Meny

Student, midsommar och andra trädgårdsfester

Erbjudanden till privata trädgårdsfester av olika slag. 
Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter samt eventutrustning som tillsamans kan skapa de mest oförglömliga trädgårdsfesterna. 

Längtar ni efter en stilfull trädgårdsanpassad tältlösning som kryddar er fest med en inbjudande mysig lokal som på ett stilfullt sätt smälter in er trädgård med fin diskret färg och verkligen bidrar till att höja festkänslan på ett stilfullt sött så har ni enligt vårt tycke hittat helt rätt. 

Hyra eller köpa tält 
Vi har ett brett utbud av eventtält av olika modeller. Där alla tälten är gjorda i samma stil och samma rustika känsla. Med en rustik stomme av barkade stockar samt en duk gjord av bomull och polyester i fin beigefärg som smälter in i de allraf lesta miljöer på ett naturligt och fint sätt. Vår utrustning är inte bara fin utan praktiska och fulla av smarta konstruktioner som tillsmans skapar en trevlig och kvalitativ känsla. Vi har själva arbetat med dessa produkter sedan 2005.

Hyr möbler och inredning
Överraska med något kul!! kanske ett par hängande Cooconger i äppelträdet? eller en mysig puff lounge av mjuka björkpuffar och ståbord i björk för servering av välkomstdrinken bland era träd på gården. Allternativen är många då vi har ett brett och spännande utbud av inredning, möbler och eventtillbehör. 

hyr utrustning till ert utekök eller så bygger vi upp ett tillfälligt till er.Vi har ett brett utbud av matlagningsutrustning för att laga mat utomhus. Så vi hjälper gärna till att utrusta er eller att hjälap er att bygga upp ett utomhuskök för visuellmatlagning. Kanske gästerna rent av ska vara med och laga maten tillsamans.

Aktiviteter med eller utan ledare
Vi har allt från färdiga aktivitetsbussar som kör ut och hjälper er med ledarleda aktiviteter till att ni kan hyra aktiviteter av oss för att köra själva. Vi har även en stor kanotflotta som är helt mobil ifall ni vill att gästerna ska anlända sjövägen eller få sig en tur på vattnet för att börja tillställningen med en fika på en ö eller en strand... Vi har då allt från 2-manna, 6-manna samt 20-manna kanoter!!

mobila vildmarksbad och hemma spa
Njut av värmen från en badtunna eller från ett bastu tält! Hos oss kan ni både hyra tex enskilda badtunnor som är monterade på vagn. eller vanliga tunnor som körs ut med kranbil. till att vi kommer till er och ställer iordning allt och värmer upp badet till överenskommen tid. Vi kan krydda detta med spa tält med masagebänkar och önskar ni massörer kan vi även fixa det. 
 
Övernattningstält
Saknar ni ett mysigt boende till några gäster eller önskar ett lite annorlunda stil på boendet till era gäster. Så har vi flera tältmodeller i olika storlekar som är avsedda just för övernattning. Alla kan utrustas med vedeldade kaminer, golv och de större tälten kan man om man önskar hyra till sköna och bekväma tältsängar. 
 
Se puffarna nedan för någar rekommendationer som vi gärna vill lyfta lite extra.

Dubbel cooconger som kan hängas i träd eller i tex tält...

2st vuxna kan chilla samtidigt i en och samma coocong.
Uthyrningspris 750kr/st 

Grymt stabila bord och bänkset. Vi har två modeller.

-Bord och bänksett i trä: För upp till 8st gäster som är Ihopfällbara
L: 200cm, B:70cm, H120cm

-Bord och bänksett för upp till 4st gäster som är ihopfällbara. Dessa är lite kilformade och specialanpassade för våra mindre runda eventtält.
L: 120cm, B: 70/50cm, H120cm

Hyrespris: (samma pris oavsett storlek)
-Bord: 160kr/st
-Bänk 100kr/st
-Komplett möbelsett med 1st bord och 2st bänkar pris: 360kr/set

Nimbus 16. 5,5 meter i diameter. Tälterbjudande till privata trädgårdsfester.

Mysigt tält på 5,5 meter i diameter. Som kan utrustas med vindskydd. 2st täcker runt hela tältet och ett vindskydd upp till halva tältet. 

Hyrespris
-Nimbus 16 tomt tält 4 500kr/st 
-Vindskydd: 900kr/st 
-3st bord och bänksett ger upp till 24st platser: 1 080kr
-Belysningspaket enkelt men fint värde 1 000kr Saknar ni el så byts detta ut mot facklor och fotogen lyktor. 
Eventuell transportkostnad tillkommer men montering och demontering ingår.
Summa hela paketet: 
Pris 6 580kr inklusive moms. Då är inte vindskydd och transport inräknade.  

Nimbus 23. 6,2 meter i diameter. Erbjudande till privata trädgårdsfester

Tältet är en vidare utveckling av Nimbus 16 med en helt annan grundkonstruktion och ett helt annat väggsystem. Tältet är lite högre och lite större i diameter. Till detta tält behövs fyra väggar för att stänga hela tältet. Väggarna finns i både genomskinlig PVC som på bilden samt i tyg. ifall man vill ha en sida utan insyn. 

Hyrespris: 
-Nimbus 23 tomt tält: 6 500kr/tält.
-Vindskydd: 1 100kr/st för Pvc vägg. tygvägg 950kr/st
-3st bord och bänksett (24st gäster)
Pris: 1 080kr
-Diodslinga som bild högst upp till höger 1500kr. finns ej el byts den ut mot fotogen lyktor och facklor.

Paketpris utan vindskydd: 9 080kr
inklusive moms. montering och demontering ingår men transport tillkommer. 


Cirrus 40. upp till max 40st gäster.

Mångsidigt och trevligt tält med en stor öppning som är ca 4 meter bred samt en vanlig dragkedjedörr. Det går bra att elda i mitten av tältet och vi erbjuder olika eldstäder. Vill man elda men inte ha rök i tältet har vi också flera lösningar med skorsten. 

Tälterbjudande med hyrespriser till privata trädgårdsfester: 
-Cirrus 40 tomt tält. Pris: 10 000kr
-5st bord och bänkset (40st gäster).
Pris: 1 800kr
-Eldstad på ben som inte ger märken i marken pris: 900kr/st
-Miljöbelysning LED, RGBW.
Pris från 2 100kr

Summa: 14 800kr montering och demontering ingår. transportkostnad tillkommer.

Roliga aktiviteter både till vuxna och till barnkalaset

Vi visar mest upp våra ledarleda inomhus och utomhuskoncept på sidan men vi har även mycket utrustning som vi kan hyra ut som passar bra till kalas av alla des slag.