Meny

Företag

Vi hjälper er att skapa en oförglömlig upplevelse!

Företagsevent & aktiviteter

Konferenser och oförglömliga evenemangsupplevelser


Vi paketerar och genomför dagligen olika företagsarrangemang runt om i Sverige där vi hjälper våra kunder med allt från helhetslösningar till enstaka upplevelser.
För att ge våra kunder ett brett och variationsrikt utbud har vi ett etablerat samarbete med några utvalda anläggningar inom destinationer nära oss.

Tillsamans med dessa anläggningar erbjuder vi olika konferens- och evenemangserbjudanden. Tack vare den stora variationen mellan dessa anläggningar och destinationer kan vi totalt sett erbjuda en intressant och rolig mix av allt från kust och sjönära upplevelser till roliga bergsäventyr!  Se mer om vårt utbud nedan. Hittar du inte det du söker har vi säkert en leverantör som kan hjälpa oss med det ni söker.

Våra destinationer och arrangemangsplatser

Vi är ett mobilt event och aktivitetsförertag i grunden men äger och utgår från Camp Gysinge där vi har flertalet olika arrangemangsplatser. Sen har vi samarbetsanläggningar som vi arbetar kontinuerligt och nära med. Samt att vi anlitas till olika uppdrag och event runt om i hela landet. 
Arrangemangsplatser

Destinationer

Aktiviteter

Upplev spänningen och lyckan tillsammans med dina vänner genom lustfyllda prövningar. Tillsammans skräddarsyr vi en upplevelse som ger er den utmaning och det oförglömliga företagseventet som ni söker!

Konferens & möten

I urminnes tider har vi samlats kring lägerelden när vi fattar viktiga beslut som hjäler oss att utveckla. Låt oss hjälpa er med en inspirationsrik miljö, oförglömliga aktiviteter och måltider!

Vildmarksbad

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.

Uthyrning

Vi har allt ifrån kanoter, eventtält, utflyktstält, matlagningsutrustning för utomhusbruk, värmare, möbler...

Fiskecamp Gysinge

Övernattningspaket i mysig stuga eller tältkåta. Hit kan du komma med din egen båt eller boka guidadeturer från modern fiskebåt, hyra pontonbåtar linder båt eller kanoter. Vi har bra möjligheter till matlagning, bastu, badtunnor och precis vid boendet finns stor brygga att förtöja båtar vid. Fisket riktas oftast mot Gädda, abborre och gös men det finns även många andra intressanta arter i området. Så välkommen till en naturskönt placerad fiske camp med fantastiska och variationsrika fiskemöjligheter.

Måltider

Varierat och brett utbud av måltider med eller utan bar i oförglömliga miljöer. Matlagningsaktiviteter, catering och middagar med egen kock. Eller hyr utrustning och laga er egen mat.