Meny

Outdoor mötet med den rätta känslan!


Känsel, lukt, hörsel, syn och smak

Våra outdoor möten präglas av öppna tältlösningar som med fördel placeras naturskönt och oftast paketeras ihop med lämpliga aktiviteter eller utflyktssätt. 

Här nedan kan ni se olika tältmodeller och andra delar som passar bra in i en outdoor konferens. Hittar ni inte exakt det ni söker så skräddarsyr vi ett anpassat förslag efter era önskemål. Nimbus 16
Möblerad för sittning

Max 16-24st gäster på 2-3 möbelsett.
Dekorerad med en mix av renfällar och filtar med fotogen lyktor på borden samt mysig miljöbelysning om el finns på platsen.

Pris/tält upp till 16st:  6 280kr
Extra möbelsett dekorerat som ovan:
620kr.

Motsvarar mellan 393kr-288kr/person

Stratus 72 delvis uppfälld

Antal beräknat på 88st men möjligt upp till 128st.
Pris baserat på 88st gäster sittandes vid bord och bänkar dekorerade med en mix av renfällar och filtar samt med lyktor på borden. mysig miljöbelysning om el finns på platsen ingår.
Pris 29 820kr motsvarar ca 339kr/person.

Stratus 72 helt uppfälld

Max ca 128st
Det här allternativet är lite vindkänsligare så placeringen bör vara strategisk. Pris: 34 920kr motsvarar 273kr/person. 

Köks/bartält

-Nimbus 16 grundpris: 5 000kr/st
-Vindskydd som täcker halva tältet
Pris: 700kr
-Uppläggningsbord 160kr/st
-Stor grill med lock: 600kr/st + ved eller kol.
-Fullstora dricka kylar: 1000kr/st
-Halvstor dricka kyl: 800kr/st
-Bardisk ca 2 meter med överbyggnad 1 800kr/st.
-Muurikka med gasolsatts 650kr/st + gaskostnadBensträckaren

Tips: Kombinera din konferens med trevligt utflyktssätt tur och retur eller vid campen.Outdoor mat och matlagningsaktiviteter

Tips: Vi vill att våra konferenser stimulerar alla sinnen varför inte sprida den goda lukten som sprids från utomhusmatlagning. 

Aktivitetsbuffé

För medelstora och stora grupper
Riktigt trevlig aktivitet där grenarna anpassas efter syftet med konferensen. Under aktivitetstiden är de förvalda stationerna öppna och tillgängliga att mingla runt och testa det man blir sugen på att göra. Kanske en paddel tur, Utman sin kollega på nattduellen eller varför inte prova en matlagningsaktivitet där ni får göra ert egna fika... Idéerna är många och mycket är redan beprövat men här tänjer vi gärna på gränserna...
 

Största outdoor konferensen hittills som vi gjort var ute på Birka i Mälaren med över 280st gäster. Så utmana oss gärna med din förfrågan.