Meny

Oförglömliga Konferenser & möten

Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!

Konferenser & Möten

Hos oss kan ni välja mellan Outdoor och indoor gällande alla delar från mysiga konferensmiljöer, aktiviteter, övernattning och måltider.

I urminnes tider har vi samlats kring lägerelden när vi fattar viktiga beslut som hjälpt oss att utvecklas. Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider med allra högsta kvalitet!

Vi utgår från Natursköna Camp Gysinge som ligger precis bredvid Dalälven och Gysingeforsarna. Här har vi skapat de allra bästa förutsättningar för oförglömliga möten och konferenser. Vi erbjuder allt från möten kring lägerelden till möten i moderna konferenssalar. Vi har även ett väldigt stort utbud av trevliga aktiviteter och utflykter. Måltiderna kan ni få klara och utkörda till er mötesplats eller vara med och tillaga själva. Gällande boene erbjuder vi allt från fina hotell rum till mysiga övernattningar i tältkåtor som är bekvämt utrustade med tex vedeldade kaminer. Möjligheterna är många och våra erfarna bokare hjälper er gärna att paketera ert skräddarsydda möte. 

Förutom våra möten och konferensr i Gysinge så erbjuder vi även möten och events på andra orter hos våra samarbetsanläggningar. Så låt oss utforska Sverige tillsamans!!

Härliga smakupplevelser & matlagningsaktiviteter

Njut av vällagad mat oavsett om det är byggdens egna kockar eller era egna kollegor som tillagat er smakfulla mat.


Övernatta i mysiga tältkåtor från Tentipi. Eller njut av en härligt fluffig hotell säng

Begär offert på skönt hotell boende eller All in teambuilding där ni först bygger ert egna läger och sen övernattar och njuter av det!

Finns även andra övernattningsalterntiv om ni klickar på bilden eller överskriften.

Brett aktivitetsutbud både Indoor & Outdoor

För oss är det viktigt att skapa ett brett och varierat aktivitetsutbud som ständigt förnyas. Så att vi kan paketera ihop roliga och variatinsrika koncept så att alla i sällskapet kan vara med och alla ska ha en rolig och givande stund.

Stämmningsfulla ledarledda utflykter

Vi vill gärna visa upp Färnebofjärdensnationalpark på ett trevligt och bra sätt!

Vildmarksbad med varma och goa badtunnor och bastu. 

Njut av kontrasten mellan varmt och kallt!! Här har ni möjlighet att prova på kallbad i älven efter en skön stund i bastun. 

Camp Syd

Camp Nord

Vildmarkskväll

Trevligt mingelkoncept i en mysig miljö. Medans solens strålar blir allt svagare över älven så umgås ni med era kollegor, lagar god mat över älven, njuter av vårt iordningställda vildmarksbad och roas av utmanande dueller och kluringar. En kväll med kollegorna blir sällan bättre än så här!

Middag i mysig miljö

Efter ett trevligt och givande möte kan kvällen avslutas i en mysig och avslapnande miljö med elden som värd för kvällen. (vi har flera olika miljöer anpassade efter olika storlekar på sällskap. Pris: begär offert.

Jubileum & fest

Vill ni ta tillfället i akt nu när alla är samlade och fira ett jubileum eller ha en trevlig uppstarts eller avslutningsfest så har vi väldigt bra förutsättningar och erfarenheter för att hjälpa er med ett oförglömligt event.