Meny

Övernatta på Camp Gysinge

Boka ställplats, Rustik och mysig vildmarksstuga eller våra stora mysiga övernattningskåtor med lyxiga tältsängar och vedeldade kaminer.

Flera mysiga övernattningsalternativ

Boka en eller flera av våra övernattningsalternativ på Camp Gysinge. 

På Camp Gysinge erbjuder vi flera mysiga och vildmarksinpirerade boende alternativ. Med allt från ställplatser, boende i mysiga inredda tältkåtor utrustade med vedeldade kaminer och riktigt lyxiga och breda tältsängar!  Sen har vi även en rustik flottarkoja för det tagagde sällskapet som önskar mysiga kvällar runt den centrala öppna eldstaden med diverse sällskapsspel, matlagningsaktiviteter över elden och kanske ett skönt bastubad...

När du bor på camp Gysinge så delar du toalett med andra på området vid vårt servicehus. Här kan man även slänga sopor eller fylla på vatten. 
Platsen för själva boendet varierar beroende av vilken typ av boende som du önskar. Vi presenterar här nedan våra Ställplatser och i puffarna längre ner kan du läsa mer om vår rustika vildmarksstuga samt övernattning i våra mysiga tältkåtor mm.
 

Ställplatser 

Vi har ett litet men fint beläget område för husbilar och husvagnar.
 
- 5st ställplatser med el som kostar 180kr/plats och natt.
- 2st ställplatser utan el som kostar 150kr/plats och natt.
Samtliga platser är förbokningsbara där eventuella bokningar manuellt fylls i av oss på respektive datumlista för varje enskild ställplats. Vid förbokning tillkommer en bokningsavgift på 50kr för första natten därefter är priserna som vanligt.

Hitta hit
Granövägen 15 Gysinge.
 
Förbokning
Sker via mail till info@aventyrsservice.se Ni anger vilka platser och vilka nätter som önskas samt namn, mobilnummer och Reg nummer till varje respektive bokad plats. Betalning sker i samband med förbokning till Swishnummer: 1230400085 ange ert Registreringsnummer, ställplats nummer samt datum på betalningen.
 
Drop in bokning
Ni letar rätt på en ledig plats och kontrollerar så att aktuella datum inte är för kryssade på förbokningslappen för den aktuella ställplatsen. Är den ledig är det bara att parkera och i samband med ankomst betala via swish till 1230400085 ange, regnummer och aktuella datum som ni tänker bo kvar. 
 
Tider & ankomst
Incheckning på ledig plats får göras före kl 14.00 om ni säkerställt att platsen är ledig. 
Utcheckning senast kl 14.00 avresedagen.
Det finns ingen reception utan du kör direkt in på ställplatsområdet och parkerar på ditt bokade nummer alternativt på ledig plats. I direkt samband med detta görs då även Swish betalningen. 
 
Avboka eller omboka
För avbokning eller ombokning, mejla oss senast 24h innan din bokade ankomst för att få pengarna tillbaka. ange fullständigt namn, reg nummer och aktuella datum. maila till info@aventyrsservice.se

Senare avbokningar än 24h innan ankomsttid ingen återbetalning.
Om du av någon anledning utom sjukdom, olycka eller annan överenskommelse med ÄS väljer att lämna din ställplats återbetalas inte platsen. 
 
Personuppgifter
Telefonnumret som du anger i bokningen används enbart ifall vi behöver komma i kontakt med dig i samband med ditt besök.
 
Ordningsregler
Camp Gysinge består av olika arrangemangsområden och är ett unikt område där många olika kundgrupper möts och att det kontinuerligt sker olika typer av event som pågår allt från Svensexor och möhippor till företagsarrangemang och andra festligheter. Det bedrivs även många olika typer av aktiviteter på området. Samtliga sällskap på området oavsett om man hyrt en ställplats eller ett större event på en av arrangemangsplatserna måste vara medvetna om att de behöver visa hänsyn och tollernas och justera tex volym och uppförande efter sunt förnuft och tiden på dygnet. Men det finns absolut inga garantier för att området är lugnt på nätterna så det är en risk som man får ta om man väljer att ställa sig på Camp Gysinges Ställplats. Har ni frågor om eventuell ökad risk för störning var då vänlig att fråga vår bokning. Men det har även sina fördelar både i form av ett brett utbud av möjligheter till bokningsbara tillval eller ett skönt dopp från en av våra steg försedda bryggor. Morgon och kvällskoppen kaffe avnjuts också med fördel från älvens strand så hitta er en mysig plats och njut!

Visa hänsyn och tolernas till andra som vistas på området. Störande gäster kan avhysas omedelbart utan ersättning.

Vid frågor och funderingar kontakta vår bokning:
Mail till bokninen: info@aventyrsservice.se
Mobil nummer till bokningen: 070-591 50 01

Rustik och mysig Flottarkoja med övernattningsmöjlighet

Stugan går under namnet flottarkojan och består av ett större rum med centralt placerad öppen eld med kåpa och skorsten. Eldstaden är stor och rymmlig och bjuder in till stora möjligheter att tillaga maten över glöd och öppen eld. Ett relativt brett utbud av anpassad matlagningsutrustning ingår se specifikation på länken. Stugan har just nu två ganska smala våningssängar med totalt fyra bäddar. Sen går det att boka till 1-2 lyxiga och breda tältsängar. 

Är ni fler än sex som vill övernatta så ligger flottarkojan på Camp Nord och här har vi även en övernattningskåta med tältsängar och mysig vedeldad kamin. Samt möjlighet till fler bokningsbara tillval som vildmarksbad eller bastu elda själva... Se mer info och erbjudanden på länken.

Familjeäventyret i Flottarkojan

Övernattningskåta Lyx med vedeldad kamin och sköna tältsängar.

Både på Camp Syd och på Camp Nord har vi en större övernattningskåta som går att boka till som tillval. 

Kåtorna är lite olika utrustade och anpassade efter sin arrangemangsplats. 

Camp Nord
Här är kåtan utrustad med 8st sovplatser i lyxiga och bekväma tältsängar som även går att justera till sittande. Tältet har även:
-Vedeldad kamin
-brandsläckare och brandfilt.
-trägolv i hela tältet
-Mysig miljöbelysning
-Små rustika sängbord
-dekorativa mattor på golvet. 
Pris: 595kr/person och natt. 

Camp Syd 
Den här kåtan är något större och är utrustad på följande sätt: 
-Trägolv i hela tältet.
-vedeldad kamin
-brandsläckare och brandfilt
-Mysig miljöbelysning
-Små rustika sängbord
-dekorativa mattor på golvet.
Pris 595kr/person och natt.

Större grupper på Camp Syd  

När den ordinarie övernattningskåtan inte räcker till hela sällskapet så kompletterar vi med våra adventure kåtor från Tentipi.

Dessa tält är anpassade för gruppövernattningar och utrustas enligt följande: 
-Tältkåta/tältkåtor i lagom storlek
-Tillhörande tältgolv
-Heltäckande liggunderlag i hela tältet.
-Vedeldad kamin 
Montering och demontering ingår i priset. 595kr/person och natt. 

Hyr tältpaket, läger och friluftsutrustning av oss till din egna expedition i Färnebofjärdensnationalpark eller annat utflyktsmål.  

Klicka dig vidare på länken till vår uthyrningssida och välj kategorier av utrustning där.
Tillträde och hyresvillkor

Tillträde till lokalen sker tidigast 14:00 första hyresdagen. Lokalen ska senast vara städad, diskad och utrymd kl 11.00 dagen efter. 

Hyresvillkor:
-Bokarens åldersgräns 20år (obligatorisk leg.kontroll)               
-Hyrestagaren är skadeståndsskyldig vid skada på lokal/utrustning via egen drulleförsäkring eller eget kapital om försäkring saknas.
-Lokalen får endast hyras i eget syfte (ej i kommersiellt/andra hand). Detta innebär att vi inte ger andra företag tillstånd att sälja t ex alkohol eller annan förtäring i ÄS lokaler om inte upprättade avtal är tecknade med Äventyrsservice. Samtlig kommersiell verksamhet i våra lokaler ska säljas och utföras via Äventyrsservice.
-Uthyrningsperioden omfattar tiden som kunden har tillgång till lokalen.
-Under uthyrningsperioden äger kunden det fulla ansvaret för de lokaler och delar som omfattas av grundpaketet samt eventuellt valda tillval. 
-Rökning förbjuden.
-Lokalen och dess tillbehör skall lämnas i samma städade och diskade skick som vid ankomst.Städning måste förbokas

Städning sköter ni själva om inte detta är förbeställt i god tid innan.

Följande punkter ska genomföras:
-All egen utrustning plockas bort
-Sopor får lämnas i sorterade sopsäckar (Alla sopor som ej är sorterade debiteras sorteringstid som debiteras lika som städavgiften.(pant/glas/papper/brännbart/ kompost)
-Bord, bar & kylskåp ska torkas
-Golvet dammsugas/sopas  (spill torkas bort direkt så inte smutsen tränger in i golvet eller bordsskivor)
-köksutrustningen ska rengöras/diskas, vattendunken ska tömmas)
-All skadad/borttappad utrustning debiteras extra.

Städning går att förboka mot en startkostnad på 800kr för första timmen + 650kr/ nästkommande påbörjade timme...

Tillkommer och ett axplock av lämpliga tillval.

Förbrukat antal vedsäckar tillkommer som kostnad med 150kr/säck. 

Hyr Bastu elda själva

Kombinera din övernattning med ett varmt och skönt bastubad samt svalkande älvdopp från Camp Nord eller Syd. Nu har vi stora badbryggor med badstegar på båda camperna. 
Bastu elda själva på Camp Syd

Bastu elda själva på Camp NordVildmarksbad färdigt att bada i badtunnor och bastu vid överenskommen tid

Vi värmer upp bokat antal badtunnor och bastun så att det är klart att bada vid överenskommen tid. 
Vildmarksbad vid Camp Nord

Vildmarksbad vid Camp Syd

Hyr kanoter på Camp Gysinge eller med utkörning till annan plats

Älven och Färnebofjärdens nationalpark utforskas bäst från vattnet. Här kan du både drop in hyra 2-manna kanoter. Eller förboka kanoter med eller utan utkörning till andra platser i området. Vi har även andra storlekar än 2.manna.