Meny

Matlagnings Aktiviteter

Vildmarkspizza, Kolbullar, Muurikka stekta kaneläppelknyten...

Matlagnings Aktiviteter i Mysiga miljöer!!

Koncepten paketeras lämpligen vid någon av våra mysiga lokaler.
Matlagning tillsamans är en riktigt bra teambuildande och trevlig aktivitet. Här har vi kul, äter gott och lagar mat i goda vänners sällskap. Dessa aktiviteter är helt utom prestationskrav och stress utan i avslapnad stämmning lagar vi tillsamans vår mat, Det berättas lite historia om klassiska rätter som har sitt ursprung i dessa trakter samt att nyttja elden i olika former i sin matlagning är inte bara mysigt utan sätter onekligen sin smak på dessa smakfulla rätter.

Vi håller på och utvecklar denna kategori av aktiviteter så det kommer inom kort att presenteras mer och fler alternativ. Kan du inte vänta in detta utan är hungrig redan nu så kontakta oss så försöker vi påskynda processen. Kolbulle aktivitet 

Kolbullar är den perfekta utflyktslunchen!! Den passar även perfekt som kul aktivitet!! Då de obligatoriska luftvändningarna självklart är ett måste! De leder rätt ofta till spontana skrattsalvor. Kollbullar är även bra på det sätt att bara vi vet iförväg så kan vi parera de allra flesta specialkoster och allergier.
Då de är väldigt goda med tex kantareller, majs och lök...

Smeten innehåller:
Vetemjöl salt och vatten som kan ersättas mot glutenfri smet.

Efter 15års laborerande tycker vi annars att vanlig bacon är det bästa fläsket att använda.


Vildmarkspizza

Alltså godare pizza har vi aldrig själva tidigare smakat och då är vi från Pizza orten nr 1: Sandviken ; )

Konceptet är ett trevligt mingelkoncept där man antingen gör sina egna pizzor eller så gör alla lite olika varianter så att det blir en smakfull pizzabuffé!!

Vi erbjuder två olika prisklasser god och lyx se mer info på länkarna nedan:Vildmarkspizza God

Vildmarkspizza Lyx

Vedugnsbakad Dalälvspizza

Grillade Toast i smörgåsjärn

Smaskigt, Enkelt och trevligt!!!
Här får ni färdig gjorda mackor som ni grillar själva i smörgåsjärn över öppen eld.

Självklart ingår jag och måltidsdryck i våra matlagnings aktiviteter

Vi har tyvärr annars inget eget alkoholtillstånd men det går bra att för boka övrig alkoholfri dryck via oss. Eller att ta med sig egen om övriga aktiviteter tillåter.

Korvbuffé grillning

Vi tillhanadahåller grillar och eldstäder till er så att ni själva kan variera mellan att grilla med korvspett eller på grillgaller.  Våra ledare supportar, ger goda tips och håller området påfyllt och snyggt. Vi tillhanda håller flera olika sorters korvar samt hallomi till de som önskar vegetariskt allternativ. Förutom gott bröd så erbjuds flera sorters tillbehör till korvarna samt så klart senap och ketchup. Vi dimensionerar så att det alltid finns gott om korvar till de riktigt hungriga!!

Dryck som ingår: Kok kaffe / Te kokat på elden samt måltidsdryck kall under barmrkssäsongen och varm under de kallare årstiderna.