Meny

Uthyrning

Vi erbjuder ett brett utbud av event och friluftsutrustning till uthyrning!

Uthyrning

Varför hyra av just oss? Vi är i grunden ett event- och aktivitetsbolag där vi i allt vi erbjuder håller en jämn och hög nivå. Utrustningen som vi själva använder under våra evenemang måste fungera och vara av ästa möjliga kvalitet för att vi ska kunna fokusera på gästen och inte på krånglande utrustning. 

Att vi också använder utrustningen själva och sätter den på prov med våra höga och specifika krav gör att vi har full koll på utrustningens för och nackdelar och därigenom kan vägleda er fram till den bästa utrustningen för just ert användninsområde. 

Priserna nedan är hämtpriser vid våra utlämningsplatser i Österfärnebo. Viss utrustning kan även finnas vid någon av våra arrangemangsplatser. Vi erbjuder även utkörning till våra kunder då vi har bra transport förutsättningar med egna special anpassade transportfordon. 

Vi försöker att uppdatera våra listor med ny utrustning löpande men skulle ni inte hitta just det som ni söker så kontakta oss ändå för vi kan ha det eller veta någon kollega om har just det som ni söker. 

Eventtält från Tentipi stora och små.Adventuretält från Tentipi från familjeäventyret till Grönlandsexpeditionen!

 

Som uthyrare och återförsäljare av tältkåtor från Tentipi håller vi oss inte bara med fräcka och minst sagt häftiga eventtält utan även från de allra tuffaste expeditionstälten till campingtältet. Här hittar du fina och praktiska tält som passar bra in i både stadsmiljöer och långt ut i terrängen.Möbler

Vi har allt ifrån, runda bord & vita stolsöverdrag till rustika bord och bänkar med renfällarLjud & ljus 

Rökmaskin, LED-kannor, ljusslingor, ja vi har det mesta.Matlagningsutrustning

Vi erbjuder ett stort urval gällande utrustning till din vildmarksmiddag. Vedeldad pizzaugn, muurikkor, grillar, kaffepannor osv.Värme

Diesel & gasolvärmare, eldkorgar mm.Fiskeutrustning

Fiskespön, pontonpåtar, vadarkläder osv.Uthyrning kanoter mm

kanoter, cyklar & andra färdmedel.Vildmarksbad

Vi har både mobila badtunnor på vagn samt färdigställda vildmarksbad i Högbo Bruk, Engeltofta & Furuvik.

​Vid onaturligt slitage/skada eller borttappad utrustning debiterar vi extra.​