Meny

Mobila Vildmarksbad

Hyr och gör själv eller boka uppvärmt och klart

Mobila Vilodmarksbad

Kom och hyr och hämta själv från vårt lager i Österfärnebo eller boka förberett, uppvärmt och klart på den plats som du önskar ha badet på. 
Observera att transportkostnader då tillkommer så kontakta vår bokning för pris.
I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.
Badtunnorna rymmer upp till ca 8 stycken badgäster, tunnorna värms upp av en äkta vedeldad kamin. När vi kan förvärmer vi tunnorna med doppvärmare för att göra baden så miljömässigt hållbara som möjligt. Vi iordningställer den valda platsen med facklor, LED belysning och lyktor samt värmer upp vattnet i tunnorna till ca 37 - 40 grader och bastun till ca. 70 grader.

Den här sidan presenterar våra mobila bad lösningar. Just nu är bastu en ganska omfattande grej att fixa till mobila bad men inget är omöjligt men begär offert från vår bokning. Vi söker aktivt efter en mobilare bastulösning och återkommer med att presentera det så snart vi har gått i mål med detta.

Förutom de förslag som presenteras här nedan så skräddarsyr vi naturligtvis erbjudanden efter era önskemål. Så prata ihop er med våra erfarna bokare så kommer det bli riktigt bra.  

Vi använder numera endast badtunnor med plastinsatts till våra bad för att hålla hygiennivån på topp. Vi byter även alltid till rent vatten inför nya badgrupper. Tar vi vatten från vattendrag där vi inte vet att vattnet är rent så använder vi ett miljövänligt vattenreningsmedel som används för att rena vatten till dricksvatten. Det bästa är att det ger en kort effekt och neutraliseras därefter.  

När ni har bokat ett Vildmarksbad eller bastubad som är uppvärmt och iordningställt av oss så är det viktigt att ni kommer i tid till ert bokade vildmarksbad för att få en bra överlämning och viktig information från vår personal som stannar kvar i 20 minuter efter överenskommen tid.

Mobila Badtunnevagnar

Vi har två mobila badtunnevagnar med en tunna /vagn. Dessa vagnar är 30km/h vagnar och rullar väldigt bra och följsamt. Som bilden visar så går det bra att koppla båda vagnarna efter varandra om man önskar hyra båda direkt. Riktigt smidigt och bra!


kommande mobil bastu lösning

Begär offert på flytt av stor bastu med kranbil för det kan vi erbjuda nu också bara att det kostar lite mer. Men mobilare lösningar är på G.

Mobil uppbyggd arrangemangsplats

Här presenteras flera olika trevliga alternativ anpassade för olika antal gäster.

Prislista

Här finns alla priser gällande våra vildmarksbad.