Meny

Fiskepaket sjö versus älvfiske

Boka en helg eller mitt i veckan..

Fiskepaket: Sjö VS Älv

Perfekt paket för er som vill testa och se skillnaderna i att fiska i stilla och rinnande vatten. Vi fiskar i två heldagar i två helt olika vatten typer. Fokus ligger på gäddan men utrustning för abborre och gös finns också med så är säsongen den rätta så kan vi även sattsa på dem. 
Här har vi valt att låta er själva paketera hela paketet från början till slut. 
Där det är möjligt att endast välja tex en övernattning på hotell, vandrarhem, flottarkojan eller tältkåta med middag och frukost på restaurang eller tillaga själv. 
Eller om man hellre drar ut på det hela och gör ett paket med två till tre övernattningar. 

Precis som vid våra övriga guidningar från båten så ingår hyra av samtlig fiskeutrustning som ni behöver. Men ni får även självklart ta med er favorit utrustning om ni så önskar. 

Skalkläder mm går att hyra till som tillval och bokas då i samband med att ni bokar paketet. 

Fiskevatten och transporter
Vi har flera sjöar i närområdet som vi kan välja mellan när vi kör sjöfisket. Älvfisket sker i Dalälven där vi väljer exakt område i samband med fisketurens början. Det kan krävas att ni själva får ansvara för transporten mellen ert boende och de olika fiskevattnen. Men kan ni inte fixa transporten själva så hjälper vi er med detta.Våra båtar och guider

Båtarna som vi använder är fullutrustade med allt från badstege till fiskeutrustning och flytvästar. Det går jättebra att ni tar med er favorit fiskeutrustning men det finns även utrustning att låna i båtarna. 

Storleken på båtarna varierar men mellan tre och fyra fiskare i båten är det normala. Ska man vara fler än fyra så behöver man turas om med den femte. 

Våra guider ÄLSKAR fisket och att möta glada gäster och ge dem en trevlig helhetsupplevelse både när fisket är på topp och när det är riktigt lurigt så blir vi bara mer taggade!!

Camp Gysinge

Oavsett hur fisket och vädret har varit så är lägermys en stor och viktig del av en fiskeresa! Det är här summeringen görs och klurandet över vilka eventuella förändringar som ska göras inför morgondagen. Vid lägret finns även en riktigt fin vedeldad bastu för upp till 8st gäster samtidigt. samt lämpligt antal badtunnor. 

I paketet ingår bastu och badtunna elda själva. Men vi kommer att förvärma badtunnan med doppvärmare så att endast sista justeringen kvarstår där samt bastun blir varm på ca 45 minuter. 

Det finns även eldstad med bänkar utomhus samt en skyddande tältkåta som är mysigt inredd för era måltidssittningar med en värmande centraltplacerad eldstad. 

Övernattningen sker i våra Tentipi tält där ni sover lämpligt många ihop och turas om att hålla den vedeldade kaminen i lagomt skön temperatur. 

På området finns även ett servicehus med toalett och dusch möjligheter.

God mat!!!

I grundpaketet ingår förutsättningar för att sköta maten själv! Men sen via tillval så går det bra att tex boka till en avslutningsmiddag på restaurang eller catrad mat till lägret. Menyer presenteras inom kort.

Utrustning av bästa kvalitet

Vi är återförsäljae och uthyrare av Tentipi tält där Camp Gysinge också är ett levande Visningsrum för våra kunder som vill köpa tältkåtor av oss. Det ger oss extra bra möjligheter att anpassa campen under årets alla månader. 

Vi är även Återförsäljare av Wolfcreek som gör magiska beten och spön. Utrustningen är som gjord för det fisket vi ägnar oss åt. Visst vi har även andra beten och spön som ni får testa under våra guidningar. Men vill ni stå med hjärtat i halsgropen så vet ni vad vi skulle sätta på!! 

Vi samarbetar även med Flydressing och Vision gällande flugfisket. Här är vi även återförsäljare. Gäddflugfisket är favoriten här och Abborrfisket på en stark tvåa!!

Grundpris

Grundpris för fiskeguidning i två dagar med båt pris 14 000kr max antal deltagare 4 optimalt 5st blir tight men går om man turas om lite och är försiktiga med varandra. Önskar ni boka till fler båtar och guider?

De flesta andra båtar och guider är lite mindre så de rymmer 2-3 fiskande gäster. Pris begär offert. 

Boka till vildmarksbad eller bastu 

Avsluta en dag fylld av upplevelser med mycket värme!!! 

Förboka förtäring och boende direkt av vår bokning. 

Vi hjälper er att göra paketet komplett med boende och mat. Så kontakta vår bokning (se sidfoten)