Meny

Guidat båtfiske halvdags- till flerdagarspaket


Boka en guidad fisketur 

Häng med i vår fullt utrustade båt för aktivt fiske efter bland annat gädda, abborre och gös. 

​Normalt sett är båten utrustad för spinnfiske. Önskas flugfiske rekommenderar vi två fiskare i båten och meddela det då vid bokningstillfället. Båten står på trailer så vi kan anpassa valet av fiskevatten efter rådande förhållanden samt fisketryck.

​Vi hjälper er gärna med ett helhetskoncept där vi paketerar hela er upplevelse med de delar som ni önskar som t ex mat, boende och andra trevliga aktiviteter. 

Om ni inte hittar det ultimata paketet för er så skräddarsyr vi gärna ett paket efter era förutsättningar. Vi bygger gärna våra paket med känsla och eftertänksamhet. Det är inte alltid som fisket är den den upplevelse som väger tymgst hos alla deltagare i gruppen. För oss är det viktigt att alla får en härlig helhetsupplevelse där några också vill ha läger mys! Mingla umgås i en mysigt iordningställd mingel kåta, Sköt er egen matlagning och vi tillhanada håller de grillar, muurikkor och vedeldade ugnar som ni kan tänkas behöva. Någon hos er kanske vill elda bastun, prov röka några abborrar eller klura på några klurigar i mingelkåtan... 
Vi är öppna för det mesta och det är inte mycket som är omöjligt.

Vi samarbetar med riktigt bra boende anläggningar som vi vill rekommendera er.
Dessa kan även leverera konferenslokaler, fika, lunch och middag. 

Årstiderna påverkar fisket mycket! 
Förleksfisket: Så snart isen börjat släppa sitt grepp och dagarna blir lite längre så börjar det tidiga vår fisket eller förleksfisket efter gädda. Gäddan är lite köldstel efter en lång och kall vinter. Huggen kommer lite glesare och gärna i huggperioder och stor varsamhet gäller med fisken som måste hanteras försiktigt för att inte påverka den kommande leken. Men gäddorna kan verkligen vara grova nu. Vi sprider rejält på turerna så här års och fiskar över ett större område för att påverka fisken så mycket som möjligt inför leken. 

Efterleksfisket 
Nu ska fisken äta upp sig och är verkligen huggvillig! Även här har man chansen på långa och stora fiskar men rekordvikterna brukar utebli då de inte riktigt har ätit upp sig igen. Vi brukar försöka vänta en period direkt efter leken så att gäddorna hinner återhämta sig och börja fylla på energi depåerna igen. Men då vi fiskar i flera olika vatten från sjöar till älven som i regel skiljer rätt mycket i vattentemperatur och lektider så brukar vi kunna hitta lämpliga fiskevatten utan ett så långt uppehåll. 

Sommarfisket 
Är kul och varierat och nu fiskar vi även mer och mer efter andra arter som Abborre och Gös. Men kombinationsturer där vi fiskar efter flera arter samtidigt är populära nu. Blir vattentemperaturen allt för hög så får framförallt gäddorna längre återhämtningstider så då kan det bli att vi helt underviker att fiska gädda under en period och mer riktar in vårt fokus på Abborre och gös.

Höstfisket 
Är förändringarnas tid och gränslanden mellan sommar och tidigt höstfiske kan vara det allra fräckaste man varit med om med vilda jakter av Gäddor och Abborrar på mindre områden. Men det kan också vara en rejäl utmaning att hitta på dem. Längre in på hösten går vi på stor gäddjakt kring stora stim av betesfisk. 
En riktig höjdare som ibland kan ställa tålamodet och pannbenet på prov men sen helt plötsligt är det böjda spön i både vår och i de andra båtarna!!

Välkommen att boka!Prislista fiske
 

Samlad prislista för rena guidningar.Guidat båtfiske på förbestämt datum

Boka med dig på en av våra mixade turer om du är ensam eller att ni bara är några stycken. Också perfekt att ge bort som ett presentkort! Här fyller vi upp båten med likasinnade och bestämmer ett datum som fungerar bra eller väljer ett av de förbestämda datumen.2
4h fiskepaket med övernattning

Grundpaket 
Hyra av fiskeutrustning, flytväst och guide ingår. klä er efter väder och ta alltid med ett vatten och vindtätt skallager, huvudbonad, solglasögon och matsäck om inte det förbeställs. Vi rekommenderar max 3-4st / båt vissa båtar kan ta fem men då blir det lite som att turas om. Vi strävar efter att fylla upp båten till rekommenderat antal deltagare på de turer som gästerna betalar / person. Därför kan även sista minuten priser förekomma ibland. 

Halvdag ca 4h. Heldag ca 8h Drop in bokning på förbestämtdatum. Vi rekommenderar heldag då halvdagarna går lite fort och ibland behövs det lite tid att knäcka koden.

Lämpliga tillval:
Förtäring, fiskekort, hyra skalkläder, boende, bastu mm.


Fiskepaket med två övernattningar i tältkåta

För oss är fiske en helhetsupplevelse och en livsstil! Här vill vi gärna dela med oss av våra favoritupplevelser! Boka en trevlig helhetsupplevelse.

Guidat båtfiskepaket med två övernattningar i mysiga Flottarkojan

Max 4-5st deltagare (vid fler begär offert) 

Trevligt fiskepaket med övernattning i mysig vildmarksinspirerad stuga med stor eldstad i mitten.