Meny

Älvnära outdoor konferenser

Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!

Älvnära outdoor konferenser

Hela vår Camp ligger bredvid älven men den här kategorin av konferens tar dig ännu lite närmare vår natursköna älv!! 

Konferensens tema är att vara delaktig och att samarbeta. Skulle vädret bli allt för illa så att ni önskar mer skydd från väder och vind så har vi alltid minst en mysig alternativ och väderskyddad plats för er att vara på. 

Samtliga ordinarie koncept innehåller någon eller några måltider som ni får vara delaktiga i att tillaga. Se paket här nedan!


Härliga smakupplevelser & matlagningsaktiviteter

Njut av vällagad mat oavsett om det är byggdens egna kockar eller era egna kollegor som tillagat er smakfulla mat.


Övernatta i mysiga tältkåtor från Tentipi. Eller njut av en härligt fluffig hotell säng

Begär offert på skönt hotell boende eller All in teambuilding där ni först bygger ert egna läger och sen övernattar och njuter av det!

Finns även andra övernattningsalterntiv om ni klickar på bilden eller överskriften.

Brett aktivitetsutbud både Indoor & Outdoor

För oss är det viktigt att skapa ett brett och varierat aktivitetsutbud som ständigt förnyas. Så att vi kan paketera ihop roliga och variatinsrika koncept så att alla i sällskapet kan vara med och alla ska ha en rolig och givande stund.

Stämmningsfulla ledarledda utflykter

Vi vill gärna visa upp Färnebofjärdensnationalpark på ett trevligt och bra sätt!

Vildmarksbad med varma och goa badtunnor och bastu. 

Njut av kontrasten mellan varmt och kallt!! Här har ni möjlighet att prova på kallbad i älven efter en skön stund i bastun. 

Camp Syd

Camp Nord

Vildmarkskväll

Trevligt mingelkoncept i en mysig miljö. Medans solens strålar blir allt svagare över älven så umgås ni med era kollegor, lagar god mat över älven, njuter av vårt iordningställda vildmarksbad och roas av utmanande dueller och kluringar. En kväll med kollegorna blir sällan bättre än så här!

Middag i mysig miljö

Efter ett trevligt och givande möte kan kvällen avslutas i en mysig och avslapnande miljö med elden som värd för kvällen. (vi har flera olika miljöer anpassade efter olika storlekar på sällskap. Pris: begär offert.

Jubileum & fest

Vill ni ta tillfället i akt nu när alla är samlade och fira ett jubileum eller ha en trevlig uppstarts eller avslutningsfest så har vi väldigt bra förutsättningar och erfarenheter för att hjälpa er med ett oförglömligt event.