Meny

Konferenser och företagsarrangemang!!!

Inspireras av våra färdiga paket och hittar ni inte det ni söker så skräddarsyr vi en anpassad lösning. .

De allra bästa förutsättningarna

I ett landskap präglat av historiens vingslag och format av Dalälvens strömmande vatten kan vi erbjuda ett brett utbud av upplevelser. Vår absoluta strävan är att hela er vistelse i Gysinge ska vara en upplevelse för alla dina sinnen!

Nedan presenterar vi olika grundpaket som ni sedan kan klicka in er på för att få mer specifik information om varje enskild del.

Hittar ni inte exakt det ni söker eller vill göra ändringar i de färdiga paketen så är det bara att kontakta vår bokning.

Ingen bokning har hittills varken varit för liten eller för stor för oss så utmana oss gärna med din förfrågan!!Möten och konferenser med känsla:
Outdoor vs Indoor?

Mysiga mötespaket med full teknisk utrustning eller ett luftigt och anpassat outdoor möte kring en lägereld?

Mat och Matlagningsaktiviteter

Kvällen innan bröllopet är det dags att njuta och slapna av! Nu är alla förberedelser gjorda och gästerna börjar droppa in. Vad passar då bättre än en mingel drop in aktivitet som leder till en mysig matlagningsaktivitet där ni tillsamans gör goda pizzor och delar med varandra i en mysig miljö! Klicka in här för att se våra olika paket.

After konferens

Vi har flera helt olika After konferens platser med olika teman, Vildmarkskänsla med elden som kvällens värd eller ett aktivitetshus fyllt med roliga aktiviteter och mysiga lugna "häng" kan med fördel kombineras med öppen bar.

Äventyra din konferens

När du bokar något av konferens paketen som vi har i Gysinge så erbjuds du även att boka Tillval som: Äventyra din konferens välj mellan ett noggrant utvalt kvalitativt utbud av rekommenderade och roliga aktiviteter att förgylla er konferens med. hittar du inte vad du söker så titta under: Matlagningsaktiviteter, After konferens eller utflykter och naturupplevelser. Hittar du fortfarande inte vad du söker kontakta vår bokning och beskriv vad som önskas.