och utvecklande matlagningsaktiviteter där ni blir vildmarkskockar och naturen ert skafferi!!!

Naturupplevelser och roliga konferensaktiviteter.

Krydda er konferens med roliga och annorlunda aktiviteter. Den erfarenhet och utbud som vi kan erbjuda hittar ni inte på många andra platser!

Äventyra din konferens

Får du egentid eller önskar ett skönt after konferenshäng med lättsamma roliga aktiviteter i anslutning till bar så är möjligheterna många! 

Njut i vår vildmarksrelax med badtunnor och bastu eller ta en uppfriskande simmtur eller löprunda. alternativen och möjligheterna är många.