Meny

Privatkund

Anpassade erbjudanden till våra privata gäster

Välkommen till oss eller om ni önskar att vi kommer till er?

Familjeutflykt, svensexa eller kanske 80-årsfest?


Låt oss skapa de bästa förutsättningarna för att göra er upplevelse till något alldeles extra! 

Camp Gysinge
Vi utgår från Camp Gysinge vår egna pärla som ligger naturskönt på älvens strand i Gysinge. Området är ca 10 000m2 och indelat i olika arrangemangsområden som är anpassade för olika storlekar på sällskap samt med lite olika stilar som är målgruppsanpassade. Vi har allt från mysig övernattningsstuga, ställplatser och övernattning i mysiga tältkåtor till stora festlokaler anpassade för bröllop, möten och festligheter. Förutom detta har vi ett brett utbud av tillval som mat, catering, roliga aktiviter och utflyktsmöjligheter, sköna och stämmningsfulla vildmarksbad och mycket, mycket mer. Så välkommen till den här sidan för att inspireras. Hittar du inte det du söker så var då vänlig att kontakta vår bokning så skräddarsyr vi en anpassad lösning för dig. 
Camp Gysinge

Mobilverksamhet 
Vi arbetar även mycket på andra orter runt omkring oss. Både direkt hemma hos våra kunder med tex våra aktivitetsbussar eller att vi tex hjälper till att bygga upp olika trädgårdsfester mm med våra eventtält och tillbehör. Vi har även mobila badtunnor varav några av dem är monterade på släpvagnar. Vi har även några färdiga arrangemangspatser i Gävle och vid Älvkarleö Herrgård samt ett vildmarksbad vid Högbo Vandrarhem till vandrarhemmetsgäster. 
Aktiviteter Mobila arrangemangsplatser Uthyrning

Utflyktsservice
Vid vårt lager i Österfärnebo har vi byggt upp en uthyrnings och försäljningsdel av friluftsutrustning. Butiken är inte alltid bemannad så kontakta oss före ditt besök. Hela tanken med butiken är att man ska kunna hyra samt till viss del köpa den frilufts och lägerutrustning som du behöver komplettera med inför din utflykt till tex Färnebofjärdens nationalpark eller om du ska fortsätta tex norrut mot fjällen eller dalarna och behöver komplettera med något.  
Äventyrliga familjer

Mysiga övernattningspaket, Äventyrliga utflykter och altiviteter. Läs mer här och hitta en oförglömlig upplevelse för er familj.

Lägerskolor

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur. Går även bra att hyra bastu elda själva och kombinera med svalkande älvdopp från våra bryggor med badstegar.

Kompisgäng, möhippor och svensexor

kolla in våra inspirationspaket som är målgruppsanpassade. Hittar du inte vad du söker så kontakta vår bokning så skräddarsyr vi ett förslag i samråd med dig. 

Fiskecamp

Övernattning, samkväm i mysiga lokaler, Guidning, uthyrning och försäljning.

Utflyktsservice

Uthyrning & försäljning
I vår utflyktsbutik kan du som ska ut på ett eget äventyr kitta upp dig med allt från kompletta till delar av lägerlösningar så som tält, mobila eldstäder, matlagningsutrustning, sovsäckar, fiskeutrustning... Vi har även kanoter i flera olika storlekar ifall ni tex önskar att hela familjen rymms i en och samma kanot så löser vi även det. Vi har även bra rekommendationer om sevärda platser och rutter i tex Färnebofjärdensnationalpark..