Meny

Arrangemangsplats:  Camp Syd

OBSERVERA att Camp Syd kommer att förändras under vår vintern 2023. Med bl a en större de lux kåta. se mer info nedan.

Boka hela ön eller boka in dig på en av delarna! OBSERVERA förändringar på G. Följ länk nedan för att se vad som kommer att erbjudas från och med våren 2023.Fram tills dess fortsätter vi som vanligt.

1 st till ca 40st gäster. Efter förändring betydligt fler gäster. 

Här kan man boka delar eller hela arrangemangsplatsen. Bokar ni delar kommer ni troligtvis att dela arrangemangsplatsen med andra medans om ni bokar hela Camp Syd så har ni den för er själva. 

Campen består i grunden av en medelstor tältkåta som för tillfället tar upp till 40st gäster. Den är möblerad för middagssittning vid bord och bänksett och i mitten av kåtan finns det en stor eldstad som kan användas till matlagning vid dåligt väder. Annars har vi även ett ute kök som ingår vid bokning av platsen man får låna grillar, muurikkor, kastruller mm bara man diskar och lämnar tillbaka allt i rent och ordnat skick. 

Södra ön är förutom ett mysigt mingel område som bjuder in till lägerhäng ett aktivitetsområde där ni kan hyra kanoter i olika storlekar, tandemcyklar och fiskeutrustning. vi lägger till båtar vid bryggan i samband med fiske och älv guidningar. Här njuter vi även av bastubad, badtunnor och trevliga matlagningsaktiviteter.

Bor man på Södra ön så gör man det i våra mysiga tältkåtor från Tentipi som är utrustade med vedeldadekaminer. Men det går även bra att boka boende på någon av boendeanläggningarna i Gysinge och separat boka delar på camp Gysinge men då kan det bli så att man delar campen med andra. 

-Förbrukad ved 150kr/säck tillkommer till samtliga priser

Vid övernattning i tältkåta: Antalet övernattningstält varierar under året beroende av hur bokningsläget ser ut. Övernattningskåtorna kan vara i olika storlekar och och av olika modeller eftersom dessa tält även används som ett levande visningsrum då vi även är återförsäljare av dessa tält. Ni delar aldrig sovtält med andra personer från andra sällskap utan ert sällskap bor alltid tillsamans i en eller flera kåtor. Vill man öka på standarden så går det att boka till tältsängar.

Priserna för företag är exklusive moms. Privata inklusive moms.
Vår 20-manna kanot lämnar stranden vid Camp syd!! Kolla in utsikten!!!

Vildmarkskåtan konferens/middag

Sittning vid bord och bänkar med centralt placerad eldstad för upp till 40st gäster. Hyra kåtan som den står pris 2 500kr/ heldag fram till kl 16.00 eller kväll från 17.00-. Bokar man till övernattning i tältkåta så rabatterar vi så att även hyresperioden för vildmarkskåtan förlängs till efterföljande dag. 

Färdiga mötespaket:
Halvdag inklusive konferensfrukt och vatten + möjlighet att koka eget kokkaffe/te på brasan. pris: 280kr/person.

Halvdag inklusive:
-Förmiddagsfika med smarrig macka och egen kokat kaffe/te på brasan.
-Lunch Matlagningsaktivitet där gästerna gör sina egna kolbullar 
Pris: 635kr/person. 

Heldag inklusive konferensfrukt och vattem + möjlighet att koka kokkaffe/te på brasan. pris: 450kr

Heldag inklusive förmiddagsfika och matlagningsaktivitet med kolbullar till lunch som i halvdagspaketet plus smarrigt bakverk från det lokala kondetoriet och egen kokat kaffe/te på brasan Pris:  895kr/person.

Heldag 08.00-16.00
Halvdag 08.00-12.00 Eller 13.00-17.00
vid övernattning och vildmarkskåtans hyresperiod förlängs till utcheckning senast kl 11.00.

Tillträde & Hyresvillkor.

Tillträde till lokalen gäller enligt det alternativ som bokats. På hyresdagen skall lokalen/platsen senast vara städad, diskad och utrymd när hyresperioden på det bokade alternativet löpt ut. 

Hyresvillkor:
-Bokarens åldersgräns 18år (obligatorisk leg.kontroll)               
-Hyrestagaren är skadeståndsskyldig vid skada på lokal/utrustning via egen drulleförsäkring eller eget kapital om försäkring saknas.
-Lokalen får endast hyras i eget syfte (ej i kommersiellt/andra hand). Detta innebär att vi inte ger andra företag tillstånd att sälja t ex alkohol eller annan förtäring i ÄS lokaler om inte upprättade avtal är tecknade med Äventyrsservice som säger annat. Samtlig kommersiell verksamhet i våra lokaler ska säljas och utföras via Äventyrsservice.
-Uthyrningsperioden omfattar tiden som kunden har tillgång till lokalen.
-Under uthyrningsperioden äger kunden det fulla ansvaret för de lokaler och innehåll som omfattas av grundpaketet samt eventuellt bokade tillval. 
-Rökning är generellt förbjuden på området men hänvisad plats finns.
-Lokalen och dess tillbehör skall lämnas i samma städade och diskade skick som vid ankomst.

Städning måste förbokas

Städning sköter ni själva om inte detta är förbeställt i god tid innan.

Följande punkter ska genomföras:
-All egen utrustning plockas bort
-Sopor får lämnas i sorterade sopsäckar (Alla sopor som ej är sorterade debiteras sorteringstid som debiteras lika som städavgiften.(pant/glas/papper/brännbart/ kompost)
-Bord, bar & kylskåp ska torkas
-Golvet dammsugas/sopas  (spill torkas bort direkt så inte smutsen tränger in i golvet eller bordsskivor)
-köksutrustningen ska rengöras/diskas, vattendunken ska tömmas)
-All skadad/borttappad utrustning debiteras extra.
-eventuellt skräp och burkar på området skall sorteras och slängas i anvisad säck/kärl.

Städning går att förboka mot en startkostnad på 800kr för första timmen + 650kr/ nästkommande påbörjade timme...

Övernattning i våra övernattningstält

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare och uthyrare av.
Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 530kr/person och natt
Minsta debitering 2st.


Utforska området från en kanot eller MTB

Får ni lite tid över kan ni snabbt befinna er ute på älven tittandes efter bäver eller bara uppleva den underbara naturen från en MTB sadel.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Äventyra din konferens med någon av våra ledarledda aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.