Meny

Fiskecamp Gysinge 

Boende, upplevelsepaket, uthyrning och försäljning

Fiskecamp Gysinge ligger naturskönt vid Dalälvensstrand. Här erbjuder vi olika typer av boende, fiske, mat och en massa trevligheter som skapar rätt stämmning och förgyller ett riktigt fiskeäventyr!!

När du bokar in dig eller ditt sällskap som gäst på vår camp så kan ni själva styra innehållet, servicenivån och därmed budgeten. Hit kan du komma och bara boka tex ett boende med din husbil och sen bara lösa ett fiskekort och njuta av tillvaron. Du kan även boka ett färdigt paket eller bygga dig ett eget efter de önskemål som du eller dina vänner har.

Camp Gysinge är en trevlig och annorlunda vildmarksinspirerad camp för möten, events, övernattning och upplevelser vid Dalälvens strand. Här möts många olika kundkategorier där vi med anpassade arrangemangsplatser på området skapar attraktiva erbjudanden till såväl fiskare som andra livsnjutare.
Boende och mat
För oss är det viktigt att ni trivs med ert boende och maten som är två väldigt viktig pusselbit i vistelsen. På Camp Gysinge erbjuder vi ett vildmarksinspirerat boende samt flera olika möjligheter till att antingen laga maten själva, catra med eller utan egen kock alternativt boka en matlagningsaktivitet. se mer info i blocken nedan. Eller kontakta vår bokning för mer information.
Kvalitet och bra förutsättningar
För en lyckad fiskeupplevelse krävs bra och kvalitativ utrustning så att fokuset ligger på det roliga och inte på krångel. Därför samarbetar vi med de allra bästa leverantörerna.

WolfcreekVi är återförsäljare av dessa magiska beten och fiskespön. gå in och kika på sidan och testa detta du också.
Försäljning Wolfcreek Lures

Tentipi Vi är återförsäljare och uthyrare av de bästa tälten för bland annat fisketuren.
Uthyrning och försäljning Tentipi

Westgear Har hjälpt oss att leverera en modern och genomtänkt fiskebåt som är utrustad till max för ett aktivt och proffesionellt fiske. 

Vision / fly dressing Det bästa av det bästa när det gäller allt inom flugfiske.
Uthyrning fiskeutrustning

Gävle fiskerdeskap & Real fishing Två lokala fiskebutiker som förser oss med de senaste inom fiskeutrustning och tillbehör.

​Med hjälp av denna unika mix av samarbetspartners, trevliga guider, flertalet lyxiga eller enkla boenden, kvalitativ och smakrik mat och sist men inte minst variationsrika och natursjöna fiskevatten.

Vi har valt att i huvudsak fokusera på våra tre predatorer gädda, gös och abborre.
Men vi har även goda kunskaper i Regnbåge, Öring och harr. Vi släpper tillbaka i princip all fisk med undantag för någon middagsfisk då och då. Flugfiske och aktivt spinnfiske är det som vi uppskattar allra mest. Vi fiskar mest frekvent i Dalälven och Storsjön men även i andra vatten runt om kring oss. Viktigt för oss är helhetsupplevelsen så vi fiskar gärna i natursjöna och djurrika områden. 

Med de här förutsättningarna i kombination med vår övriga verksamhet kan vi paketera oförglömliga fiskepaket! Visst, vi kan aldrig garantera att fisken alltid är på hugget, men vi kan paketera de allra trevligaste helhetsupplevelserna och anpassa dessa efter er budget och önskemål.

Saknar du utrustning och önskar hyra fiskeutrustning eller skalkläder följ då länken nedan:

Fiske och grund information.

Boka med dig som enskild person på ett av våra förbestämda datum eller ta med arbetskollegorna/kompisarna på ett flerdagarspaket. Här har vi allt från inspirationspaket till att vi skräddarsyr efter era önskemål. 

Vi bedriver så klart ett hållbart catch and realese fiske där vi ibland enbart smakar på räntan från vattnet i form av någon smaskigt tillagad middagsfisk under det fortsatta arrangemanget.

Boende och samkväm

Flottarkojan
På Camp Gysinge erbjuder vi just nu tre typer av boende. Camp Nord med En mysig flottarkoja som är anpassad för upp till 14st middagsgäster men övernattningsmässigt 4-6st personer. Vill fler i sällskapet sova över så kan man boka till vår mysiga Tentipi kåta utrustad med vedeldad kamin och riktigt lyxiga tältsängar. Kåtan är mysigt inredd och erbjuder boende för upp till 8st gäster. 
Mysig övernattning i tältkåta
På våra arrangemangsplatser vid Camp Nord och Camp Syd hyr vi även ut mysigt inredda tältkåtor från Tentipi utrustade med vedeldadekaminer och lyxiga tältsängar. 

Sällskap som vill utforska nationalparken eller bege sig till andra utflyktsmål erbjuder vi även uthyrning av tält och friluftsutrustning till att ta med sig på expeditionen. 
Ställplatser 
Om du komer med husbil eller husvagn så har vi mysiga ställplatser som ligger naturskönt i Gysinge. Ordinarie så har vi 5st elplatser och två platser utan el. Men under säsong och framförallt i samband med olika happenings i Gysinge så öppnar vi upp ett VIP område med ytterliggare elplatser inne på området precis vid älvensstrand. 

Måltider 

Ett riktigt charmigt sätt att uppleva fisket och naturen på. Här blir man verkligen ett med naturen! Allra oftast är våra gulprickiga vänner på riktigt bra hugg. Att då få drifta ljudlöst ner mot nya giftiga vasskanter och näckrosdeltan med våra pontonbåtar gör det hela till en stämningsfull fiskeupplevelse. 
Vi fiskar med fluga, spin och jerkbait. Jerkbait blir lite speciellt sittande från pontonbåt. Men vill man testa så tar vi med utrustning även till det.

After fish med vildmarksbad

Om möjligt tar vi oss ut innan det ljusnar och förbereder tillsamans utrustningen och placerar ut spön för ismete. Vi tänder så klart en brasa och de som vill prova fiskelyckan på abborre eller ta en yatzy match vid brasan fram tills första vimpeln tecknar fisk och en spännande väntan på mothugget väntar.
Vildmarksbad vid Camp Nord

Vildmarksbad på Camp Syd

Guidepaket från båt halvdag till flerdagars

.Boka med dig som enskild person på ett av våra förbestämda datum eller ta med arbetskollegorna/kompisarna på ett flerdagarspaket. Här har vi allt från inspirationspaket till att vi skräddarsyr efter era önskemål. 

Vi bedriver så klart ett hållbart catch and realese fiske där vi ibland enbart smakar på räntan från vattnet i form av någon smaskigt tillagad middagsfisk under det fortsatta arrangemanget.

Smygfiske från Pontonbåt 

Väldigt kul och intressant fiske speciellt under årets varmare delar när det ytnära fisket är på topp! Här kan man med fördel både flugfiska eller spinnfiska. 


Fler fiskekoncept och kurser

Här presenterar vi alla våra olika fiske koncept och kurser. Välj och vraka!!

Hyr eller köp fiskeutrustning

Mycket utrustning till uthyrning och lite mindre till försäljning ; ) men fråga oss vi har både nytt och begagnat.