Meny

Privatkund

Anpassade erbjudanden till våra privata gäster

Välkommen till oss eller om ni önskar att vi kommer till er?

Familjeutflykt, svensexa eller kanske 80-årsfest?


Låt oss skapa de bästa förutsättningarna för att göra er upplevelse till något alldeles extra! 

Camp Gysinge
Vi utgår från Camp Gysinge vår egna pärla som ligger naturskönt på älvens strand i Gysinge. Området är ca 10 000m2 och indelat i olika arrangemangsområden som är anpassade för olika storlekar på sällskap samt med lite olika stilar som är målgruppsanpassade. Vi har allt från mysig övernattningsstuga till stora festlokaler anpassade för just bröllop, möten och festligheter. Förutom detta har vi ett brett utbud av tillval som flertalet lokala matleverantörer, roliga aktiviter och utflyktsmöjligheter, sköna och stämmningsfulla vildmarksbad och mycket, mycket mer. Så välkommen till den här sidan för att inspireras. Hittar du inte det du söker så var då vänlig att kontakta vår bokning så skräddarsyr vi en anpassad lösning för dig. 
Camp Gysinge

Mobilverksamhet 
Vi arbetar även mycket på andra orter runt omkring oss. Både direkt hemma hos våra kunder med tex våra aktivitetsbussar eller att vi tex hjälper till att bygga upp olika trädgårdsfester mm med våra eventtält och tillbehör. Vi har även mobila badtunnor varav några av dem är monterade på släpvagnar. Vi har även några färdiga arrangemangspatser i Gävle och vid Älvkarleö Herrgård samt ett vildmarksbad vid Högbo Vandrarhem till vandrarhemmetsgäster. 
Aktiviteter Mobila arrangemangsplatser Uthyrning

Utflyktsservice
Vid vårt lager i Österfärnebo har vi byggt upp en uthyrnings och försäljningsdel av friluftsutrustning. Butiken är inte alltid bemannad så kontakta oss före ditt besök. Hela tanken med butiken är att man ska kunna hyra samt till viss del köpa den frilufts och lägerutrustning som du behöver komplettera med inför din utflykt till tex Färnebofjärdens nationalpark eller om du ska fortsätta tex norrut mot fjällen eller dalarna och behöver komplettera med något.  
Aktiviteter

Upplev spänningen och lyckan tillsammans med dina vänner genom lustfyllda prövningar. Tillsammans skräddarsyr vi en upplevelse som ger er den utmaning som ni söker!

Vildmarksbad eller bastu

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur. Går även bra att hyra bastu elda själva och kombinera med svalkande älvdopp från våra bryggor med badstegar.

Boende, paket och erbjudanden

kolla in våra inspirationspaket som är målgruppsanpassade. Hittar du inte vad du söker så kontakta vår bokning så skräddarsyr vi ett förslag i samråd med dig. 

Arrangemangsplatser 

Mysiga och flexibla arrangemangsplatser anpassade efter olika antal gäster och känsla.

Camp Nord i Gysinge

Vildmarkskåtan i Gävle

Camp Syd i Gysinge

Stora Järnboden i Gysinge

Mobila arrangemangsplatser

Uthyrning kanoter, lägerutrustning, fiskeutrustning mm. 

Vi erbjuder ett brett utbud av event- och friluftsutrustning till uthyrning. Allt ifrån stekpannor till övernattningstält.