Meny

Företag

Vi hjälper er att skapa en oförglömlig upplevelse!

Företagsevent & aktiviteter

Konferenser och oförglömliga evenemangsupplevelser


Vi paketerar och genomför dagligen olika företagsarrangemang runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder med allt från helhetslösningar till enstaka upplevelser.
För att ge våra kunder ett brett och variationsrikt utbud har vi ett etablerat samarbete med några utvalda anläggningar inom destinationer nära oss.

Tillsamans med dessa anläggningar erbjuder vi olika konferens- och evenemangserbjudanden. Tack vare den stora variationen mellan dessa anläggningar och destinationer kan vi totalt sett erbjuda en intressant och rolig mix av allt från kust och sjönära upplevelser till roliga bergsäventyr!  Se mer om vårt utbud nedan. Hittar du inte det du söker har vi säkert en leverantör som kan hjälpa oss med det ni söker.

Våra destinationer

Vi erbjuder många mobila event- och aktivitetslösningar. Från redan etablerade kontakter med olika konferens- och boendeanläggningar runt om i landet till helt nya platser.

Aktiviteter

Upplev spänningen och lyckan tillsammans med dina vänner genom lustfyllda prövningar. Tillsammans skräddarsyr vi en upplevelse som ger er den utmaning och det oförglömliga företagseventet som ni söker!

Event

Här sparas det inte på krutet! Eldsprutande shower, middagar & konferenser i oförglömliga miljöer samt roliga och spektakulära aktiviteter.
Låt oss göra ditt företagsevent till ett oförglömligt minne!

Konferens & möten

I urminnes tider har vi samlats kring lägerelden när vi fattar viktiga beslut som hjäler oss att utveckla. Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!

Vildmarksbad

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.

Uthyrning

Vi har allt ifrån kanoter och  cyklar till möbler och färdiga belysningspaket.