Meny

Konferenser & möten

Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!

Konferenser & Möten

I urminnes tider har vi samlats kring lägerelden när vi fattar viktiga beslut som hjälpt oss att utvecklas. Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!
Nedan presenteras olika förslag på upplägg. Självklart kan vi skräddarsy efter era önskemål.

Stämmningsfulla och älvnära möten

Gysinge
Natursköna konferenser som präglas av närheten till Dalälven och Färnebofjärdensnationalpark. Här kan vi erbjuda allt från hotell konferensen till Vildmarkskonferensen i en mysig stuga eller tältkåta med utsikt ut över älven.

Havsnära konferens i grosshandlarmiljö

Engeltofta
När du konfererar på Engeltofta har du en inspirerande vy och omgivning oavsett om ni sitter inomhus, i det anrika gamla huset från 1800-talet, utomhus i parken, vid havsbryggan eller på den härliga altanen. Här är chansen stor att de goda idéerna kommer.


Rogivande Spakonferens i Dalarna

Tällberg
Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Oavsett om du är här på familjesemester, som spagäst eller på konferens så väntar en upplevelse att minnas länge.

Familjär Herrgårdskonferens

Älvkarleö
För upp till 16 deltagare.
En nyrustad stuga där vildmark, jakt och fiske har inspirerats i inredning och känsla. En exklusiv lokal som lämpar sig för den mindre gruppen. Här finns möjlighet till spontanaktiviteter så som biljardbord, schack mm.

Djurnära konferenser i Järvzoo 

Järvsö
Roliga aktiviteter och upplevelser i en riktigt trevlig djurpark där du kan avsluta kvällen med att somna till vargarnas ylande.

Mobila aktiviteter och konferenslösningar 

Sverige
En stor del av vår verksamhet är mobil och sker ute hos diverse kunder och anläggningar. Vi har anpassat vår verksamhet med mobila aktivitetsbussar samt blandannat egen lastbil med kran. Önskar ni konferera eller våra evenemangslösningar på annan ort kontakta vår bokning för förslag.