Meny

Uthyrning

Vi erbjuder ett brett utbud av event och friluftsutrustning till uthyrning!

Uthyrning

Varför hyra av just oss? Vi är i grunden ett event- och aktivitetsbolag där vi i allt vi erbjuder håller en jämn och hög nivå.

God kvalitet på vår utrustning är ett måste för oss eftersom detta är den utrustning som vi själva använder till våra aktiviteter och event. 

Tält - Tentipi

Som uthyrare och återförsäljare av tältkåtor från Tentipi håller vi oss inte bara med fräcka och minst sagt häftiga eventtält utan även från de allra tuffaste expeditionstälten till campingtältet. Här hittar du fina och praktiska tält som passar bra in i både stadsmiljöer och långt ut i terrängen.Möbler

Vi har allt ifrån, runda bord & vita stolsöverdrag till rustika bord och bänkar med renfällar.Ljud & ljus 

Rökmaskin, LED-kannor, ljusslingor, ja vi har det mesta.Matlagningsutrustning

Vi erbjuder ett stort urval gällande utrustning till din vildmarksmiddag. Vedeldad pizzaugn, muurikkor, grillar, kaffepannor osv.Värme

Diesel & gasolvärmare, eldkorgar mm.Fiskeutrustning

Fiskespön, pontonpåtar, vadarkläder osv.Uthyrning, kanoter tandem mm

kanoter, cyklar & andra färdmedel.Vildmarksbad

Vi har både mobila badtunnor på vagn samt färdigställda vildmarksbad i Gysinge, Högbo vandrarhem, Engeltofta och Älvkarleby herrgård.

​Uthyrning av Adventure tältkåtor och rekommenderade paket

Vi är återförsäljare och uthyrare av tältkåtor och utrustning från Tentipi. Se vårt breda utbud av tältkåtor från 2 personer upp till flera hundra i våra eventtält.

Vid onaturligt slitage/skada eller borttappad utrustning debiterar vi extra.​