Meny

Arrangemangsplats:  Camp Syd

Boka hela ön eller boka in dig på en av delarna!

1 st till 100+ gäster. 

Här kan man boka delar eller hela arrangemangsplatsen. Bokar ni delar kommer ni troligtvis att dela arrangemangsplatsen med andra medans om ni bokar hela Camp Syd så har ni den för er själva. 

Campen består i grunden av en mysigt iordningställd de lux kåta med timmer och glasväggar som ger en fantastisk utsikt över Dalälven och Camp Syd. 
Eventtältet är mysigt inrett med en "isbar" värmande stor central öppen eldstad med huv och skorsten som verkligen sätter sin prägel på lokalen. Vi har även en lounge hörna samt möblerad del med fina egen tillverkade björkståbord samt bord och bänksett dekorerade med renfällar och fotogen lyktor. När man hyr de lux kåtan så ingår även de utplacerade lägerplatserna med eldstad och bänkar runt om på Camp Syd. 

Tillval 
Vi har ett brett utbud av tillval att forma just det eventet som just ni önskar Bor man på Södra ön så gör man det i våra mysiga tältkåtor från Tentipi som är utrustade med vedeldadekaminer. Men det går även bra att boka boende på någon av boendeanläggningarna i Gysinge och separat boka delar på camp Gysinge men då kan det bli så att man delar campen med andra. 

-Förbrukad ved 150kr/säck tillkommer till samtliga priser

Vid övernattning i tältkåta: Antalet övernattningstält varierar under året beroende av hur bokningsläget ser ut. Övernattningskåtorna kan vara i olika storlekar och och av olika modeller eftersom dessa tält även används som ett levande visningsrum då vi även är återförsäljare av dessa tält. Ni delar aldrig sovtält med andra personer från andra sällskap utan ert sällskap bor alltid tillsamans i en eller flera kåtor. Vill man öka på standarden så går det att boka till tältsängar.

Priserna för företag är exklusive moms. Privata inklusive moms.
Vår 20-manna kanot lämnar stranden vid Camp syd!! Kolla in utsikten!!!

De lux kåtan Grundpaket.

Grundpaket: Sittning vid bord och bänkar för 100 + gäster. Dekorerade med renfällar och fotogenlyktor, stämmningsfull miljöbelysning, Stor centralt placerad eldstad, "isbar" soff lounge när utrymmet tillåter beroende av antal gäster. Tack vare den varierande möbleringen så känns inte tältet för stort för det mindre sällskapet utan ger dem bara fler möjligheter till en varierande miljö där tex mötesplatsen inte behöver städas undan lagomt till lunchen mm.

Pris för upp till 15st gäster 4 200kr
Pris/extra gäst 220kr/st.
Förbrukad ved debiteras extra med 150kr/säck. 

Tillträde & Hyresvillkor.

Tillträde till lokalen gäller enligt det alternativ som bokats. På hyresdagen skall lokalen/platsen senast vara städad, diskad och utrymd när hyresperioden på det bokade alternativet löpt ut. 

Hyresvillkor:
-Bokarens åldersgräns 18år (obligatorisk leg.kontroll)               
-Hyrestagaren är skadeståndsskyldig vid skada på lokal/utrustning via egen drulleförsäkring eller eget kapital om försäkring saknas.
-Lokalen får endast hyras i eget syfte (ej i kommersiellt/andra hand). Detta innebär att vi inte ger andra företag tillstånd att sälja t ex alkohol eller annan förtäring i ÄS lokaler om inte upprättade avtal är tecknade med Äventyrsservice som säger annat. Samtlig kommersiell verksamhet i våra lokaler ska säljas och utföras via Äventyrsservice.
-Uthyrningsperioden omfattar tiden som kunden har tillgång till lokalen.
-Under uthyrningsperioden äger kunden det fulla ansvaret för de lokaler och innehåll som omfattas av grundpaketet samt eventuellt bokade tillval. 
-Rökning är generellt förbjuden på området men hänvisad plats finns.
-Platsen ligger i ett bruks och friluftsområde så hänsyn lär visas andra gällande volym och andra eventuellt störande delar. 
-Lokalen och dess tillbehör skall lämnas i samma städade och diskade skick som vid ankomst.

Städning måste förbokas

Städning sköter ni själva om inte detta är förbeställt i god tid innan.

Följande punkter ska genomföras:
-All egen utrustning plockas bort
-Sopor får lämnas i sorterade sopsäckar (Alla sopor som ej är sorterade debiteras sorteringstid som debiteras lika som städavgiften.(pant/glas/papper/brännbart/ kompost)
-Bord, bar & kylskåp ska torkas
-Golvet dammsugas/sopas  (spill torkas bort direkt så inte smutsen tränger in i golvet eller bordsskivor)
-köksutrustningen ska rengöras/diskas, vattendunken ska tömmas)
-All skadad/borttappad utrustning debiteras extra.
-eventuellt skräp och burkar på området skall sorteras och slängas i anvisad säck/kärl.

Städning går att förboka mot en startkostnad på 800kr för första timmen + 650kr/ nästkommande påbörjade timme...

Övernattning i våra övernattningstält

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare och uthyrare av.
Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 530kr/person och natt
Minsta debitering 2st.


Utforska området från en kanot eller MTB

Får ni lite tid över kan ni snabbt befinna er ute på älven tittandes efter bäver eller bara uppleva den underbara naturen från en MTB sadel.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Äventyra din konferens med någon av våra ledarledda aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.