Meny

Utflyktsbutiken!!!

Här hittar ni roliga utflyktssätt, delar eller kompletta lägerlösningar från Tentipi, Matlagningsutrustning mm..

Utflykten!

Vår utflyktsbutik i Österfärnebo är starten på ett trevlig och bra utflykt. Här utrustar du dig inför din vistelse i Färnebofjrdens natinalpark eller om du önskar fortsätta din resa mot Dalarna eller norrland.  Vi har ett relativt brett utbud av utrustning till din utflykt samt flertalet färdiga och bokningsbara paket. Med allt från trevliga dagsutflykter till flerdagarsäventyr.  Du måste alltid förboka ett besök i vår utflyktsbutik och gärna boka upp det viktigaste så att vi kan hjälpa er på bästa möjliga sätt.

I butiken finns det:

Tältkåta till din utflykt
Tältkåtor från Tentipi från 2-manna upp till 15-manna. Tälten kan utrustas med vedeldade kaminer, golv, innertält, torkställning, sovsäckar med sovsäckslakan, kuddar, lyktor, pannlampor, ficklampor. 
Tältkåta till din utflykt

Utflyktssätt
Vi erbjuder roliga och trevliga utflyktssätt under årets fyra årstider.
Våra utflyktssätt går att hyra för att ta med sig själv till den plats man vill vara på eller så bokar man med en transport. Vi har kanoter 2-manna 6-manna och 20-Manna, MTB Cyklar, Tandemcyklar, Turskidor, Långfärdsskridskor och snöskor.
Sommarutflyktssätt
Vinterutflyktssätt

Matlagningsutrustning
Önskar ni krydda er utflykt med riktigt god mat och lagad från grunden så har vi diverse matlagningsutrustning och om ni önskar kan vi även ordna med råvaror och recept. 
Hyr matlagningsutrustning

Fiskeutrustning
Vi ligger i ett fiske mecka samt att många som ska vidare upp mot dalarna eller norrland och passerar oss önskar utrusta sig inför deras resa. För nog är en ny grillad abborre eller harr en extra krydda på resan. Vi har haspelspön och flugfiske utrustning från klass 5 till 9 i lager så oavsett om det är gäddan eller Öringen som är målet så kan vi hjälpa till. Vi har även flytringar och Pontonbåtar.
Hyr fiskeutrustning


Utflyktsbutiken

Du bokar ditt besök i Utflyktsbutiken via mail eller telefon (se sidfoten)

Äventyrsservice i Sverige AB
Gysingsstigen 7
811 74 Österfärnebo

Fiskeguidning & kurser

Välkommen att boka en fiskeguidning
kurs eller komplett fiskepaket.

Drop in hyr kanoter i Gysinge den tid som passar dig!!

I Gysinge har vi en av våra drop in bokningar av kanot. Här har vi fastlåsta kanoter som ni kan hyra bara genom att ringa till vår bokning och få en kod till kodlåset. Flytvästar, kartor och ett fantastiskt område finns att utforska.

Matlagningsaktiviteter

Boka till en matlagningsaktivitet under er utflykt. De är inte bara trevliga utan även goda!  

Avsluta din utflykt med ett bastubad.

Kan det finnas ett bättre sätt att avsluta en upplevelserik dag än i en av våra bastur. Vi har olika erbjudanden från bastu elda själva till fullvärdigt vildmarksbad med badtunnor och bastu fixat och klart.
Drop in bastu i Gysinge
 Älvsafari

Boka med dig på en av våra safari turer! Vi paddlar i storkanot och glider lugnt genom en naturskön miljö. Vi spanar efter älvens innevånare.
Vi stannar på lämpligt ställe och fikar i kanoten. Fika ingår.

Tidsåtgång ca 2,5h.
Pris per person:  

Hur vill ni anlända till festlokalen?

-I följe av musikanter?
Pris offert.
-Padlandes i kanot? 
Pris från 1250kr
-Ståendes i fören på en båt:?
Pris från 3 500kr
-Häst och vagn?
Pris Offert.
-Tandemcykel?
Pris från 300kr
-Elbil?
Pris från 1 500kr
-Varsin Segway?
Pris från 800kr
-4-hjuling och släp?
Pris från 2 000kr
....

Vickning på vårt sätt

Gör något kul och med lite stil låt gästerna mingla ut och briljera med sina pizza bak! Där de toppar de färdiga bottnarna med godsaker och sedan gräddar vi dem i våra vedeldade pizza ugnar innan de slicas upp till de imponerade gästerna!
Flera alternativ finns som tex:

-Att gästerna grillar sina egna toast i mackjärn över elden.

-Korvbuffé där gästerna får välja korv, tillagningssätt (steka på murikka eller grilla på grill. Samt bland olika tillval och bröd.   Tips: Svärmorsdrömmen!?

kul aktivitet där brudgummen och bruden får varsina målar uppsättningar och får uppdraget att måla sin partner på ett beskrivande sätt som både visar utseendet och vad partnern egentligen är för en individ med olika intressen och egenskaper. Tavlorna ges därefter till respektive Svärmor.

Tips: Boka med fördel en visuell middag som delvis tillagas på plats.