Meny

Fiskepaket och kurser

Trevliga paket och givande kurser!.

Fiskepaket och kurser

Våra färdiga paket bygger på beprövade och populära paket som ofta bokas av våra kunder. De är sammansatta med delar som vi rekommenderar våra gäster. Sen går det självklart jättebra att göra justeringar i innehållet eller helt egna paket.

Trevligt fiske, God mat och dryck, tid för mingel och relax och ett riktigt bra boende är A och o! Alla dessa delar har vi lite olika alternativ att välja bland när ni skapar er helhetsupplevelse. 
Därför ska dessa förslag ses som inspiration och bokningsbara alternativ.




Heldags fiskepaket från båtar

Vi fiskar efter Gädda, gös eller abborre från båtar med guider. Kör ett lunch uppehåll med muurikka stekt vildmarkslunch med bröd, grönsaker och 0,5 liters loka som avnjuts i lägret samt summerar fisket och drar lärdomar av förmiddagen innan vi beger oss ut i båtarna igen. Efter eftermiddagspasset väntar badtunna och bastu.

Fiskekurs Grynnfiske på sommaren i Storsjön.

Ett riktigt trevligt och kul fiske som kan ge fina gösar, abborrar och gäddor. vi fiskar kring och på grynnor med olika spinntekniker och oftast relativt lätt utrustning. Har vi förhållandena med oss så kommer vi testa jiggfiske, jerkbait och olika spinnbeten. både på relativt grunda områden men delvis även ut mot djupen. Observera att här gäller det både att kunna skydda sig mot sol, vind och vatten då vi inte har några naturliga skydd att ta lä bakom. Vi kör heldag men förskjuten sådan så vi träffas oftast runt ett två på efter middagen och fiskar framåt nio tio på kvällen.

Weekendpaket 

Ta med fiskekompisarna på en trevlig helg med gott om fiske, god mat och relax. 

God mat & dryck

Vi samarbetar med flera olika leverantörer av mat och flera av lokalerna kan ni även sköta er mat och dryck själva om så önskas. Vi har även ett relativt brett utbud av matlagningsutrustning för utomhus bruk om ni önskar hyra något.  

Utrustning till vigseln, Bröllopet eller tillval till de färdiga bröllopspaketen.

Här hittar ni ett brett utbud av olika eventtillbehör till uthyrning. Som tex: Ljudanläggningar, bänkar, renfällar, filtar, facklor, värme, scen, golv, möbler, barer, matlagningsutrustning...



Önskar ni vår hjälp att fixa Bröllopsfotograf eller hjälp med dekorationer?

Vi har några bra fotografer och bröllops dekoratörer som gärna hjälper er. Boka dem inte för sent bara!!

Hur vill ni anlända till festlokalen?

-I följe av musikanter?
Pris offert.
-Padlandes i kanot? 
Pris från 1250kr
-Ståendes i fören på en båt:?
Pris från 3 500kr
-Häst och vagn?
Pris Offert.
-Tandemcykel?
Pris från 300kr
-Elbil?
Pris från 1 500kr
-Varsin Segway?
Pris från 800kr
-4-hjuling och släp?
Pris från 2 000kr
....

Vickning på vårt sätt

Gör något kul och med lite stil låt gästerna mingla ut och briljera med sina pizza bak! Där de toppar de färdiga bottnarna med godsaker och sedan gräddar vi dem i våra vedeldade pizza ugnar innan de slicas upp till de imponerade gästerna!
Flera alternativ finns som tex:

-Att gästerna grillar sina egna toast i mackjärn över elden.

-Korvbuffé där gästerna får välja korv, tillagningssätt (steka på murikka eller grilla på grill. Samt bland olika tillval och bröd.   



Tips: Svärmorsdrömmen!?

kul aktivitet där brudgummen och bruden får varsina målar uppsättningar och får uppdraget att måla sin partner på ett beskrivande sätt som både visar utseendet och vad partnern egentligen är för en individ med olika intressen och egenskaper. Tavlorna ges därefter till respektive Svärmor.

Tips: Boka med fördel en visuell middag som delvis tillagas på plats.