Meny

Stratus 72 med de lux väggar

De lux väggar

Dessa special tillverkade väggar har vi tagit fram och byggt själva. Dessa har blivit en riktigt populär vägglösning specielt på tält som vi har monterade under lite längre perioder. 

Med dessa väggar får man en stämmningsfull och fin vägglösning som passar lika bra till vildmarkstemt eller till jubileumsfesten!! Bilden är tagen från när vi körde Haglöfs 100ärs jubileum i Högbo Bruk. Tältet är över 1000m2 stort och mysigt inredd med scen, barer och hängande kristallkronor.

Tältet är nio kantigt och önskas väggar runt en helt uppfälld stratus 72 så behövs 9st väggsektioner. Men förutom väggsektioner så finns det även avslut som gör att man kan välja exakt så många väggar man önskar ifall man vill ha tex en delvis uppfälld stratus med tex 2st väggar samt två stycken avslut och resten nedfällt så går det bra. En trevlig fördel med dessa väggar är att de är utrustade med riktiga trä och glas dörrar. Finns både med dubbeldörrar och enkeldörrar. 

Mått på en singel stratus.
-Helt nedfälld stratus 10,3 meter i diameter.
-Delvis uppfälld ger ett lite ovalt tält med diametern på mellan 10,3- ca 11,5 meter.
-Helt uppfälld Stratus med Wallflex väggar ger en diameter på ca 13 meter.

Många olika inredningsmöjligheter 

Så här såg Haglöfs 100års jubileumstält ut på förmiddagen med konferens och mode show till kvällen ställde vi om till bilden med kristallkronan (uppe till höger)

Delvis uppfälld med de lux väggar


Helt upfälld stratus med de lux väggar runt om i Gysinge


Helt uppfälld Stratus med de lux väggar i Gysinge
De lux väggar gjorda i timmer och riktigt glas 

Med dessa väggar får man även riktiga trä/glasdörrar in till tältet.
 


Tygväggar till Stratus

Perfekt för att bygga ut tältet med ytterliggare 63 m2 samt att man med väggar får i princip raka väggar vilket gör så att man lan möblera ända ut mot väggen.  

Wallflex väggar 

Med PVC fönster. Där varje väggsektion enkelt kan öppnas upp till stor del genom att dra i två dragkedjor samt rulla upp pvc duken mellan dragkedjorna.