Meny

Våra destinationer

Vi hjälper er att hitta en plats som passar just ert möte eller event!
Vart vill ni åka denna gång?

Vart vill ni ha ert nästa möte?

Här presenterar vi våra premium anläggningar som vi gör oförglömliga Äventyr och Event tillsamans med. Alla har lite olika stil och inriktningar där vi hjälper till att förstörka dem med våra upplevelser och miljöer. Så vill ni ha ett riktigt trevligt paketarrangemang så har vi många olika trevliga förslag att rekommendera er.
Gysinge Bruk

Sandviken
En pärla längs dalälven med stor potential! Här samarbetar vi blandannat med Naturum färnebofjärden, Gysinge Herrgård samt Gysinge Wärdshus & Hotell.
Många av våra utflykter och arrangemang äger rum på flottningsområdet i Gysinge samt i och kring färnebofjärdensnationalpark.

Engeltofta

Gävle
Residens Engeltofta ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang och café.

Tällberg

Tällberg är en by i norra delen av Leksands kommun som ligger mycket naturskönt vid Siljans sydöstra strand.

Älvkarleö Herrgård

En pärla i Norra uppland.
Här välkomnas gästerna till en historisk bruksmiljö med anor från 1600 -talet. Detta i kombination med en varm och familjär service ger en mysig och trevlig herrgårds vistelse.

Sandviken

AHär samarbetar vi med både stadsnöra anläggningar och anläggningar en bit ut från tätorten. kombinera ditt besök med roliga aktiviteter och trevliga utflyktssätt. Övernattning och middagar sker antingen mysigt i våra eventtält alternativt vandrarhem och hotell.

(Undersidan kommer inomkort)

Järvzoo

Järvsö ligger i Ljusdals kommun i Hälsingland. Här flyter älven Ljusnan fram längs dalgången. Naturen är storslagen med vackra vyer över bygden. Här kan ni konferera eller besöka en väldigt trevlig park.

Övriga Destinationer

Vi erbjuder även mobila event- och aktivitetslösningar.
Våra mobila lösningar är väldigt formbara och flexibla så utmana oss gärna med din förfrågan!

Färnebofjärdens Nationalpark

Norrlandsgränsen här möter den södra och den norrländska floran varandra. Vi erbjuder naturnära upplevelser med allt från fiske till mysiga kanotutflykter. Förutom ett fantastiskt älvlandskap så är det ett väldigt rikt djurliv både över och under ytan.